[Ankara - MT]

İRC hakikaten diğer lastiklerine nazaran çok iyi iş çıkarmış. Sanırsam motosikletler için kar lastiği pek üretilmiyor.

Beni ellerim dışında soğuk etkilemiyor. Eldivenlerim full korumalı fakat çok soğuk geçiriyor. Var mıdır buna bir çare eyyy ahali :)

Bülent Abi ve dizlik takmayan diğer arkadaşlar. 2-3 yıl sonra dizlerinizden şikayetçi olmaya başlayabilirsiniz. Hele yaşlılığınızda çok "keşke" dersiniz. Dizler hiç ama hiç ihmale gelmez mutlaka dizlik temin edin. En kalitesizi bile rüzgardan fazlasıyla korur. Tanıdık 3-5 eski motorcudan çok duydum diz şikayeti, benden demesi.

Bu aralar özellikle sabah ve akşamları mümkün olduğunca yavaş ve düşük devir, yüksek vites şeklinde kullanın. Yerler kuru olsa dahi küçük bir donmuş su birikintisi fazlasıyla tehlike yaratır.

Müdür bmw r 25 ya da 27 galiba, Konya kokusu alıyorum zira taşıma kapasitesi 4-5 kişiye kadar serbest Konya'da =)

Hacı abi konya kokusu aldıysan yanlış almışssın :)
Zira motosikletin resmini gazi mahallesinde çekmiştim hatta çektiğim yeri bile biliyorum evin bahçesinde duruyodu çekindiğim için gidip yakından bakamadım ama bana NSU gibi geldi alet BMW değil orası kesin onu söyleyebilirim...

Hacı abi konya kokusu aldıysan yanlış almışssın :)
Zira motosikletin resmini gazi mahallesinde çekmiştim hatta çektiğim yeri bile biliyorum evin bahçesinde duruyodu çekindiğim için gidip yakından bakamadım ama bana NSU gibi geldi alet BMW değil orası kesin onu söyleyebilirim...

3 kat çıkmışlar pes doğrusu ibretlik paylaşım !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaygan zeminde ince lastik daha iyi tutunur Koraycım.

Ayrıca kuryelerin çoğu IRC nin kış lastiklerini takıyorlar , oldukça başarılı lastikler.

Türkiye Markası olan IRC değil mi hocam ?

bide CBR 250 R ın üstünde gelen irc ler var, baktım onlara tiwan mı ne yazıyodu

25. balgat-ostim zorlu etabını başarıyla tamamladım.
genel klasmanda kış motorcuları puan durumu şu şekil;

1. fatih 84
2. bülènt 66
3. polat 41
4. yûnus 12

son turda büzük arızası yaşayan buğra yarış dışı kaldı :)

25. balgat-ostim zorlu etabını başarıyla tamamladım.
genel klasmanda kış motorcuları puan durumu şu şekil;

1. fatih 84
2. bülènt 66
3. polat 41
4. yûnus 12

son turda büzük arızası yaşayan buğra yarış dışı kaldı :)

Hadi beyler bir üst klasmana yükselinde beraber kapışalım, bekliyorum :bounce:

haberini aldık.
sen erhan'la kapış :cherry:

Hah, hadi oradan.

Ben sizin evden durağa bile gidemeyecek hava koşullarında kısa kollu ile geziyorum. Dağılın len.

Erhan abi ne dedi bu arada arkamdan, sıcacık arabasında ısıttığı bi taraflarından ne salladı bakayım :mrgreen:

hayırdır hangi arabayı alacaksın...

Vazgeçtim, daha doğrusu kıyamadım motoruma, bugun dolaştım biraz ( soğuktan el parmaklarımı feda edecektim az kalsın), bahar gelince aramız düzelir dedim satmıyorum.

Vosvos alacağım, bi tanesiyle geçen seneden beri kesişiyoruz, bizim mahallenin kızı :) nihayet açıldım oda kabul etti ama başlık parası çok ;) yorganımı alıp istanbula mı gitsem para kazanmaya :D

Bu aralar bisikletçiler ve vosvoslar baya arttı sanki ankarada. Ya da ben algıda deli gibi seçiyorum :silent:

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Neyse kararında kutlarım :mrgreen:

Vazgeçtim, daha doğrusu kıyamadım motoruma, bugun dolaştım biraz ( soğuktan el parmaklarımı feda edecektim az kalsın), bahar gelince aramız düzelir dedim satmıyorum.

Vosvos alacağım, bi tanesiyle geçen seneden beri kesişiyoruz, bizim mahallenin kızı :) nihayet açıldım oda kabul etti ama başlık parası çok ;) yorganımı alıp istanbula mı gitsem para kazanmaya :D

toplamalık mı?

iyi bi karar vermişsin vazgeçmekle...:)

Allahını seven eldiven konusunda yardım etsin :) Basit bir çözümü vb. şeyler yok mu?

Bunlar da pek çikin duruyor :silent: Isıtmalı elcik daha bir güzel olabilir de işe yarıyor mu acep. Kullanan var mı buralarda

toplamalık mı?

iyi bi karar vermişsin vazgeçmekle...:)

Bir alayım da sonra detayları anlatırım, mazallah nazar falan değer :) kaçırmamam gereken bir araba çünkü.

Sen pişmansın herhalde sattığına, ha ?? :)

Bu aralar bisikletçiler ve vosvoslar baya arttı sanki ankarada. Ya da ben algıda deli gibi seçiyorum :silent:

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Neyse kararında kutlarım :mrgreen:

Evet hacım, yazık la daha 1500km bile olmadı, havalar yüzünden anlık gaza geldim de Dursun anasını satayım, havalar ısınıp buluşma ve gezi yazıları tekrar gündeme gelince pişman olurum.

Allahını seven eldiven konusunda yardım etsin :) Basit bir çözümü vb. şeyler yok mu?

Benim deri eldivenler var, bildiğin günlük giymelik eldiven, o hiç üşütmüyor fakat koruması yok diye cesaret edip giyemiyorum; yani hava delikleri olmayan gerçek deri bir eldiven gayet sıcak tutuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Bunlar da pek çikin duruyor :silent: Isıtmalı elcik daha bir güzel olabilir de işe yarıyor mu acep. Kullanan var mı buralarda

elcik ısıtma benim işime yaramıyor, aksine daha beter ediyor, karıncalandırıyor; avuç içi sıcak parmaklar buz olunca; üşüyen yer parmak uçları, parmak uçları da elciğe değmiyor, zaten benim sağ iki parmak sürekli manette, sol desen zırt pırt öbür manette.... Elleri komple üşüyen varsa gayet kullanışlı olur ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar