çok güldük güzel muhabbet ettik valla kaçırdınız
)
çok güldük güzel muhabbet ettik valla kaçırdınız)
mekanik park koymuş kenan
ya dün ehliyeti düşürmüşüm ,kurye bi arkadaş bulmuş restoranına bırakmış ,benide aradı haber verdı bende dedım aksam cıkarken alır giderim. bi gittim restorana ehliyet yok . kuryelerden biri öyle kuru kuruya olmaz demiş atmış ehliyeti cebine gitmiş . adamdaki mantaliteye bak ,böle bi durumda bile bişiler koparmak peşinde . zaten buluşmaya gec kalmısım bide 20 dakkika bu adamı beklemek zorunda kaldım . bi 10 dakka daha gecikse kendisi için pek hayırlı olmayacakdı muhtemelen o sinirle kendimi zor tuttum zaten ama koydugum laflar 10 yıl yeter ona. sonra kızılayda bide dönüşü kaçırdım xD , geri dönene kadar imanım gevredi vallazaten bilmiyoruz yolları
![]()
Birşey değil, iyi günlerde - iyi amaçlar için kullanErhan abiye anahtarlık için birdaha teşekkür ediyorum burdan! Abi çok sağol ya :queen:
hadi yaa iyi bakalım hayırlısı olsun =)
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
hadi ya, geçmiş olsun hacı, akşam bütün aksilikler seni bulmuş ya, artık bir sonraki buluşmaya dostum ama o adamın ağzını burnunu iyi kırmamışsın =)=)
selamlar ankara biz geldik...:mrgreen:
abicim hoşgeldin ya ankara özlemişti seni artık ya, bizde muhabbetiniz özledik Hüseyin Abi, en yakın zamanda görüşmek umuduyla =)
Evet yaa akşam çok güldük çok eğlendik çok güzel muhabbet geçti ama benim aklıma takılan fatih abi tükanın ismini ne koydu, kesin fatihler koydu, o varsa tork koymuştur =)=) Ama Torna dünyası olmadığı kesin =P
nasılsınız ahali ? geziler buluşmalar tam gaz devam ediyorçok istememe rağmen gelemedim eskişehir ' e
bu ay içinde gelecem ama belki onumuzdeki hafta toplantıya denk getirmeye çalışırım :king:
iki foto atayım bende gezimden![]()
![]()
![]()
Dün bende ilk defa buluştum arkadaşlarla ve çok keyif aldım. Bundan sonra da tekrarlayalım.
Yarın veya pazar günü için ben biraz yol yapmayı düşünüyorum. Daha önce hiç gitmedim ama fotoğraflardan Karagöl çok güzel gözüküyor. Gelmek isteyen olur mu?
yav arkadaşlar bi organizasyon ayarlasak ya bakın ben haftaya yine kaçmış olacağım tatile gitmeden bişeyler yapalım ne dersiniz