Çoruma gitmek konusunda gönüllüyüm ama tek bir şartım var hız limiti 70-80
malum titreşim uzun yolda canımı okuyo. başka yerde olur gelirim ben
4 haftada 1300 km salcano sm 250 ile hemde hız 70 km ile :S
Bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum
Satmayı düşündüğüm bir gitar için takas teklifi geldi de, henüz ben de bilmiyorum düşünüp düşünmeyeceğimi ama, olursa diye buradan en azından herşeyi yerli yerinde midir diye bakacak birini bulabilir miyim diye düşünüyordum.
kaça kadar takılırız??? ben işten 10da cıkıyorumda
Çoruma gitmek konusunda gönüllüyüm ama tek bir şartım var hız limiti 70-80malum titreşim uzun yolda canımı okuyo. başka yerde olur gelirim ben
4 haftada 1300 km salcano sm 250 ile hemde hız 70 km ile :S
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
Geçenki gibi olursa 11.30 a kadar ama hüseyin abi geldiğine göre biraz daha geç gitme imkanımız var sanki? birde Kenan dostum bize geçenki gibi yer ayarlicaksa bilelim :queen:
evet arkadaşlar 21.07.2011 perşembe saat 19:00 da metropol sineması karşısında bulunan voodoo pub'da buluşma yapıyoruz.tüm arkadaşlarımıza duyurulur... orada buluşma yapıldıktan sonra duruma göre mekan değişikliği yapabiliriz :flower:
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
emir sen boşver leblebi yeme olayını bu sıcakta o kadar yol çekilmez
mutlaka bekliyoruz güzel sohbetini özledik
1-)nezih77-selma hüseyin
2-)GaCCaLL
3-) ??
Yok Mu arttıran??
Geçenki gibi olursa 11.30 a kadar ama hüseyin abi geldiğine göre biraz daha geç gitme imkanımız var sanki? birde Kenan dostum bize geçenki gibi yer ayarlicaksa bilelim :queen:
Yarın bende gelebilirim arkadaşlar. Kenan nerelerde. Vodoo Kenansız olmaz![]()
21 inde bende voodoo dayım yarın görüşmekuzere saat 8-9 gibi gelmiş olurum herkes motorlami gelecek?? İçki sorun olmasın motorla![]()
şimdi Yunus müdür, ben yandaki masayı da bize katarız diye düşündüm ama adamlar kalkmadılar, yazdım onları kara listeye, ayarlarız yaa en azından ayakta kalmadık olm 2 masa ayarladım size işte aaaa, bu sefer daha erken giderim =)=)
Yok dostum alkol sorun olmaz, içen içer, içmeyen kafasına göre ne isterse içer, bizde kısıtlama olmaz =)=) Herkes motorla gelir, ertan hariç =P bahtsız adam ya motor yine bozuldu adamın =(