[Ankara - MT]

beyler bayanlar size bi sorum olucak...

pazar gunu gelebilirsem, anatoliada buluşuruz o ayrıda ben "cox tirp" kask almak istiyorum. ankarada nereden bulabilirim bu kaskı? bide pazar günü gelicem sabah 12 gibi orda olucam açık olurmu acaba??
kask şu sanırom enduro motor için uygun olur.. enduro dediysek cross karışımı asya yani :p

peki kaynaklar ümitköyün neresinde olduğunu sölüyo :)
bide pazar günü açık olurmu acep?
bide bu fuar alanına yakın biyerlede yokmu keşke fuardan alsaydım ya :(

fuarda hangi stantta görmüştün? isim veya stantın yerine göre bi tarif et bakalım. kuşlarım bekliyor, cevabına göre bilgi getirecekler.

Selam arkadaşlar Pazar günü için bir teklifim var bunu kaçırmayalım derim Etimesgut Askeri Havaalanında Türkkuşu tesislerinde AİRSHOW 2006 var hava gösterisi saat 13:00-16:00 arası yapılacakmış dün gittim benim iş yerimin arkasında olduğu için baktım ve 10 adet davetiye alabildim oradan davetiye temin edebiliriz saat 12:00 de şaşmaz sanayii girişindeki Shell benzinliğinde buluşalım malum bu pazar MOTOGP var oda saat:15:00 te onuda kaçırmak istemiyorum ne dersiniz ben bugün çalışıyorum mesai var akşam haberleşelim saygılar

Watercolours istedi gt06 yaptı.

Tamam resim biraz kaymış ne yapalım? Öğreneceğiz zamanla...

deneme13jr.jpg

ben sıhhiye'den kuzeyini, aşti'den batısını bilmem desem. oralardaki işleri adamlarım yapıyor hep :)

ahmet abi bende aynı seyi düşünmüştüm aksama kadar kesinşeştirelimde gidelim. Olmadı şöyle çayıra çimene gidelim. Bizim ümitköy de kavaklık diye bir yer var mangal falanda weriyolar sucuk filan yaparız ama yanımızda bayan motorcu lması lazım pazar günleri bekar adam almıyorlar

Watercolours Nasıl şimdi işine yararmı dostum?

Pooohuuunu çıkarmamışımdır umarım...

119ac1.jpg

229vq.jpg

deneme13jr.jpg

bu 2. resim ilen 3. resim arasında ne kadar süre var. neyse ona da isteyen google'dan baksın :)
bu google earth ne uhteşem bir şey ya.

YeK

google earth süperde bizim plan değişmiş iyice...
Ben gelemiyorum anlamına geliyo:pale:
Neyse artık motor alınca gelicem anlaşıldı....
Sucuk yeyin benim için mangal yaparsanız eğer:salut:

dur bakalım ya daha kesin bi şey yok heralde yer için akşam olsunda herkes girince kararlaştıralım eğer olurda aramak isterseniz
efe çobanoğu
0 535 867 18 97
ben uyarım butun programlara ama türk kuşu iyi gibi gözüküyor hem öss var yarın yoğun olmaz yollar havada güzel

ohyeah' Alıntı:
ahmet abi bende aynı seyi düşünmüştüm aksama kadar kesinşeştirelimde gidelim. Olmadı şöyle çayıra çimene gidelim. Bizim ümitköy de kavaklık diye bir yer var mangal falanda weriyolar sucuk filan yaparız ama yanımızda bayan motorcu lması lazım pazar günleri bekar adam almıyorlar
aradığını bulursun umarım....::lac::

Selam arkadaşlar son durum nedir herkes burdamı yarın ne yapıyoruz sabah çıkarken yazdıklarımı okumuşsunuzdur inşallah

slm arkadaslar bu gezınızee katılmak ıstıyorum ama benım motor mondial 150 hs yanı bakıyorum sızın motorlar baya guzclu benım bu mootorla katılmamın bı sakıncası varmı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar