tşk ederim...Ankara'ya Yabancıyım grenajları alabilceğim biyer varmı? yada iyi bir usta?
tşk ederim...Ankara'ya Yabancıyım grenajları alabilceğim biyer varmı? yada iyi bir usta?
Çok geçmiş olsun. Dün bir motorcu için en az buzlu yollar kadar tehlike yaratabilecek bir gündü.Bende Dünki Fırtınadan Nasibini alanlardanım arkdaşlar...malesef rüzgar benide yatırdı sol taraf grenajları değiştirmeliyim sanırım...
![]()
merhaba grenajlarınız kırıldımıki komple yeni grenaj bakıyorsunuz eger öleyse cok para tutar sadece cizikler ve asınma varsa duzgun kırıklar felan varsa tamir edilebiliyor ankarada bilgidiğim düzgün grenaj tamiri yapan yer yok ama bilen arkadaslar vardır burda yardım ederler...
hakkaten ya ayna yoktu da cama dikkat etmemişim. geçmiş olsun iyi bari hala hurdacılardan parça bulabiliyosun o külüstüre demek ki)
P.S: Tanımayan arkadaşlar için dip not. Bu atışmalar taşlamalar hiçbir ciddiyet içermemekte olup motosiklet işinin en büyük keyfidir.
motoru aldığım çocuk bi çift modifiye ayna verdi kromajlı böyle ezik büzük ghost ayna mı diyosunuz onlardan
takmayı düşünmedim görüşü azaltır diye
Gerek yok hacı da o yuvarlak aynalar olmuyor ya ... Değiştir bence aynaları.
Aldığım aynalar aşağıda;
http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Vu...Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5649d312ca
Erman (Scuderia) geçen hafta Behzat'ın bölümünde bir kuğulu park ve de kuğu diyaloğu vardı senin black swan geldi aklıma![]()
mrb arkadaşlarşu an amasyadaym ama 2 ay sonra ankarada olucam land cruiser ımla aranıza katılmak gezilerinizde bulunmak isterim
güzel duruyor ama kalitesi nasıl ? ben 600f'e ebaydan ayna getirdim çok dandik çıkmıştı
Ya bro biraz dandik ama sadece eline alınca dandikliği anlaşılıyor, diğer türlü gayet güzel görünüyor![]()
Bugun hava guzel gorunuyor, aksam biyerlere gitmeyi dusunenler var mi acaba?
hep bi görüntü hep bi görüntü.....:sunny:![]()
Ya bro biraz dandik ama sadece eline alınca dandikliği anlaşılıyor, diğer türlü gayet güzel görünüyor![]()
Öyle olm pazı parçalarım öyle olmasında sorun yok. Motor taş gibi olunca böyle bir iki aparat dandürük olsa da olur![]()