[Ankara - MT]

Hatırlamalı, sevgiyle anmalı, unutmamalı, incitmemeli, uçan memeli, kaçan memeli, tutan memeliii, öbürü de gelmiş hani bana hani bana demişşş :)

LEn Poti bebe, bu haftasonu fırtına falan çıkmazsa kesin gidelim şu fiber Tolgaya :) yeni telefonunu aldım, bu cumartesi kesin çalışıyorum, 2 de çıkarım, istersen cumartesi yapalım 2 den sonra, istersen pazar ama haftasonu hava iyi olursa bi Atilla Abi yapabiliriz diye düşünüyodum kahvaltıya ya da öğleden sonra akşamüstü 5 çayına falan :)

Dusmus olabilir, belki demir biraz egilip orayi zedelemistir, sonra demiri duzeltmislerdir, ya da demir olmadan dusmustur, bir ihtimal antifiriz falan sizdiysa o tarafa boyayi kaldirmis olabilir, daha yakindan bakmak lazim.

Orda bu motoru alip sonra da surerek mi gelcen Ankaraya, valla bugunku havayi gordukten sonra benim gozum yemez artik fuara motorla gitmeyi, pasa pasa arabayla gidelim biz :)

hazır istanbul taraflarına gidiyoken kendimi zor tutuyorum, solda koruma demirinin oldu yerde blok üzerinde ne var anlayamadım açıkçası

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07-egzoslu-aksesuarli-kazasiz-115564359/detay

Motor sola düşmüş koruma demiri motor bloğunun üstündeki boyayı uçurmuşa benziyor. ama fiyatı güzel plakadan bir kaza sorgulatmak lazım..
Pardon hatta koruma demiri sürtmemiş direk sol kapak yere sürtmüş gibi dikkatli bakıldığında. ve muhtemelen ondan sonra takılmış koruma demiri ama genel manada fiyat-km-model çok uygun fiyatı sizcede öyle değilmi arkadaşlar?:sunny:

ha unutmadan
bayadır enduro dozu vermiyorum sayfaya..

e7963df0bad4165f1489d89e533a3f3b.jpg

1104.jpg

Sen bu gazla fuardan bir motor ayırtır-öyle dönersin Ankara ya, söylemedi deme :)

yok hacı o kadar uzun boyulu değil...:)

çok iyi bi fırsat çıkarsa ikinci el düşünülebilir ama halen ankaradaki vfr için beklyorum, bi de hava şartları beni tırsıtıyo...

Motor sola düşmüş koruma demiri motor bloğunun üstündeki boyayı uçurmuşa benziyor. ama fiyatı güzel plakadan bir kaza sorgulatmak lazım..
Pardon hatta koruma demiri sürtmemiş direk sol kapak yere sürtmüş gibi dikkatli bakıldığında. ve muhtemelen ondan sonra takılmış koruma demiri ama genel manada fiyat-km-model çok uygun fiyatı sizcede öyle değilmi arkadaşlar?:sunny:

ha unutmadan

http://i96.photobucket.com/albums/l163/DavidvB/Bike trips/e7963df0bad4165f1489d89e533a3f3b.jpg

http://i96.photobucket.com/albums/l163/DavidvB/Achab BMW trip June 2012/1104.jpg

olum o fotoya rağmen, sola yattıysa niye söylemiyo anasını satayım...kaza bela yok demiş, tamma kaza yapmamışındır da sola yattı de yani, yatmayan motor zaten mucize, hint kumaşı gibi bişey...gerçi sadece sola yatsa öyle siyah izmi kalır, ziftin içine mi yattı anlamadım...

neyse vfr yi beklemeye devam edelim:)

LEn Poti bebe, bu haftasonu fırtına falan çıkmazsa kesin gidelim şu fiber Tolgaya :) yeni telefonunu aldım, bu cumartesi kesin çalışıyorum, 2 de çıkarım, istersen cumartesi yapalım 2 den sonra, istersen pazar ama haftasonu hava iyi olursa bi Atilla Abi yapabiliriz diye düşünüyodum kahvaltıya ya da öğleden sonra akşamüstü 5 çayına falan :)

Heææææ !! Giderük... Ben de aldım tlfnunu. Amma Cumartesi amma Pazar, şuandan söz vermeyeyim.

ha unutmadan

http://i96.photobucket.com/albums/l163/DavidvB/Bike trips/e7963df0bad4165f1489d89e533a3f3b.jpg

http://i96.photobucket.com/albums/l163/DavidvB/Achab BMW trip June 2012/1104.jpg

Dozu arttır gardaşım bu yolda ben bile rahatlıkla giderim.:)

kimler fuarda sahne alıyo, porogram nedir muhteremler?
angaranın görmemişleri olaraktan kadıköyde buluşulup martılara simit atma faaliyeti icra edilecek mi?
istiklal caddesinde rutubetli hamburger yenilecek mi?
benim el cuma akşamı otibise biner, cumartesi alemlere akar, pazar fuarı ziyaret eder.

kimler fuarda sahne alıyo, porogram nedir muhteremler?
angaranın görmemişleri olaraktan kadıköyde buluşulup martılara simit atma faaliyeti icra edilecek mi?
istiklal caddesinde rutubetli hamburger yenilecek mi?
benim el cuma akşamı otibise biner, cumartesi alemlere akar, pazar fuarı ziyaret eder.

angara görmemişleri olarak ilk adres her zaman istiklal caddesi abi:)
ben de cuma gece gidiyorum cumartesi akşamı dönüş...
cumartesi günü hem motor hem de boatshow var sanırım, boatshow da arkadaş olacak oraya da uğramayı düşünüyorum...

ozanım bilmiyorum dikkat ettinmi ama ben profesyonel stüdyo çekimi paylaşmıyorum :)
ha dikkat çeksin diye hatunlu resimlerde paylaşmıyorum :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günübirlik otomobil ile giden var mı acaba? Atila abi senin plan nedir :cherry:

çıkış zamanını tam netleştirmemekle beraber,gidiyorum ve henüz kimse yok yanımda:) cumartesi akşamı orda olacak şekilde hareket etmek niyetim ki akşamı istanbul alemi yapmak:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz de esatla beraber cuma akşamı gitmeyi düşünüyoruz.pazar akşamı da dönüş olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar