[Ankara - MT]

tşk ederim...Ankara'ya Yabancıyım grenajları alabilceğim biyer varmı? yada iyi bir usta?

merhaba grenajlarınız kırıldımıki komple yeni grenaj bakıyorsunuz eger öleyse cok para tutar sadece cizikler ve asınma varsa duzgun kırıklar felan varsa tamir edilebiliyor ankarada bilgidiğim düzgün grenaj tamiri yapan yer yok ama bilen arkadaslar vardır burda yardım ederler...

Erman (Scuderia) geçen hafta Behzat'ın bölümünde bir kuğulu park ve de kuğu diyaloğu vardı senin black swan geldi aklıma :p

merhaba grenajlarınız kırıldımıki komple yeni grenaj bakıyorsunuz eger öleyse cok para tutar sadece cizikler ve asınma varsa duzgun kırıklar felan varsa tamir edilebiliyor ankarada bilgidiğim düzgün grenaj tamiri yapan yer yok ama bilen arkadaslar vardır burda yardım ederler...

Evet sadece sürtünmeden dolayı çizikler var..zımpara boya kurtarabilir...eğer sağlam bi usta bulursam neden olmasın...dediğin gibi çok pahallı sıfırları..birde tek satmıyorlar.

hakkaten ya ayna yoktu da cama dikkat etmemişim. geçmiş olsun iyi bari hala hurdacılardan parça bulabiliyosun o külüstüre demek ki :))

P.S: Tanımayan arkadaşlar için dip not. Bu atışmalar taşlamalar hiçbir ciddiyet içermemekte olup motosiklet işinin en büyük keyfidir.

evet yaa istediğin her hurdayı ebay den bulabiliyorsun. şaka falan da o master cylinder kısmını kazalı bir motordan çıkma olarak aldım, sıfırı yok lan :) ama aynalarım çok güzel olacak olm, bi gitsem 4.44 e takacağım tüm malzemelerimi :)

motoru aldığım çocuk bi çift modifiye ayna verdi kromajlı böyle ezik büzük ghost ayna mı diyosunuz onlardan :)
takmayı düşünmedim görüşü azaltır diye

slm arkadasım sasmazda naklıye sıtesınde renk boya var orda gayet guzel bı sekılde yaptırabılırsın yada ıskıtler sanayıde acl ford servısını karsısında yıldırım motor hüseyın usta oda ılıglenır kardesım

Erman (Scuderia) geçen hafta Behzat'ın bölümünde bir kuğulu park ve de kuğu diyaloğu vardı senin black swan geldi aklıma :p

eyvallah choperım riderim :) özüne dönmüşssün sende bakalım kac yıl bineceksin :p behzat c de çallı çengi filmindekiler olan bölüme bayıldım adamların filmide varmış izlemek lazım gülmek icin...
bu arada profil fotonu degiştir lütfen viraja yatmış eski bir racingci goruyorum hala :queen:

mrb arkadaşlar :) şu an amasyadaym ama 2 ay sonra ankarada olucam land cruiser ımla aranıza katılmak gezilerinizde bulunmak isterim

Öyle olm pazı parçalarım öyle olmasında sorun yok. Motor taş gibi olunca böyle bir iki aparat dandürük olsa da olur :)

o değilde o şekil aynalar bazu cup motorlarda da görmüştüm sanki ben la kenan boşuna o kadar para vermeyeydin 20$ ürün 20 de kargo 40$ yani 75-80 lira falan ne bileyim çiftini 10 liraya bulabilme imkanın vardı hani :queen:

birde şöyle bir gariplik var hani bizim moturlar laylondu olm pilastikden yapılmaydı?? ne bu şimdi?? mantığa ters racona ters değilmi senin yaptığın şu harekeeett :p

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

hani marjinal bizdik :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar