arkadaşlar merhaba; Yeni sayılırımetimesgut ta oturuyorum... Etkinlik ve gezilerde aranızda olmak isterim.
hoşgeldiniz..
vallahi bize ne 19 mayıs işliyo ne 23 nisan, işçi adam çalışır :mrgreen: 19 mayısta da büyük ihtimal çalışırımr:
Biri Kuvvetmacunu mu dedi
Kendisi iyi görüştük haftabaşında bu ara pek nete giremiyor ondan mütevellit buraya uğrayamadıyeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş buluşmalarda etkinliklerde burdan yazıyoruz zaten topiği takibe alsınlar lütfen
festivaller hakkaten bırakılacak cinsten değil ya hadi hayırlısı umarım bi terslik çıkmaz da gider geliriz ya o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim :cyclopsan
o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim :cyclopsan
Aynen benimde öyle Yunus... Ankara'da ki ilanlarda bi hareketlilik var bende çok motor kaçırdım... Senin motoru sattın mı, sanki geçen gün ilanı gördüm gibi hatırlıyorum sahibindende...
motor mu alacaksın Yunus? ne arıyosun söylesene biz de bakalım belki çevremizde vardır aradığın gibi bişey
gaccal tdm850ye bende sırılsıklam aşık moddayımankarada vardı birtane 98 model kırmızı ilanı kalktı satıldı galiba ..
mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler
pazar bi sıkıntı olmazsa eymir gölüne gidicem ordan da kafama göre takılırım isteyen varsa birlikte gideriz...
yok satmadım daha duruyor hakkat sende arıyorsun motor ne tarz bakıyorsun?
mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler
evet oralarda senin motoru görmüştüm sanki bi ara ismin nedir acaba bi denk geldiğinde tanışalım olmazsa haftada en az 1-2 kere gidiyorum o taraflara :wiinkk: bu arada ben yunus