mavigöl samsun yolu tarafında biyer orayıda elden geçirmişler güzel bir piknik alanı var
(geç gelen cevap için özür..)
arkadaslar mondıal 125 zn bulamıyorum ,bayılerde znu var,ankaranın herhangı bıryerınde 125zn kırmızı bulabılecegım bır yer bılıyormusun .bayının elınde kalmıs olması gerekıyormus fabrıkada yokmus![]()
arkadaslar mondıal 125 zn bulamıyorum ,bayılerde znu var,ankaranın herhangı bıryerınde 125zn kırmızı bulabılecegım bır yer bılıyormusun .bayının elınde kalmıs olması gerekıyormus fabrıkada yokmus![]()
cumartesi sınavım var.ondan sonra pazar günlerim 2 ay boyunca boş olacak.istediğimizi yapabilirizama benim için son 4 gün .. :/
Arkadaşlar arayı soğutmadan bi buluşma yapalım diyorum.. bu aralar öğrenci arkadşların ( ben dahil ) final dönemi olduğu için yol yapma şansımız yok gibi.. Ama oturup bir çay içicek kadar da vaktimiz olduğunu düşünüyorum.. Motoru olmayıp ta gelmek isteyen arkadaşlar lütfen siz de buluşmalara katılın hem çeşitli motorlar görüp fikir sahibi olursunuz hem de kaynaşmış oluruz.. Liste yapalım ve zaman ile mekana karar verelim..
pazar günü gezimi yapsak oturup sohbetmi etsek? km yapacaksak ayrı biryerde oturacaksak ayrı ekipman giyineceğim![]()
![]()
Pazar günü hava yağışlı olabilirmiş meteorolojinin yalancısıyımeğer hava güzel olursa gelmeye çalışacağım. Herkes için Bahçelide bir cafede oturmak uygun gibi gelir diye düşünüyorum.
![]()
Pazar günü hava yağışlı olabilirmiş meteorolojinin yalancısıyımeğer hava güzel olursa gelmeye çalışacağım. Herkes için Bahçelide bir cafede oturmak uygun gibi gelir diye düşünüyorum.