Bülent şehir içi için mükemmel bir motor almışsın. Motorumu satın alırken kararsız kaldığım 3 motordan (Fazer, hornet VFR 800) biriydi. Ben almadan önce bir motora kafayı çok feci takarım Senim gibi. İlla o olacak. Böylelikle satın aldıktan sonraki keyfi de kat kat artar. Sen motorun bi yerine nazar boncuğunu iliştir kardeşim. Güle güle sür.
Aynen öyle, ben de zaten bu motor sevdası başladığından beridir naked makinalar karşı özel bir ilgi vardı, Hornet te çok sevdiğim makinaydı ama tabii o zamanlar ne tecrübemiz vardı ne de alacak paramız, şimdi basamak basamak gittik aldık daha iyi oldu, çok beğendiğim bir motor olduğundan dediğin gibi çok mutlu ediyor

Beklentilerle de alakalı biraz, yani naked makina alıp da sürekli uzun yola çıkmayacağım tabii ki, Muğladan Ankaraya sürerek getirdim, eve gelip de oturduğumda bi süre oturduğum yerden kalkamadım, hem soğuk hem de rüzgar ciddi anlamda yormuştu, biraz daha büyük bir cam ile orta mesafeli yolculuklarda da hiç sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum valla, gayet memnunum, turing değil tabii ama kendi çapında rahat diyebiliriz.
Bülocan öncelikle hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin tekerine daş degmesin. Şimdi gelelim tatlı mevzusuna kış günü motor alıp benim gibi tatlısu motorcularına ısmarlamadan kurtulacagını sanıyorsan yanılıyorsun havalar ısınır ısınmaz isterim haberin olsun
Eyvallah abicim, bakalım artık, sen bi gelmeye başla da düşünürüz
Bülent hornet in hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız uzun yollar yaparsın inşallah,(ara sıra da beraber tabiiki).
Sağolasın Erhan abi, görüşmeyeli çok oldu yahu, havalar biraz ısınsın da zaten binmek için bahane arıyorum

Özlettin kendini.