Beyler şu motorun ne olduğunu bilebilecek bir babayiğit aranmakta...
Müdür bmw r 25 ya da 27 galiba, Konya kokusu alıyorum zira taşıma kapasitesi 4-5 kişiye kadar serbest Konya'da =)
Beyler şu motorun ne olduğunu bilebilecek bir babayiğit aranmakta...
Müdür bmw r 25 ya da 27 galiba, Konya kokusu alıyorum zira taşıma kapasitesi 4-5 kişiye kadar serbest Konya'da =)
Hacı abi konya kokusu aldıysan yanlış almışssın
Zira motosikletin resmini gazi mahallesinde çekmiştim hatta çektiğim yeri bile biliyorum evin bahçesinde duruyodu çekindiğim için gidip yakından bakamadım ama bana NSU gibi geldi alet BMW değil orası kesin onu söyleyebilirim...
Kaygan zeminde ince lastik daha iyi tutunur Koraycım.
Ayrıca kuryelerin çoğu IRC nin kış lastiklerini takıyorlar , oldukça başarılı lastikler.
25. balgat-ostim zorlu etabını başarıyla tamamladım.
genel klasmanda kış motorcuları puan durumu şu şekil;
1. fatih 84
2. bülènt 66
3. polat 41
4. yûnus 12
son turda büzük arızası yaşayan buğra yarış dışı kaldı![]()
Hadi beyler bir üst klasmana yükselinde beraber kapışalım, bekliyorum :bounce:
haberini aldık.
sen erhan'la kapış :cherry:
Hah, hadi oradan.
Erhan abi ne dedi bu arada arkamdan, sıcacık arabasında ısıttığı bi taraflarından ne salladı bakayım :mrgreen:
hayırdır hangi arabayı alacaksın...
Vazgeçtim, daha doğrusu kıyamadım motoruma, bugun dolaştım biraz ( soğuktan el parmaklarımı feda edecektim az kalsın), bahar gelince aramız düzelir dedim satmıyorum.
Vosvos alacağım, bi tanesiyle geçen seneden beri kesişiyoruz, bizim mahallenin kızınihayet açıldım oda kabul etti ama başlık parası çok
yorganımı alıp istanbula mı gitsem para kazanmaya
![]()
toplamalık mı?
iyi bi karar vermişsin vazgeçmekle...![]()
Bu aralar bisikletçiler ve vosvoslar baya arttı sanki ankarada. Ya da ben algıda deli gibi seçiyorum :silent:
---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
Neyse kararında kutlarım :mrgreen:
Allahını seven eldiven konusunda yardım etsinBasit bir çözümü vb. şeyler yok mu?
Bunlar da pek çikin duruyor :silent: Isıtmalı elcik daha bir güzel olabilir de işe yarıyor mu acep. Kullanan var mı buralarda