[Ankara - MT]

pardon rahatsız ediyorum megelli fanları ne tarafta acaba?

onlar hakkında bilgim yok,

ama şunun resmini koyabilirim mesela..

Cafe_Racer_1000_01-05_2.jpg

Öyle bir motosiklet resmi koyun ki, görünüşü çok güzel olsun, 500 cc olsun, selesi 76-78 cm olsun, tozda toprakta da gitsin..ben de hemen alayım onu ..:)

Tip biraz demode artık tabii o kadar yıldan sonra ama bu aletin sesi var yaaaaa, açın youtube dan dinleyin, öyle böyle değil yaw, biz de ekonomi olsun diye hala 2 silindire binelimmm, isyanım varrrrrrr.

Tipi geç diyecektim de anlatacağım şeyleri saymışsın :D nasıl birşeydir şunun devrini kontrolün altında hissetmek nasıl meraklıyım anlatamam. İlk ve tek 6 silindir denemem olağandışıydı çünkü, hele bu küçük cc daha çok devir vardır vsvs. Neyse benim motor satılsın da bi cb900 alıp benzin yüzünden hiç kullanamıyım ben :p

yeter laa...........

La bebe, bu benzin fiyatlarıyla 4 silindire binip şehiriçinde gazlayınca ne olacak sence. Horneti alsam karşılarım muhtemelen ama sarsar beni. Ben sarsmasın istiyorum anlıyo musun beni, ıııaaahgghhhhh.

1 tane ama hoplayıp zıplıyon refüjlerden, kaldırımlardan, şehir kovboyu kiminn, her ne kadar topkasen bu durumlara ara sıra isyan etse de :) Hepsi ayrı güzelll, hepsini sarılmak, böyle içime sokmak istiyorummmm :)

icime-sokabilsem-seni-iste-bunlar-hep-seks-612x612.jpg

Tipi geç diyecektim de anlatacağım şeyleri saymışsın :D nasıl birşeydir şunun devrini kontrolün altında hissetmek nasıl meraklıyım anlatamam. İlk ve tek 6 silindir denemem olağandışıydı çünkü, hele bu küçük cc daha çok devir vardır vsvs. Neyse benim motor satılsın da bi cb900 alıp benzin yüzünden hiç kullanamıyım ben :p

CB900 Hornet al da, o motoru sana yar ediyor muyum :)

La arada yumurcağın cesedimden alırsın capsli mesajı yine silinmiş, arkadaş noluyo böyle zırt pırt siliniyo herşey, neye dokundu o mesaj bi açıklama yapında bilelim ?? Başbakandan beter olmaya başladınız artık.

Mınılarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar ::repci::

Son düzenleme:
Genel ahlaka aykırı bi resimmiş hacı eşeklik bende :(
İbret-i alem olsun uyarım. Bu sefer düzeltip de koydum.
t68f3.png

"Analarını çam dibine yatırıp bilmem nerelerine çam dikeyim!" diye küfrettiydi kızın biri, ben lisedeyken derbi maçında ::hakem1::

Yaratıcı küfür arayana :)

Ben de "Senin ananı dağlar dağlar türküsü eşliğinde yağlar yağlar severim" küfrüne çok şaşırmıştım. Bi hafta kulaklarım kırmızı gezdim heralde.
Bu da kızdan ama göstermeyenden korkucan demek ki :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar