[Ankara - MT]

Belli bir düzeni yok. Çoğu anlık "hadi toplaşalım" tadında şeyler oluyor. Buralara bakar olmak lazım işte :)

Geçmiş olsun Erhan. Ben de Ankara'ya yeni geldim, sen rahatsızlamışsın.
@wozy ozan uygun bi ara görüşelim ya. Ben daha yeni motorla 10 km yapamadan sen 10000 leri bulmuşsun, helal :)

Hoşgeldin :wiinkk: görmemişim mesajını kusura bakma. Bi ara buluşalım Orhan abiyide alıp gazlıyalım. Bu arada güle güle kullan çok şahane bir motosiklet.

Efendiler efendilerrrr. Cami de ciddi bir rehine krizi varmis :cherry:

00034185111022468949936.jpg

Ne güzelmiş yermiş burası. İnsan, bildiğin kıskanıyor... Acaba kütüğümü angara'ya geri mi taşısam :jocolor:
Neyse, kışı atlatalım havalar yumuşayınca bi daha bi bakarım ben ;)

İzmir'den selam, diim diye uğradım, dedim, çıktım...

Ne güzelmiş yermiş burası. İnsan, bildiğin kıskanıyor... Acaba kütüğümü angara'ya geri mi taşısam :jocolor:

memleketinin kıymetini bil, heleki bu aylardan sonra daha çok bil...ben de bir ankaralı olarak orta vadeli planımda izmir e yerleşmek bulunmakta

AS gardaş, her zaman bekleriz :bounce:

memleketinin kıymetini bil, heleki bu aylardan sonra daha çok bil...ben de bir ankaralı olarak orta vadeli planımda izmir e yerleşmek bulunmakta
Buyrun başımızın üstünde yeriniz var; ancak, acele edin isterseniz. Malum, Hakkari'nin batısından itibaren herkes İzmir diyor 14 senedir. Birazdan biletler bitecek :D
AS gardaş, her zaman bekleriz :bounce:
Bizden de İzmir'e selam :cat:
Eyvallah sağolun, biz de sizleri bekleriz, İzmir gördünüz mü mutlaka arayınız...

Ohooo, orta vadeliyse daha çok var olm üzülmeyin, motor seçmesi o kadar zaman alan adamın, izmire yerleşmesi epey bi zaman alır kanımca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar