[Ankara - MT]

Bu baslik altinda ne anilarim var be.. Motor sart degildi bazen kazadan,tamirden haftalarca yogun kis mevsiminde falan kisacasi motorsuz bile biraraya gelirdik :)
Arkadastan ziyade aile gibiydik isin ilginc yani bir cogu hala hayatta..
Yani aramiza ecel falan girmedi :)

Şimdiden kolay gelsin diyeyim :) Ankaralı arkadaşlar uyanın artık bu başlıkta veya farklı bir başlıkta organize olalım.

Ne sicak bir basket aksami.. Eskiden olsa napardik? Hemen bi telefon trafigi hoop bir yerde oturmus sohbet ediyor olurduk..
Hadi bakalim yine toplasiriz sanki

Hiç sorma hocam inanılmaz sıcak var bir de bu sıcakta zincir temizleyim dedim fena oldu :)

Buluşup tanışmak isteyen, sürüş arkadaşı arayan arkadaşlar bana mesajla telefon numaralarınızı atabilirsiniz. Ankara MT 2020 edition whatsapp grubu kuruyorum hadi bakalım. :thumleft:

Son düzenleme:
Hiç sorma hocam inanılmaz sıcak var bir de bu sıcakta zincir temizleyim dedim fena oldu :)

Bak sirf bu konuda yarim saat konusacagimiz konular birikti :/
Az kaldi

Buluşup tanışmak isteyen, sürüş arkadaşı arayan arkadaşlar bana mesajla telefon numaralarınızı atabilirsiniz. Ankara MT 2020 edition whatsapp grubu kuruyorum hadi bakalım. :thumleft:

Ic sesim "d.bahceli: iste cesaret,iste feragat" :)

Sevgili Angara bebeleri, sevgili hocalarım.

1 yıldır motosiklet kullanıyorum. Foruma da katıldım ancak Ankara'ya yakışmayacak aktiflikte bir il grubumuz varmış maalesef. Bir türlü sayfa canlanmıyor. Eski ve yeni üyelere ulaşmaya çalıştım elimden geldiğince, herhangi bir gruba ulaşamadığım için de büyük bir hevesle kendim bir whatsapp grubu kurdum. Şimdilik az kişiyiz, (baskentli1 ve rockn83)ama hızlıca artacağız inanıyorum. Sonra yasakların da kalkmasıyla Ankara'da rüzgarımızı estiririz artık :)

Gruba aşağıdaki bağlantıdan katılabilirsiniz. Bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Artık sürmüyorsanız bile, tanışırız, sohbet ederiz.

Görüşmek üzere,
Fatih.

https://chat.whatsapp.com/IQ2wXNQZcXL23lsFRoqyi7

VIA

Bende başkentteyim, yapılacak organizasyonlara müsait oldukça katılmak, başkentli ve başkentteki arkadaşlarla tanışmak isterim. Hepinize kazasız sürüşler dilerim.

6 yıldır Ankara Mt sayfasını takip ediyorum. Zamanında etkinlikler oldu toplanıldı gidildi. İş ne zamanki WhatsApp gruplarına döndü sadece Ankara Mt değil forumun canlılığı gitti, etkinlikler azaldı, motorcular arasındaki birlik beraberlik bitti. Çok değil birkaç sene öncesine kadar yollarda motorcular birbirine selam verirdi. Oda kalmadı şimdi. Zamanında WhatsApp gruplarına katılmış biri olarak motosiklet adına bakım, eğitim, sürüş, vb konular konuşulmamaya başlanıyor, grup amacı dışına çıkıyor. Ondan sonra kafasını indirip maşadan bakınca karşısındaki yuvarlak şeyin korna olduğunu bilmeyen, bunu da forumlarda, sosyal medyalarda soran cahil kullanıcılar çıkıyor maalesef.

Whatsapp gruplarında paylaşılan bilgiler forum gibi internet sitesi olmadığı için arama yapılamıyor geçmişe dair bilgi ve tecrübe paylaşımları görülemiyor. Bu edinilen bilgi ve tecrübelerin kalıcı olması için forumlarda paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde paylaşımlar olursa Ankara Mt nin eskisi gibi canlanacağına; yapılacak etkinlikler, edilen tecrübe ve bilgi paylaşımları yapılacağına inanıyorum.

6 yıldır Ankara Mt sayfasını takip ediyorum. Zamanında etkinlikler oldu toplanıldı gidildi. İş ne zamanki WhatsApp gruplarına döndü sadece Ankara Mt değil forumun canlılığı gitti, etkinlikler azaldı, motorcular arasındaki birlik beraberlik bitti. Çok değil birkaç sene öncesine kadar yollarda motorcular birbirine selam verirdi. Oda kalmadı şimdi. Zamanında WhatsApp gruplarına katılmış biri olarak motosiklet adına bakım, eğitim, sürüş, vb konular konuşulmamaya başlanıyor, grup amacı dışına çıkıyor. Ondan sonra kafasını indirip maşadan bakınca karşısındaki yuvarlak şeyin korna olduğunu bilmeyen, bunu da forumlarda, sosyal medyalarda soran cahil kullanıcılar çıkıyor maalesef.

Whatsapp gruplarında paylaşılan bilgiler forum gibi internet sitesi olmadığı için arama yapılamıyor geçmişe dair bilgi ve tecrübe paylaşımları görülemiyor. Bu edinilen bilgi ve tecrübelerin kalıcı olması için forumlarda paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Bu şekilde paylaşımlar olursa Ankara Mt nin eskisi gibi canlanacağına; yapılacak etkinlikler, edilen tecrübe ve bilgi paylaşımları yapılacağına inanıyorum.

Whatsapp hususunda çok haklısın,
Forumda yazışılmamasının buluşulmamasının sebebi de zaten çevresini oluşturan arkadaşların daha fazla insana ihtiyaç duymaması, mevcudun yeterli olmasından da kaynaklanmakta bana göre. Çünki motor kullanan herkez aynı kafada olmayabiliyor yada herkez ile yola gidilemiyor malesef.
Forumu ben birazda kuluçka yuvasına benzetirim buradan arkadaşlıklarını kuran, ekibini tamamlayan kullanıcılar elini eteğini çekiyor genelde.
Olurda etkinlik yapılacak olursa iştirak etmeye çalışırım.

Whatsapp hususunda çok haklısın,
Forumda yazışılmamasının buluşulmamasının sebebi de zaten çevresini oluşturan arkadaşların daha fazla insana ihtiyaç duymaması, mevcudun yeterli olmasından da kaynaklanmakta bana göre. Çünki motor kullanan herkez aynı kafada olmayabiliyor yada herkez ile yola gidilemiyor malesef.
Forumu ben birazda kuluçka yuvasına benzetirim buradan arkadaşlıklarını kuran, ekibini tamamlayan kullanıcılar elini eteğini çekiyor genelde.
Olurda etkinlik yapılacak olursa iştirak etmeye çalışırım.

Söylediklerinize hak veriyorum. Üye olduktan itibaren tarayıcımda sabit bir sekme forum için ayırdım. Bu yüzden sürekli forumu takip ediyor ve birşeyler öğreniyor/öğretiyorum.

Daha önceleri birçok WhatsApp gruplarında bulundum. Bazıları cc ayırt etmeksizin birlik ve beraberlik olacağını söylüyor ama buluşmalarda son hızı 100-120 km yapan düşük ccleri beklemeyip altındaki 600-1000 cc makinalarla 200 den aşağı hıza inmeyip ardında bıraktıkları düşük cc li kardeşlerimiz aklıma geldikçe hiç grup olasım gelmiyor. Bu yüzden müsait olduğum vakitlerde kendi motor hacmimle eşit seviyede bulunan cc lerle toplanıp etkinlikler planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar