[Ankara - MT]

Yunus tuzlu su motorcusu tabii, endulucu adam sudan korkmaz:)

ben motoru evde biraktim, dolmuslar agzina kadar doluydu yarim saat bekledim ama hicbiri durmadi, otobuste ayni terane, taksiye bindik, hergun 10 dakka surmeyen yol, yarim saati gecti, kafayi yedim valla, yok arkadas cidden kafes dedikleri kadar varmis. Dun aksam da 10 dakika da eve geldim ama sirilsiklam olmustum ozellikle ayaklardan dizlere kadar olan bolum bildigin sirilsiklamdi. Ona bi cozum bulabilsem, aksama da yagmur durursa her turlu motoru alir gelirim, endulu degil ama olsun ben de tuzlu su motorcusu olmak istiyom:)

Senin içinde endülücü ruhu var biliyorum ben alıcaz aramıza da seni çok gizli toplantılarımıza senide çağırıcaz :p

Benim evde 30 km değil 3km uzaklıkda olsa motorla gelirdim :cherry:

ha 3 ha 30 ha 300 farketmez endülücü adam affetmez :queen: benim motorum seninki kadar az yaksa her haftasonu uzar giderim ankaradan ybrci arkadaşım :p :pl: :queen:

ben karbonatlı su motorcusuyum ::pala::
milli kütüphaneye motorla ve çıplak olarak geleceğimdir.

yakışır yiğidime :mrgreen: :queen: abi mümkünse bizden sonra gel madem cıbıl gelecen :cherry:

Motomax da pantolon yagmurluklar var, onlardan bir tane alsam isimi gorur mu? Enduluculer, siz motor pantolonu mu kullaniyorsunuz bugun, yoksa normal pantolon mu, fatih abi ye sormuyorum zaten o hicbisi kullanmiyormus bugun:)
Yağmurluk her türlü iş görür yeterki al sen zaten ucuz bişey senin motorun eksi gönüde o işte yere yakın olması ben yeri geldiğinde ayakları koruma demirine dikip yardırıyorum suyun içinden :cat:

İçişleri bakanı aradı iş çıkışı gidip onu almak gerekecek. Ben 8 gibi gelsem ne olur. Siz çıkana kadar beklemek zorunda mı kalırım yoksa ortadan girebilirmiyim derse.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahahahahahahaaaa

[YT]xRIOheV0lkw&feature[/YT]

ben 7. Caddede yemek yiyip geliyom hemen :)
kimsenin de telefonunu almadım naı bulcaksa sizi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

ben 7. Caddede yemek yiyip geliyom hemen :)
kimsenin de telefonunu almadım naı bulcaksa sizi...
Kafaya bak kendiminkini yazmamışım 5428360339

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

motorları buldum ama sahipleri yok çalsammı ne

Çıkışta herkesle vedalaşma şansım olmadı.
Tanıştığıma çok memnun oldum.
İnşallah bir muhabbet ortamında da tekrar birlikte olmak nasip olur.
Görüşmek üzere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kendimi listeye eklememe rağmen gelemedim, üstelik gelemeyeceğimi haber edemedim kusurama bakmayın ani bir durum oldu :pr:

canın sağolsun ahmetcim.umarım kötü bir durum olmamıştır.ama çok şey kaçırdı gelmeyenler.

selam olsun Ankara Eğitimli ve Kalender Motorcular Cemiyeti'ne.
şuberk kardeşim videoyu hasretlen bekliyorum.

o Değilde bir FatihKARAKAŞ'ımız vardı görüşüp tanışıp kaynaşamadık bir türlü? :king:

Motosikleti
VFR1200X
Birileri şu sıralar kızılayda örgütlenip etimesguta falan gidiyomuşmuş ilgilenenler araştırsın derim. Ben mesaideyimde çekememezlik yapıym dedim. (bu arada bülent abiyide aramıza almanın zamanı geldi galiba)

Beyler dinamo ya da konjektörden ötürü aküm şarj tutmuyor.Bir ustaya götureyim desem yolda kalma ihtimalim cok yüksek var mı bir tavsiyesi olan ?

Motosikleti
VFR1200X
Gideceğin yer çok uzak değilse idare eder heralde. Genede yanında bir motorlu daha gelse çok iyi olur bence. Uzaksa tek başına gitme derim.

beyler selamlar; taziyeleriniz için teşekkkürler...

motorumu özledim valla

son 3 gün içinde hava durumu nasıldı kızılay civarlarında..motoru yıkayıp çadırını kapatmıştım ama fırtına falan çıktıysa bişey olmamıştır umarım...yağmur çamur durumu nasıldı...?

Motosikleti
VFR1200X
bu akşamki yağmur, dolu ve seli saymazsak herşey yolunda gibi :pr:

Bugunku plana yetisemedim ne yazik ki. Arkadasin motorla ugrasip bir yarim saat civari dolandik. sonra huseyini aradim gelirim belki diye, macin ikinci yarisina yetisirim, izlerim diyordum ama bu seferde yagmur bastirdi. Cok istiyodum valla ama gelemedim. seytan da durtuyo aslinda atla simdi git etimesuuuuuta diye:)
bir dahakine turkuaza da gelirim bugra, yeterki organizasyon olsun.
moralim bozuldu gerci simdi galatasaray sampiyon olunca:)

Bu arada sol pegim gelmis, bugun oglen gittim taktirdim, bir tuhaf oldu yahu, alismisim bir haftada pegsiz kullanmaya. artik gezilere hazirim ama havalar bir hafta daha yagmurlu gozukuyor maalesef...

Bugün Eymir yapalım diyoruz gelecek olan hüseyin abiye alo desin. (yazan: korayın bilgisayarından buğra)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar