[Ankara - MT]

yok, 500cc altı geziye katılmıyormuş. geziler herkese açıktır arkadaşlar. katılın, katılmayan olursa zorla katın.

Arkadaşlar bizde motorsiklet sorunu yoktur herkes katılabilir

Baco selam

Son düzenleme:
slm arkadaslar... anladığım kadarıyla gezi planları yapıyosunuz :)

size bi iyi birde kötü haberim var..

önce iyi haberi söyliim. bugun kırııkkale kurdoğlu ticaretle telefonda görüştüm ve asya 200 gy2 siparişimi verdim engeç 3 gün içinde elimizde olur dediler.. motor gelince bende kırıkkaleye gidip karttan çektiricem ve motoruma kavuşucam :))

kötü habere gelirsek..
pazar gunu için bi aile dostumuz bizi akşam üstü mangala çağırdı .. o yüzden ankaraya gelemicem benim içinde bol bol gezin ve foto çektirin olurmu...

efe bu arada motoru teslim alırken dikkat etmem gereken konular nedir?

ahmet6946' Alıntı:
Selam arkadaşlar Pazar günü için bir teklifim var bunu kaçırmayalım derim Etimesgut Askeri Havaalanında Türkkuşu tesislerinde AİRSHOW 2006 var hava gösterisi saat 13:00-16:00 arası yapılacakmış dün gittim benim iş yerimin arkasında olduğu için baktım ve 10 adet davetiye alabildim oradan davetiye temin edebiliriz saat 12:00 de şaşmaz sanayii girişindeki Shell benzinliğinde buluşalım malum bu pazar MOTOGP var oda saat:15:00 te onuda kaçırmak istemiyorum ne dersiniz ben bugün çalışıyorum mesai var akşam haberleşelim saygılar

ankara için son proğram bumu ?

selam Alper bugün siteye uğramamış galiba benim önerim buydu fakat askıda kaldı gibi yarın önceden konuşulduğu gibi Anatolia daki cafe de toplanıyor gibiyiz ama ben yinede bu fuarı kaçırmayalım diyorum

Alper iyi geceler nasılsın durum ne oldu

Son düzenleme:
Arkadaslar selam bir takım işlerim yüzünden ben gelemeyeceğim ama yinede Anatoliada olacaksak ben bir yarım saatliğine ugrarım Telekom la ilgili sıkıntılar var. Orada çalışmam gerekecek eeeee ben çalışmazsam pazartesi Ankarada Adsl diye bişey kalmaz:) onun için çalışmam lazım. Tshirt falan isteyen olur dıye yanımda getireyım ama dediğim gibi çok kalamam ve cok üzgünüm bundan dolayı:(

benim yerimede gidin eglenin lütfen..

iş iş iş :pr: bıktım valla.

Alper sorun değil sen işine bak bende fuara gidelim diyorum iyi olacak (aman ADSL çökmesin) teşekkür ederiz görüşmek üzere

Yarın Anatolia cafede buluşursanız beni de çaldırın ugramaya calısacagım.
şimdilik iyi geceler.

İyi geceler alper bende yarın uğrayıp fuara gitmek istiyorum gelen arkadaş olursa beraber gideriz oradan

arkadaslar size iyi eglenceler...

efe motoru ilk alırken nelere dikkat edicem :)

Son düzenleme:
amaç toplu sürüş değil mi? anatolya'da buluşun. fuara gidecekseniz, fuara, içmeye gidecekseniz içmeye gidersiniz.

baco walla benimde ilk motorumdu onun için pek bişeyine dikkat edemedim
ama rodaj dolana kadar zorlamayacaksın motoru sonra ne yaparsan yap
yagını lastiğini frenini kontrol et her gün, burada monte edildiği için unutulmuş yada gevşemiş olabilir bazı vidalar

hehe sonunda ankara mt ye bende giriyorum bugun motoru aldım mondial 125zn:mrgreen: gezilere katılmak isterim ama ehliyet yok:pr: :pale:

reddragon hoşgedin yarın bekleriz saat 13.00 de anatolia showland'e kaskını unutma

hehe işalalh abi çok istiyorum benim motor zaten bahcelide şimdi,gelmem kolay olur gelmeye çalısıcam

millet umarım kararlaştırmışızdır artık pazar günü saat 13.00 da anatolie showland önünde( gecen hafta fuar ypılan yerde) buluşuyoruz. Türk kuşu müzesine gideceğiz sonrasınıda konuşuruz yine.
benim no 0 535 867 18 97 aramak isteyen olursa arayabilir herkesi bekleriz. İyigeceler

beyler benim motor arıza yaptı gelemiyorum telefonunuz yok haber weremiyorum kusura bakmayın lütfen

Son düzenleme:
selamlar bende yeni üyeyim herkese meraba pazartesi mondial 250 cc motorumu alıyorum bi müddet ehliyetsiz dolaşacaz artık napalım:)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar