[Ankara - MT]

Koray (forewer) ile birkaç kez uzun turlarımız oldu. Hakikaten racin motor için inanılmaz az yakıt sarfiyatı yakalıyor düşük devir yüksek viteste. 4 silindirli bir motorda bu yakıt harika.
Ankara -> Beypazarı -> KIbrıscık -> Bolu -> Ankara güzergahında benden daha az yakıt harcamıştı. Ortalama 80-90 km/saat hızla. Benim yakıt tüketimim 4.8l lt / 100KM olurken Koray 4.4 lt/100 km yakıt harcamıştı.

Ben yakıt sarfiyatını motoru çift ayaklık üzerinde depo ağzına kaldırarak hesaplıyorum, ayrıca yakıtımı Shell ve Opetten almaya özen gösteriyorum.

Honda NT Deuville Yakıt tüketimi Yol Bilgisayarında 4.4 Litre yazıyor ancak benim km üzerinde hesaplamamda 4.9 lt görünüyor.
Hyosung GV 650 ile yakıt tüketimim 100 km de 5.3 litre

En güzel yakıt değerleri Osman Hocamda (karapara) 100km de 2.2 litre (yakmıyor valla)

Hocam yarın ben gelirim...:)Cumartesi..Buluşma yeri neresi ve buluşma saati kaç acaba??

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Benim motor 125 cc, eğer siz gazlayacaksanız benim katılmam uygun düşmez..:)
Hocam faceten bakin bi tam netlesmedi henuz. 13:30-14:00 Bilkent Shell'den hareket gibi duruyor. Kargasekmezde inip inip cikip viraj yapicaz bol bol. Onun disinda gidiste gazlamayiz (cok) ;)

---------- Post added 18-08-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 17-08-2012 at 23:59 ----------

Koray (forewer) ile birkaç kez uzun turlarımız oldu. Hakikaten racin motor için inanılmaz az yakıt sarfiyatı yakalıyor düşük devir yüksek viteste. 4 silindirli bir motorda bu yakıt harika.
Ankara -> Beypazarı -> KIbrıscık -> Bolu -> Ankara güzergahında benden daha az yakıt harcamıştı. Ortalama 80-90 km/saat hızla. Benim yakıt tüketimim 4.8l lt / 100KM olurken Koray 4.4 lt/100 km yakıt harcamıştı.

Ben yakıt sarfiyatını motoru çift ayaklık üzerinde depo ağzına kaldırarak hesaplıyorum, ayrıca yakıtımı Shell ve Opetten almaya özen gösteriyorum.

Honda NT Deuville Yakıt tüketimi Yol Bilgisayarında 4.4 Litre yazıyor ancak benim km üzerinde hesaplamamda 4.9 lt görünüyor.
Hyosung GV 650 ile yakıt tüketimim 100 km de 5.3 litre

En güzel yakıt değerleri Osman Hocamda (karapara) 100km de 2.2 litre (yakmıyor valla)

Ben valla Rodajda min. 5.8lt gordum o da cok kisa bi sureligine. Hadi simdi kostursem kostursem 5.5 olur bi ihtimal. Ama normal kullanimda 6.8-7.8 arasi degisiyor :( Basinca nooluyo soylemiim :pl:

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Arkadaslar yarin gezinmek isteyen varsa bekleriz: :thumleft:

http://www.facebook.com/events/178300225628635/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kargasekmez de neymiş ?

Hocam faceten bakin bi tam netlesmedi henuz. 13:30-14:00 Bilkent Shell'den hareket gibi duruyor. Kargasekmezde inip inip cikip viraj yapicaz bol bol. Onun disinda gidiste gazlamayiz (cok) ;)

Hocam ben sizlerin ritminizi bozup, virajların tadını damanıgınızda bırakmayayım...Size bol ve güzel virajlar...O güzelim motorlarla gazlayın ÇOKCA...
.:mrgreen: (bu arada bu gece rüyamda motorla virajı alamayıp, ağaçların arasına dalıp toprağın tadına baktım...Allah gerçeğinden korusun..:mrgreen:)

Birazdan motoru yükleyip memlekete doğru yola çıkıyorum, Eskişehir fest.de görüşmek üzere :king:

Ben motora binip akşama kadar dolaşmaya çıkacağım.. ama nereye gitsem karar veremedim??? gezmek isteyen??

Ankarada arai , agv ,lazer . nolan çene açılır kask alabileceğim bir yer arıyorum Mevki olarak tarif edebilirmisiniz

Marka önemli değil 500 tl 700 tl civarı bir bütçe ile çene açılır kask alabileceğim bir yer .:rendeer:

Birazdan motoru yükleyip memlekete doğru yola çıkıyorum, Eskişehir fest.de görüşmek üzere :king:

hayırlı yolculuklar

Ben motora binip akşama kadar dolaşmaya çıkacağım.. ama nereye gitsem karar veremedim??? gezmek isteyen??

abi bugün izmire gidiyo olmasaydım eşlik ederdim sana...iyi gezmeler

Ankarada arai , agv ,lazer . nolan çene açılır kask alabileceğim bir yer arıyorum Mevki olarak tarif edebilirmisiniz

Marka önemli değil 500 tl 700 tl civarı bir bütçe ile çene açılır kask alabileceğim bir yer .:rendeer:

ulusan, endo motors ilk aklıma gelenler ikisi de birbirine yakın sayılır...

kargasekmez de neymiş ?

Guzel virajlari olan, etraf yesillik kisa ama keyifli bir dag yolu ;)

Hocam ben sizlerin ritminizi bozup, virajların tadını damanıgınızda bırakmayayım...Size bol ve güzel virajlar...O güzelim motorlarla gazlayın ÇOKCA...
.:mrgreen: (bu arada bu gece rüyamda motorla virajı alamayıp, ağaçların arasına dalıp toprağın tadına baktım...Allah gerçeğinden korusun..:mrgreen:)

Hocam noolucak zaten inip cikmasi max 10dk suruyor. Atiyorum 5 kez inip cikalim sonra sagdaki cepte toplasiriz diyoruz herkes kendine uygun hizda takiliyor sorun olmaz yani.

hayırlı yolculuklar

ulusan, endo motors ilk aklıma gelenler ikisi de birbirine yakın sayılır...
Ask olsun Erhan bize katilmazdin yani :salut:

:p Iyi yolculuklar sana da :king: :thumleft:

---------- Post added 18-08-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 17-08-2012 at 23:59 ----------

Ben valla Rodajda min. 5.8lt gordum o da cok kisa bi sureligine. Hadi simdi kostursem kostursem 5.5 olur bi ihtimal. Ama normal kullanimda 6.8-7.8 arasi degisiyor :( Basinca nooluyo soylemiim :pl:

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Arkadaslar yarin gezinmek isteyen varsa bekleriz: :thumleft:

http://www.facebook.com/events/178300225628635/
Ben de geliyorum.

ben bikent shelldeyim kimsecikler yok...buluşma bilkent shell 13:30 değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------

hayırlı yolculuklar

ulusan, endo motors ilk aklıma gelenler ikisi de birbirine yakın sayılır...[/QUOTE

Erhan sana iyi yolculuklar ..arabayı dikkatli kullan...

Denizli İl Temsilcisi
tüm ankara mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım .

denizli mt
okay şen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar