[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kardeşim özellikle 5. çılgın proje yokmu kafadan kopartıyor adamı:queen:
4.çılgın projemiz hakkında herkese bir bilgi verelim sitede konusunu açmıştım gözden kaçıranlar için birde buradan duyuralım

1..LAGİNA ..STRATONİKEİE..MOTOFEST...
15 eylül 2011 tarihinde başlayacak ve 4 gün sürecek muğla yatağan da 1..LAGİNA ..STRATONİKEİE..MOTOFESTİVAL
Yemyeşil DOĞA sı TARİH fışkıran coğrafyası ile YATAĞAN gidilmeye görülmeye değer çok önemli bir tarih merkezi.ROCK KONSERLERİ-HALK OYUNLARI-FASIL-YARIŞMALAR - HALI SAHA MAÇLARI-GEZİLER-MANGAL PARTİLERİ vb birçok etkinlikle dolu dolu 4 gün... KİMLER GELİYOR ? İDDİA EDİYORUZ.. BU FESTİVAL ÇOK KUNUŞULACAK..AYRINTILAR BAĞLANTILAR NETLEŞİNCE AÇIKLANACAK..SÜRPRİZLERİMİ​Zİ İZLEMEYE DEVAM EDİN LÜTFEN..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91796-1-lagina-stratonikeie-motofest.html

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=244542085563631

Son düzenleme:
bende kardeşim özellikle 5. çılgın proje yokmu kafadan kopartıyor adamı:queen:
4.çılgın projemiz hakkında herkese bir bilgi verelim sitede konusunu açmıştım gözden kaçıranlar için birde buradan duyuralım

1..LAGİNA ..STRATONİKEİE..MOTOFEST...
15 eylül 2011 tarihinde başlayacak ve 4 gün sürecek muğla yatağan da 1..LAGİNA ..STRATONİKEİE..MOTOFESTİVAL
Yemyeşil DOĞA sı TARİH fışkıran coğrafyası ile YATAĞAN gidilmeye görülmeye değer çok önemli bir tarih merkezi.ROCK KONSERLERİ-HALK OYUNLARI-FASIL-YARIŞMALAR - HALI SAHA MAÇLARI-GEZİLER-MANGAL PARTİLERİ vb birçok etkinlikle dolu dolu 4 gün... KİMLER GELİYOR ? İDDİA EDİYORUZ.. BU FESTİVAL ÇOK KUNUŞULACAK..AYRINTILAR BAĞLANTILAR NETLEŞİNCE AÇIKLANACAK..SÜRPRİZLERİMİ​Zİ İZLEMEYE DEVAM EDİN LÜTFEN..

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/91796-1-lagina-stratonikeie-motofest.html

The page you requested was not found.

Carting için Batıkent Hipodomun orda güzel bir mekan var hem pist güzel hem arabalar 15 kişi yarışabliyor fiyatıda 8dk 10 TL gayet uygun ne dersiniz??

Motosikleti
VFR1200X
Göbeksiz çapırcımı olur ya :thumleft:

Göbeğin de bi limiti olsun ama dimi... Çok yakıyor motor... :salut:

çok güzel bir fikir aslında :D nedense fazlasıyla katılasım geldi :D

O zaman Planımız şu ;

Top oynamayı sevmeyenler mangala kömür dize dururken, topçular toplarını tekmelesinler... Sonra yorgunluğun üzerine mangal ziyafeti ile verilen 3-5 gramı fazlasıyla geri alsınlar... Ünlü İspanyol Hakem Gonzales Hüseyin De Souza da maçı yönetir artık Harley Davidson T-shirti ile... :queen:

yok kardeşim ben maç falan yönetmem bilmem de ama iyi mangal yaparım herkes bildiği işi yapsın ama değil mi :thumleft:

ankarada ki en büyük karting orası işte geçen de önünden geçtim cidden büyük ve güzel biyer
nerede ne yapılır nereye gidilir ne yenir ne içilir bana soracaksınız

Son düzenleme:
yok kardeşim ben maç falan yönetmem bilmem de ama iyi mangal yaparım herkes bildiği işi yapsın ama değil mi :thumleft:

ankarada ki en büyük karting orası işte geçen de önünden geçtim cidden büyük ve güzel biyer
nerede ne yapılır nereye gidilir ne yenir ne içilir bana soracaksınız

Hüseyin abi müsadenle, nerede ne yapılır nereye gidilir ne içilir konularında bi lafım yok ama ne yenir konusunu bana bırak ya =)=)

hadi bırakalım bari gençlerin önünü açmak lazım :mrgreen:

Hüseyin abi Mugla olur, kuzey olur, güzey olur, carting olur hepsine varım ben. Yeterki beraber bişeyler yapalım.
Gece çooook keyifliydi. İnsanın her gece böyle çıkası geliyor şerefsizim :)

tabiki taşkınım ne zaman istersen telefon numaram yazıyor canım sıkılıyor takılalım abi diyen kim olursa olsun çıkar geliriz
mesela dün lunaparka gittik eşimle deli gibi eğlendik :queen:sizleri de andık hep beraber olsaydık eğlencenin dozunu düşün

Arkadaşlar Yarın saat 9 da Yiba çarşısından Anıtkabire Şehitler için motorize konvoy yapılacakmış yaklaşık 200 motor civarı olacakmış yanlış hatırlamıyorsam Tolga telefonla aradı şuanda internet başında olmadığı için ben yazıyorum buraya.Ben yarın yola çıkacağım için katılamayacağım ama olsaydım katılırdım.Aklıma takılan bir nokta şu o kadar motor ile Anıtkabirin içine nasıl girecekler umarım izin vs almışlardır çünki motorları almıyorlardı içeriye..

yarın sabah kayınvalideyi ve kayınçoyu pikniğe götüreceğiz mavi göle kaç gibi biter o organizasyon eğer erken başlar erken biterse bizde katılmak isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar