Merhabalar. Hayır kendinize günlük yapmayın. T :mrgreen:
Koskoca Ankara'da şöyle organize bir ekip olamıyorsak yazık bize. Kaç gündür internetin altını üstüne getirdim, sürüşüne devam eden, kültüre hakim insanlar arıyorum ama bulamıyorum. Hepsi yer yarılmış yerin dibine girmişler. Eskiden ne kadar güzel geziler yapılmış, muhabbetler yapılmış bilgiler paylaşılmış. Şimdi bunu daha da artmış olması gerekirdi!
Havalar güzelleşiyor. Karantina şartları var ama bu evde rahatça planlamalar yapma, araştırma yapma, rotalar oluşturma çalışmalarımıza engel değil. İletişime geçelim, birbirimizi tanıyalım ve sokağa çıkma yasağının bitişini birlikte iple çekelim. Eğer tanıyorsanız eski kullanıcılara ulaşır mısınız, neden kullanmıyorlar, motor sürmeyi mi bıraktılar, taşındılar mı? Arkadaşlarımıza haber verelim. (Benim hiç motosiklet süren çevrem yok maalesef)Bu postu görenler lütfen silkelenin. Yollarda sıkça görmeye başlıyorum iki tekerleri, nüfusumuz artıyor, hadi internet ortamında da ortaya çıkalım artık. :wiinkk:
Gaza getirici bir mesaj yazmaya çalıştım. Umarım faydalı olur. Herkese sağlıklı günler.