Neresi burası?
meşhur şile - ağva yolu hocam gördüğüm en virajlı ve en manzaralı yolu
Neresi burası?
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.
Ankara'ya yeni taşındım, işe başladım ve malum olarak sabah iş saatlerindeki trafik ve otobüslerin ful çekmesi beni oldukça rahatsız ediyor. Bu yüzden bir motosiklet almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç nokta var. Ankara'nın kışının çok sert geçtiğini söylüyolar, Ankara'da kışın motosiklet kullanmak desem bana neler söyleyebilirsiniz? Sonuçta motosiklet alıp 5 ay işe otobüsle gitmek pek mantıklı değil.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
ankaranın kışı serttir, soğuktur, son birkaç yıldır çok da yağmurludur.
yollarda kuryelerden başka pek motor göremezsin.
bütün yıl binenler biliyorum ama zorlu bir tercih.
Bunlar Reklam Kokan Hareketler Mayk!!ben varım işte... 1 senede toplam 20,000 km yapmışım... ki bir de motor değişikliği esnasında 1,5-2 ay kadar motorsuz kalmıştım..
kar yağışı dışında yağmur çok ırgalamıyor. ama kar yağdıktan sonra ankara'nın hava sıcaklıkları sebebiyle karın tamamen kalkması sorun oluyor. durum böyle olunca ana arterlerdeki trafik yoğunluğu inanılmaz artıyor ve motorlu ulaşım daha tehlikeli hale geliyor. iyi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. ben pişman değilim, bu sene de böyle devam edecek. araba bağımlılığımdan kurtuldum. mutluyum. sözü merkez'e bırakıyorum.![]()
eee evet. teşekkürler WTP.
konya sütüdyomuzda gaccall var şimdi.
kış ve bmw konusunda fikirlerini alacağız.
gaccall merhaba.
gaccall??
...
sanırım bağlantı kesildi.
evet devam ediyoruz.
trabzonspor Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı.
hoş geldiniz ...ankarada çok fazla kar yağmaz ,yağan kar ise en fazla 1 hafta yerde kalır. soğuk beni etkilemez sıkı giyinir çıkarım diyorsan sorun yok.buluşmalarda görüşmek ve katılımcı olmanız dileklerimle
ve diğer arkadaşlar...Hüseyin abinin dediği gibi kar pek yerde kalmaz ama soğuğu iyidir cidden, sıkı giyinirsen kullanabilirsin ama son zamanlarda şiddetli yağmurlar revaçta, göllerin içinde sürmeye alışman gerekir, gölde motor kullanma prosedürü için chopperrider a danışabilirsin =)=)
ve diğer arkadaşlar...
Cevaplar için teşekkürler içimi rahatlattınız. 1 ay bile olsa motor kullanmamaya razıyım, dediğiniz gibi soğuk problem değil sadece kar olmasın yeterli. Motosikletimi alınca inşallah bende buluşmalarınıza, etkinliklerinize vs. katılacağım.
Tekrar teşekkürler.
Hergün yapacağın güzergah hangisi. Yazarsan daha fazla fikir söyleyebiliriz. Ankarada kışın motora binmek biraz ..döt istiyor. Soğuktan tabi![]()
İlgin için teşekkürlerHafta içi her gün yapacağım güzergah Etlik-Kavaklıdere (Kuğulu Park mevkii).
Sabah olsada yeni motorumu almaya gitsem. Yunusda(GaCCaLL) bende rahatlasam artık. Ama bu sefer adam notere motorla gelmeyecek ve kaza yapmayacak. Gidecem kendim alacam motoru olduğu yerden :queen:
ben 50 kere dedim ama azınızı yüzünü ayırmayın sonra bakakalırsınız diye dimi?buberk in görüstügü 3 kişide satmış bu ne şanstır arkadaş :S alacak motor var para yok para var alacak motor yokr:
ben 50 kere dedim ama azınızı yüzünü ayırmayın sonra bakakalırsınız diye dimi?şu fizmerdeki elemanda mı satmış yahu?