Yunus tuzlu su motorcusu tabii, endulucu adam sudan korkmaz![]()
ben motoru evde biraktim, dolmuslar agzina kadar doluydu yarim saat bekledim ama hicbiri durmadi, otobuste ayni terane, taksiye bindik, hergun 10 dakka surmeyen yol, yarim saati gecti, kafayi yedim valla, yok arkadas cidden kafes dedikleri kadar varmis. Dun aksam da 10 dakika da eve geldim ama sirilsiklam olmustum ozellikle ayaklardan dizlere kadar olan bolum bildigin sirilsiklamdi. Ona bi cozum bulabilsem, aksama da yagmur durursa her turlu motoru alir gelirim, endulu degil ama olsun ben de tuzlu su motorcusu olmak istiyom![]()
Senin içinde endülücü ruhu var biliyorum ben alıcaz aramıza da seni çok gizli toplantılarımıza senide çağırıcaz
Benim evde 30 km değil 3km uzaklıkda olsa motorla gelirdim :cherry:
ha 3 ha 30 ha 300 farketmez endülücü adam affetmez :queen: benim motorum seninki kadar az yaksa her haftasonu uzar giderim ankaradan ybrci arkadaşım
ben karbonatlı su motorcusuyum :ala::
milli kütüphaneye motorla ve çıplak olarak geleceğimdir.
yakışır yiğidime :mrgreen: :queen: abi mümkünse bizden sonra gel madem cıbıl gelecen :cherry:
Yağmurluk her türlü iş görür yeterki al sen zaten ucuz bişey senin motorun eksi gönüde o işte yere yakın olması ben yeri geldiğinde ayakları koruma demirine dikip yardırıyorum suyun içinden :cat:Motomax da pantolon yagmurluklar var, onlardan bir tane alsam isimi gorur mu? Enduluculer, siz motor pantolonu mu kullaniyorsunuz bugun, yoksa normal pantolon mu, fatih abi ye sormuyorum zaten o hicbisi kullanmiyormus bugun![]()