[Ankara - MT]

Ben de onu düşündüm, parçaları taktırmak için dükkana gidip gelsen ya da bir hafta sonu gezmesi yapsan al sa 280km işte :sunny:

Arkadaşlar ZİNCİR BAKLA SÖKME APARATI olan kimse var mı? Biraz aciliyetle lazım da :)

Şekil olarak şöyke birşey ;

zincir%20sokme%20aparati-500x500.JPG

B_64567195-14072012112933.jpg

Bir motoru alıp, üzerine 40bin tl lik aksesuar takıp da hakkını vermeden 280km sonra satmak nasıl bir kafadır, birisi bana açıklasın lütfen sevabına? :silent:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-electra-glide-ultra-limited-edition-286-km-de-115459613/detay

hacı bu aletler binilmek için alınmaz zaten prestij için statü göstergesi olsun diye alınır ve binilmezde,
maksat bende bu var üstünde şunlar var lafını etmek için..

Denmez ama kendilerine sorsan sadece onlar motosikletçi, biz değiliz.

Yahu belki adamların öyle bir iddiası yoktur, ne kin güddünüz ha.. :)

Tamam ilan normal değil ama adam hakkında demediğinizi de bırakmadınız. Belki sizin dediğiniz mantıkta belki de başka sebeplerden satıyor motoru, kime ne...

Arkadaşlar ZİNCİR BAKLA SÖKME APARATI olan kimse var mı? Biraz aciliyetle lazım da :)

Şekil olarak şöyke birşey ;

http://albike.net/image/cache/data/...el_takimleri/zincir sokme aparati-500x500.JPG

http://denizmotortr.com/admin/uplfiles/B_64567195-14072012112933.jpg

Bizim motorcu Sinan da olması lazım, benim zinciri takarken o aletle sıkmışlardı diye hatırlıyorum, turan güneşin paralelinde, tiflis caddesinde yeri, motomaxa falan yakın.

Yahu belki adamların öyle bir iddiası yoktur, ne kin güddünüz ha.. :)

Tamam ilan normal değil ama adam hakkında demediğinizi de bırakmadınız. Belki sizin dediğiniz mantıkta belki de başka sebeplerden satıyor motoru, kime ne...

Olm adama kin güttüğüm falan yok, evli barklı çocuklu adamlar bizim kadar rahat binemiyorlar zaten orasını kabul ediyoruz, bizim grupta örnekleri var işte bir sürü ama buldukları ilk fırsatta motorun üstüne atlıyorlar, hava güneş açtı mı motora binmek için içleri gidiyor, yani fazla binemeseler de aklları motorda:)

Geçen Bullchoppers daki o turuncumsu alette öyleydi mesela, 2000 modelmiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam, çok komik bir km.si vardı, bizde insanlar bu tarz aletleri harbiden binmek için almıyo Yunusun dediği gibi. Koleksiyon için desem niye satıyosun o zaman aldın durdun koleksiyonunda yani, büyük bir problem ya da sorun olmadığı takdirde 280 km. de motor satmayı çok anlamsız buluyorum.

Amerika da millet canını çıkarıyor bu harleylerin, korkmayın yaw binin dökülmezler, taş gibi aletler :)

Bizim motorcu Sinan da olması lazım, benim zinciri takarken o aletle sıkmışlardı diye hatırlıyorum, turan güneşin paralelinde, tiflis caddesinde yeri, motomaxa falan yakın.

Hani İstanbul'a taşınmıştı "o" sinan ??)

Mengene gibi bişeyle sıkıştırıp çivileyeceksek aklıma bir isim geliyor ama...

Hani İstanbul'a taşınmıştı "o" sinan ??)

Mengene gibi bişeyle sıkıştırıp çivileyeceksek aklıma bir isim geliyor ama...
Bende o aletin bisiklet zinciri sökmek için olanından var, senin koyduğun ilk resime benzer. Ama motosiklet zincirine uymuyor küçük kalıyor ne yazıkki. Uysa sana bi şekilde ulaştırırdım bende 2 tane var çünkü.

Bende o aletin bisiklet zinciri sökmek için olanından var, senin koyduğun ilk resime benzer. Ama motosiklet zincirine uymuyor küçük kalıyor ne yazıkki. Uysa sana bi şekilde ulaştırırdım bende 2 tane var çünkü.

Aynı hataya düşüp ben de alacaktım, sonra bisiklet için olanlarını felan da satıyorlar nette, karışık, kimisi o-ringlere uyar diyor, kimisi her tür zincire uyar diyor... Görmeden almayayım dedim. Yoksa 3-5 dolara vardır aynısından

İyi etmişsin ondan almamakla, bendekileri de hatayla almadım ama bisiklet sever olduğum zamanlarda hediye gelmişti bisiklet tamir kiti olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar