[Ankara - MT]

marka bol da ankara'da çok yok. alpinestars var (sadece istanbul'da), dainese var ankara'da. bunlar en kalitelilerden ve fiyatlar ucuz değil. 150-280 euro arasında.
olmazsa herhangi bir bot (bileğin bükülmesini önlemesi lazım)

buradaki her ürünü türkiye'de bulamasan da ürün görmek için güzel bir site:
www.motorcycle-superstore.com

YeK

Arkadaşlar size süprizim var:)
hyosung la görüştüm (aydınlıkevler deki) bugün saat 12civarı..
Test sürüşü yapıcaklarını ve tarihinin de 1-2 temmuz civarı olucağını söyledi(tarih kesin değil yani)
Şimdi asıl süprizler:
1- Ehliyetsiz arkadaşlar da kullanabilecek önce scooterla deneme yapıp yeterli olduğumuz tespit edilince önceden istediğimiz makinaya binebilecekmişiz..
2- Telefon ile kayıt imkanı var:mrgreen:

işte numara Şenol Denizci (satış şefi): 0312 317 06 60 (pbx)
fax: 0312 318 20 20
www.cagmotor.com.tr
çok kibar ve ilgiliydi beydi Şenol bey, arkadaşlarıma haber vericeğimi söledim telefonla kayıt yaptırabilirler dedi...
Bu kıyağımı unutmazsınız artık:p
Ben kendimi gt 250 ye yazdırım ama
orda bütün 250 liklerin olmıyacağını söyledi... görücez artık...

beyler bayanlar pazar gunu nerede ne yapıcaz program yaptınızmı ?
yoksa yaptınızda ben mi bulamıyorum?
eger ilan etmediyseniz baska bi başlık altında ilan edelimde herkes rahatlıkla gorebilsin
hava güzel olacakmış

YeK' Alıntı:
Arkadaşlar size süprizim var:)
hyosung la görüştüm (aydınlıkevler deki) bugün saat 12civarı..
Test sürüşü yapıcaklarını ve tarihinin de 1-2 temmuz civarı olucağını söyledi(tarih kesin değil yani)
Şimdi asıl süprizler:
1- Ehliyetsiz arkadaşlar da kullanabilecek önce scooterla deneme yapıp yeterli olduğumuz tespit edilince önceden istediğimiz makinaya binebilecekmişiz..
2- Telefon ile kayıt imkanı var:mrgreen:

işte numara Şenol Denizci (satış şefi): 0312 317 06 60 (pbx)
fax: 0312 318 20 20
www.cagmotor.com.tr
çok kibar ve ilgiliydi beydi Şenol bey, arkadaşlarıma haber vericeğimi söledim telefonla kayıt yaptırabilirler dedi...
Bu kıyağımı unutmazsınız artık:p
Ben kendimi gt 250 ye yazdırım ama
orda bütün 250 liklerin olmıyacağını söyledi... görücez artık...

Bunun üzerine ben de yazdırdım adımı, ama adam 100 kişi var dedi deniyecek :)
1-2 günde bitmez 3. güne uzatırlar bence...

yahu taktınız test sürüşüne hem o tarih(1-2 temmuz) bize ters olur çünkü emok şenliği var eskişehirde oraya gidicez hep beraber unuttunuz mu?:pr:

hafta sonu ne yapıcaz onu soyleyin hadi:bounce:

efe heralde aynı yerde buluşulucak ama bengelemicem galiba hirfanlı barajına gidicem bi keşif yapıcam başlığı görmüşsündür önümüzdeki ay bi organizasyon planlıom :) bu arada motor ne alemde sorun çıkartıyomu? ben ykında alıcam

baco' Alıntı:
efe heralde aynı yerde buluşulucak ama bengelemicem galiba hirfanlı barajına gidicem bi keşif yapıcam başlığı görmüşsündür önümüzdeki ay bi organizasyon planlıom :) bu arada motor ne alemde sorun çıkartıyomu? ben ykında alıcam

ooo hirfanlı barajı çok güzel biyer ben cocukken gitmiştim.
gecen cumartesi debriyaj telim kopmustu ya yaptım onu aynam kırıktı onuda hallettim pazar gunu görüşelim.
abi motor anlattıgım gibi arada bir ufak tefek sorunlar olacak ama sen bile halledeceksin öğrenince alda turlayalım ankara caddelerinde dağda tepede

baco cum bende aynı markanın gecen seneki modeli var "mono k " 120 € ya almıstım kesinlikle öneririm. neden dersen gecen sene kaza yaptıgımda kafamı oldukca şiddetli olarak asfalta carptım kaskın vizör ve cene kısmı direkt darbeyi aldı ve suratıma yada kafama en ufak bir hasar gelmesini engelledi. bunun yanında sadece vizöründe bir kaç çizik meydana geldi.
darbenin şiddeti ne kadardı? diyeceksin haklı olarak. şöyle diyim dizimde koruma yoktu sağ diz kapagım tamamen yırtıldı once 10 dikiş attılar tutmadı ertesi gün söküp tekrar diktiler ve bacagımı alcıya aldılar. 20 gun yatak + 20 gunde ewde yurume antrenmanı yaptım ve hala dizimi biyere vurunca sızlar

YeK

Ewet ya 1-2 gün alır test sürüşü heralde:silent:
Şansımızı deniycez artık...
pazar saat 13te anatolya da buluşuyorduk demi...
MT tişortü giyinde sizi tanıyım:)
Geçmiş olsun bu arada ohyeah kardeş...
Allah kimseye göstermesin kaza...
Tek göreceğimiz kaza, indirme programı olan kazaa olsun...

aaa.. geçmişolsun kardes.. bu anlattıklarını duyunca bu kaskı almak farz oldu önceleri 2.5ytl lik motora 300luk kask fazla kaçar diyodum ama şimdi olayın fiyatla ilgili olmadığını hatırladım :9 hatta dizlikte alıcam sayende:p ayşe gibi tam takır gezicem:):)
bu arada Ayşe hiç görünmüyosun formda nasılsın nabersin...

YeK

watercolours kardeş şimdi bahçeli 7den yürüyerek çıktın, karşıya geçtin kütüphane tarafına ordan aynı yöne doğru devam etçen..
yani 7.cadde den tam karşıdaki devamına gidiyorsun... 10dk yürüyorsun ve anatolya sağ tarafta...
Kask, mont, dizlik şart bencede... yaklaşık 350avro eder:salut:

Yardımcı olabilmek adına ben şu başka siteden arakladığım haritamsı, resimsi, googleeart caps ini tekrardan vereyim....

baco sen motoru ne zaman alıcan ay sonuna yetişir mi?
yetişirse iyi olur festivale gideriz 01.07.06 da eskişehir'e
başka gelmek isteyen yok mu festivale?

YeK

motor yokki gelelim:( bide anklara içi işler yoğun:(
gt06 saol kardeş iyi olmuş tarif, bana kalsa işin içinden çıkamıycaktım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar