[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

hoş geldiniz ...ankarada çok fazla kar yağmaz ,yağan kar ise en fazla 1 hafta yerde kalır. soğuk beni etkilemez sıkı giyinir çıkarım diyorsan sorun yok.buluşmalarda görüşmek ve katılımcı olmanız dileklerimle

Merhaba arkadaşlar.
Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hüseyin abinin dediği gibi kar pek yerde kalmaz ama soğuğu iyidir cidden, sıkı giyinirsen kullanabilirsin ama son zamanlarda şiddetli yağmurlar revaçta, göllerin içinde sürmeye alışman gerekir, gölde motor kullanma prosedürü için chopperrider a danışabilirsin =)=)

ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.

WTP

ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.

ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..

kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum. :)

eee evet. teşekkürler WTP.

konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.

gaccall merhaba.
gaccall??
...
sanırım bağlantı kesildi.
evet devam ediyoruz.
trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.

Bugün Taşkın'la güzel bir Karagöl +Çubuk barajı gezisi +mangal keyfi yaptık resimleri nasıl yüklediğimi öğrenince ilk fırsatta yükleyeceğim:) önümüzdeki haftalarda daha kalabalık olmak ümidiyle :)

ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..

kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum. :)
Bunlar Reklam Kokan Hareketler Mayk!!

eee evet. teşekkürler WTP.

konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.

gaccall merhaba.
gaccall??
...
sanırım bağlantı kesildi.
evet devam ediyoruz.
trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.

Çok Sayın Kuvvetmacunu Ben tam techizatlı BMW'li kameraman GaCCaLL Kelle! Kış ve BMW hakkındaki görüşlerimi daha yaşayamadığımdan dolayı yorumlayamayacağım, lakin ki kış ve motor hakkındaki düşüncelerimi istiyorsanız o konu hakkında bir kaç lakırdım olabilir :wiinkk:

Motosikleti
VFR1200X
Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oy oyy oyyy lunaparktaydık şimdi geldik eve çok güzeldi...:queen:
yav bi ara toplaşsak beraber gitsek derim.

merhaba arkadasşlar yeni bir üyeyim aranızda
çok güzel etkinlikler yapmışssınız tebrik ederim.
bu hafta içi bir mini orta karadeniz turu planlıyorum katılmak isteyen olurmu?
[email protected] burdan ulaşabilirsiniz teşekkürler

hoş geldiniz ...ankarada çok fazla kar yağmaz ,yağan kar ise en fazla 1 hafta yerde kalır. soğuk beni etkilemez sıkı giyinir çıkarım diyorsan sorun yok.buluşmalarda görüşmek ve katılımcı olmanız dileklerimle
Hüseyin abinin dediği gibi kar pek yerde kalmaz ama soğuğu iyidir cidden, sıkı giyinirsen kullanabilirsin ama son zamanlarda şiddetli yağmurlar revaçta, göllerin içinde sürmeye alışman gerekir, gölde motor kullanma prosedürü için chopperrider a danışabilirsin =)=)
ve diğer arkadaşlar...

Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
Tekrar teşekkürler.

bsd

ve diğer arkadaşlar...

Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
Tekrar teşekkürler.

Hergün yapacağın güzergah hangisi. Yazarsan daha fazla fikir söyleyebiliriz. Ankarada kışın motora binmek biraz ..döt istiyor. Soğuktan tabi :)

İlgin için teşekkürler :) Hafta içi her gün yapacağım güzergah Etlik-Kavaklıdere (Kuğulu Park mevkii).

ana alterler, açık yollar, o yollarda otobüslerin olması daha iyi, otobüsün arkasında kalıp otobüsün motorun sıcağı gelince inanılmaz rahatlarsın =) yaz kış kullanabileceğin bir güzergah ama etliğin yukarıları olmasa iyi olur, o yokuşlar sabah buzlanmada sıkıntı yaratabilir dostum.

Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden :queen:

hadi bakalım Buğrahan hayırlı haberlerini bekliyoruz :) hakan aldı sıra sende :queen:

buberk in görüstügü 3 kişide satmış bu ne şanstır arkadaş :S alacak motor var para yok para var alacak motor yok :pr:

ankaralı arkadaşlar selam,
ankaralı honda kullanıcılarına sormak istediğim bir soru var, honda efe'den memnun musunuz? motoru bu hafta bir tamirat için götürmeyi düşünüyorum, ilgilller mi , motoru çabuk teslim ediyorlar mı, yani kısaca tavsiye edermisiniz honda efe nin motosiklet servisini?
ankarada bir tek efe var biliyorum tavsiye edilmezse istanbula götürmeyi düşünüyorum.

herkese teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar