[Ankara - MT]

Olm ben gak guk etmedim, ne dedim, aynı Lütfücüm gibi çökelikli pide olur dedim, siz dediniz yok börek yok çörek diye. Bendekinin birazı gümledi ama bizimkiler el atmadıysa o kalanı da getiririm, hafta içi bi akşam maydanoz, biraz kaşar, biraz soğan ve az biraz lorla zenginleştirerek pide yaptırabilirabiliriz gayet güzel olur bence.

Ben dedim!!! Ben ne dedim? Bir tek ben çalıştırırım o motoru dedim. Ve çalıştırdım da, Benim adım Cemil !!!

Videoyu paylaş da arladaşlar da görsün 2 zamanlı asyayı

Bu motosiklette sürmekten ziyade artçı olarak gitmeyi tercih ederim :)
Arkadaş gökten Meg Ryan yağsa bize yine Er Ryan'ı kurtarmak düşüyo :) Artçıyı bulduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

O motorla istanbuldan ankaraya gelmek nedir ya :cherry: otoyolda 120'ye sabitleyin 4-5 saat sonra ankaradasınız.
Sorun İstanbuldan gelmek değil ki zaten. Benim gibi maymun iştahlı adam için bu tip albenisi yüksek motorlar tehlikeli. Motora bakmaya gitsem, sarhoş olup hiçbir yerine bakmadan, kaça diye sormadan alır gelirim. Oysa Ankarada olsa ayarı olan arkadaşlarla, anlayanlarla gidilir. Bana kalsa 5 tl de kırmızı olduğu için fazla verir alır gelirim :) Böyle giderse Dünyanın en pahalı 2. El motor koleksiyonunu yapacam.

Ben dedim!!! Ben ne dedim? Bir tek ben çalıştırırım o motoru dedim. Ve çalıştırdım da, Benim adım Cemil !!!

Videoyu paylaş da arladaşlar da görsün 2 zamanlı asyayı

la get baktım ittirmeyi bile beceremiyon,
bindirdik seni üstüne açtın yine pergelleri gazi olup geleceğidün az deha yanımıza,

sabah işyerinden atarım videoları :)

Olm ben gak guk etmedim, ne dedim, aynı Lütfücüm gibi çökelikli pide olur dedim, siz dediniz yok börek yok çörek diye. Bendekinin birazı gümledi ama bizimkiler el atmadıysa o kalanı da getiririm, hafta içi bi akşam maydanoz, biraz kaşar, biraz soğan ve az biraz lorla zenginleştirerek pide yaptırabilirabiliriz gayet güzel olur bence.

rejim düşmanı mısınız la sabah sabah!

Arkadaş gökten Meg Ryan yağsa bize yine Er Ryan'ı kurtarmak düşüyo :) Artçıyı bulduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Sorun İstanbuldan gelmek değil ki zaten. Benim gibi maymun iştahlı adam için bu tip albenisi yüksek motorlar tehlikeli. Motora bakmaya gitsem, sarhoş olup hiçbir yerine bakmadan, kaça diye sormadan alır gelirim. Oysa Ankarada olsa ayarı olan arkadaşlarla, anlayanlarla gidilir. Bana kalsa 5 tl de kırmızı olduğu için fazla verir alır gelirim :) Böyle giderse Dünyanın en pahalı 2. El motor koleksiyonunu yapacam.
:cherry: Kimin abisi? :p

ben ne cenabet adamım ya..ikinci el bi bisiklet nuldum, dün aradım konuştum, anlaştık gibi oldu, içime de sindi..adam 50 tl fiyatı yükseltmiş, hadi onu geçtim de aradım vazgeçtim dedi...deyyus fiyat artıtıp ilanı güncelliyo arayınca da vazgeçiyo..

sonra aşağıdakini aradım, akşam bi çocuk almaya gelicek, olmazsa ararım dedi...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-carraro-419-113466348/detay/

ben ne cenabet adamım ya..ikinci el bi bisiklet nuldum, dün aradım konuştum, anlaştık gibi oldu, içime de sindi..adam 50 tl fiyatı yükseltmiş, hadi onu geçtim de aradım vazgeçtim dedi...deyyus fiyat artıtıp ilanı güncelliyo arayınca da vazgeçiyo..

sonra aşağıdakini aradım, akşam bi çocuk almaya gelicek, olmazsa ararım dedi...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-carraro-419-113466348/detay/

Allah aşkına sen 2. el bir şey alma :) Bütün arızalar sana geliyor. Git 0 al.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LAn ne arızası geliyo, adam cillop gibi Honda aldı, sıfır diye satsza yuttururdu :) Motorlarda arıza çıkmıyo, bizimkisi biraz zor beğeniyo :)
zaten motorda arıza var demiyor ki adam.satan kişileri kast ediyor:mrgreen:

Merhabalar ağalar bizim Ankara grubunda bir arkadaş vardı kim hatırlamıyorum ama bir araba firmasında çalışan, kimse el kaldırsın yahut biri bana ihbar etsin... Araba alacağım...

Selçuk abi yi bulurum Eren bulamam Eren beni bulsun ya ben hanıma araba alcam B sınıfı otomatik ama ne alsam bilemedim?

Bir motoru alıp, üzerine 40bin tl lik aksesuar takıp da hakkını vermeden 280km sonra satmak nasıl bir kafadır, birisi bana açıklasın lütfen sevabına? :silent:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-electra-glide-ultra-limited-edition-286-km-de-115459613/detay

286 km yi sanayiye aksesuarları takmak için gidip geldikçe yaptık kardeş...biz keyif için yapıyoruz bunu...sonra da satıoruz..bizde çok var bundan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar