[Ankara - MT]

saat kaçta buluşuyoruz ozaman sayımız oldukça iyi sevindim bu duruma :) dediğiniz gibi çıtır simitte buluşup toplu kahvaltı fena olmaz.. Ya da isterseniz Kenanın dediği yere de gidilebilir..

döşemeci moruk de tanıyo herkes. gürsel döşeme galiba dükkanın adı. selamımı söyle hatırlar.

seleyi yükseltmek için dolgu malzemesini değiştirmen şart. motorun zaten yüksek neden seleyi yükseltmek istiyorsun ??
artçı kısmına ise dediğin gibi bi çıkıntı yapabilirsin ama seleyi baya bi bozman gerekir. eğer göze alıyorsan yapılmayacak iş değil. ama bununla uğraşana kadar nette jel sele pedleri satılıyor onlardan al, kaymayı engelleyici tırtıklı bi yüzey sağlıyor.

Sıkıntılı bir işse haklısın dediği malzemeyi araştıracağım teşekkür ederim.

saat kaçta buluşuyoruz ozaman sayımız oldukça iyi sevindim bu duruma :) dediğiniz gibi çıtır simitte buluşup toplu kahvaltı fena olmaz.. Ya da isterseniz Kenanın dediği yere de gidilebilir..

Bahçeli 7. cadde de benzin istasyonunun orda buluşalım ne dersiniz. saat olayına gelince sabah kahvaltısı da güzel fikir ama öğleden sonra da olabilir.

Bahçeli 7. cadde de benzin istasyonunun orda buluşalım ne dersiniz. saat olayına gelince sabah kahvaltısı da güzel fikir ama öğleden sonra da olabilir.

:cat: bana uyar... diğer arkadaşların görüşlerini de alalım.. ben zaten kahvaltıyı geç yapıyorum öğleden sonra da buluşsak sorun dağil :mrgreen: ama çok geçe kalmasın derim...

Beyler 2008 10000kmde bi gt250 r buldum. 5250 lira istiyor ama debriyajında bir sorun var gibi ne dersiniz uygun mu sizce?

alpi ne etcen hyosung felan baska motor bak paran yoksa para bırıktır hyosung alma kalas gibi motor

alpi ne etcen hyosung felan baska motor bak paran yoksa para bırıktır hyosung alma kalas gibi motor
Başka başlangıç motoru var mı ki? Racing istiyorum e yzf r125 baktım çok pahalı ninja baktım pek bulunmuyo ve baya pahalı ; cbr125 de beğenmedim başka da bişey bulamadım.

Başka başlangıç motoru var mı ki? Racing istiyorum e yzf r125 baktım çok pahalı ninja baktım pek bulunmuyo ve baya pahalı ; cbr125 de beğenmedim başka da bişey bulamadım.

bence hyo iyi bi başlangıç.. 4.44 motor'la bir görüş derim mutlaka düzgün bi motor tavsiye ederler...

4.44 de hyo dan başka yok bildiğim.git seni de bi hyo sahibi yapsınlar kardeşim.yeni kasa beyazları çok güzel :mrgreen:

Ya bahçeli bilmiyorum olabilir ama öyle simitçi falan pek sarmaz diye düşünüyorum, bahçeli olması şartsa eğer 3. cadde beer garden falan olabilir diye düşünüyorum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar