[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim izin çıkmayınca bodrum-marmaris gezisi iptal oldu gidemiyorum.
Bayramın 2-3.günü bir gezi olursa bende katılmak isterim.Yer mekan farketmez:cat:

faruk abi nabiyimm sen gidecen biz burdayız:pr:

Bülentcim ,

Hani bana sormuştun ya yol eğitiminde neler öğretiyorsunuz diye hemen bir örnek vereyim. "SOLA DÖNECEK BİLE OLSAK SOLA DÖNECEK ARAÇLARIN SOLUNDA DURMUYORUZ".
Hatırlat bir dahaki görüşmemizde güzel kulaklarını çekivereyim kardeşim.

Sevgilerimle

Keşke Türkiye de herkes dönecekken sinyal verse :) bir de arada bırakılacak o iki metre mesafe arkanda bekleyen taksiciler tarafından Kamyon sığar ilerle muamelesi yapılmasa :)

Eskişehiri iyiden iyiye ben de düşünmeye başladım Hiç gitmedim motorla ve çok güzel bir şehir haline geldiğini söylüyorlar hem de motofest hemde bulutsuzluk özlemi bilem var Allah ne deyimm :) hem de 236 km

çamkoru var uzun zamandır gitmedim. Önceden ailece gider piknik yapıp balık tutardık şimdi ne alemde bilmiyorum
https://maps.google.com/maps?saddr=...2UQsLrvWQQ&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=10&via=1&z=9

burada da karagöl var, ışık dağının dibinde linkteki yağcı hüseyin köyünün sağında
https://maps.google.com/maps?saddr=...zAQ&oq=çeştepe+&t=h&mra=dme&mrsp=1&sz=14&z=14

yakın yerlere örnek kurtboğazı, beypazarı.
uzak yer olsun derseniz eskişehiri de görebiliriz ben de gitmedim hiç. Bu kadar saydım ama günü denk gelecek de gidebilecek miyim bilemiyorum :)

beyler bunlara baktınız mı? Selçuk da bunları söylemişti:
beyler bayramın 2. ya da 3. günü söyle güzel bir gezi yapalım mı? SÜNNET GÖLÜ'ne
http://maps.google.com/maps?saddr=A...WVyCbNFDGfnRvPsHuPcA&oq=ankara&t=m&mra=ls&z=9

Ankaradan gelecekler için;
Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

ne yenir içilir bilmiyorum ama araştırıyorum. illa ki buluruz bir yer oteller falan varmış. büfe de vardır olmadı ekmek arası yapar oraya gidince yeriz :)

Şöyle birşey de olabilir kısım kısım da ayrılabilir, birinci gün şurası ikinci gün burası vs de olabilir..

hoşgeldin bizim bankacının da (turgay) dediği gibi takipte kalın bizimle kalın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

üstad dün hava 1500 dü kısa mesafe gezecekleri ezerken:)
:farao::p bizimle takılacak mecburen

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------

kaşınız gözünüz oynamasın arkadaş. hoplaya zıplaya gidecez işte yok lastik eski, yok motor küçük cc, yok km fazla, yatak yok, böcük çok demeyin. accık delikanlı olun.....nasıl veriyorum gazı iyi mi? aslansınız, gidersiniz, motorcuya mekan yol fark etmez devam edeyim mi? :)))
lan bu kadar yağdık gürledik evde hatun carlarmış ben gelemezmişim dilinizden kurtulamam valla. yazarken de kendi ipimi de çekiyorum aslında ama başladık bi kere

Simdi eskisehir gezisinin tam tarihi nedir? ben anlamadim, onumuzdeki uc gun icinde gidecek olan var mi? :D

Ben de cumartesi gitmeyi düşünenlerdenim eğer bir aksilik çıkmazsa , sabah erkenden yola çıkılırsa 3 saatte yolu alırız gibime geliyor. Bayramda da bir şeyler yaparız ramazan çok verimsiz geçti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar 20-30 yıllık memurlar varken bize bayramda izin almak olmazmış,vay anası be arkadaş:farao:
valla mosmor aldum:))

Sanırım Eskişehire Ankaradan gidecek baya kişi var, buradan çıkacak olanlar onlarla irtibata geçerse belki daha keyifli bir gezi olabilir;
Facebook sayfasından alıntı!

"arkadaşlar ankaradan gelmek isdiyoruz rüzgar mehmet motosiklet kulübü olarak inşallah, gelmek isdeyenler katılabilir, beni arayın 0533 3717353 - adem"

Sanırım Eskişehire Ankaradan gidecek baya kişi var, buradan çıkacak olanlar onlarla irtibata geçerse belki daha keyifli bir gezi olabilir;

"arkadaşlar ankaradan gelmek isdiyoruz rüzgar mehmet motosiklet kulübü olarak inşallah, gelmek isdeyenler katılabilir, beni arayın 0533 3717353 - adem"
isDiyorlarmış kesin giderler.:mrgreen:

Arkadaşlar,

Dün bir arkadaşımla konuştum, kamera getirtmişm. 32 GB hafıza kartı falan destekliyormuş, hd çekim, 60 m. ye kadar gece görüşü, vantuzlu. Arkadaş ZX12R' a takmıştı, vantuzu sayesinde kaska ya da bilimum yerlere takılabilir. Fiyatı 295 TL dedi, ilgilenenlerin dikkatine.

saat kaçta gibi nereden buluşup yola çıkılacak?

turgay slm esk cumartesı sendemı gıdeceksın 1 eylulde ?
Bir aksilik çıkmazsa öyle yapmayı düşünüyorum , burda da cumartesi gitmeyi düşünenler ağırlıkta zaten ,birlikte gidilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Beyler bu arada Gençlerbirliği sezonluk maraton kombinesi 100 TL kredi kartına taksit imkanı da var sanırım , daha önceki sezonlarda da almıştım oldukça eğlenceli oluyor arkadaş grubuyla maç izlemesi, ben yarın almaya gideceğim bilgilerinize sunulur.

1 eylülde de gidecegim eskşehire ... bu haftasonuda bayramda eskşehire gideceklerden ahber yok mu?

1 eylülde de gidecegim eskşehire ... bu haftasonuda bayramda eskşehire gideceklerden ahber yok mu?

müdür bu hafta sonu ya da bayram da eskişehire gidilecek diye kimseden muhabbet çıkmadı..sadece bayramda ufak çaplı gezi olabilir dedi bi kaç kişi..katılmak isteyen varsa beklerim falan dedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar