[Ankara - MT]

WTP

Walla henüz kendime o kadar güvenemiyorum cesaretimi toplar toplamaz ankarayı karış karış gezicem makinayla :) tabi havalarında düzelmesi lazım eğer çevirmeye falan takılırsam senin taktiği deniycem dostum teşekkürler :) Bu arada umarım işe yarar :):)

benim de '10 gv250'm var.. motorla ilgili her soru için danışabilirsin.. ismim de Ertan bu arada..

Ankara'da hiç bayan kullanıcı yok mu yaa, yollarda hep chopper görüyorum racing kullanan göremedim :pale:

cuma dahil haftasonu şehirdışınca olacak gibiyim ben ya hayırlısı diyelim ha bayan kullanıcıya gelince ben bi elin parmakları kadar anca görmüşümdür.

cbf 150

arkadasler iyi gunler ben ekhisehirde cbf 150 bulamadim ankarada bayilerin numaralari ve adresi varsa mesaj atarsaniz bana sevinirim kolay gelsin saygilar

arkadaşlar, modifiyeye başladım parçalar amerikadan istanbuldan ordan burdan şurdan elime ulaşmaya başladı siparişleri de geçtim. kısmetse Ankara'nın yine en iddialı makinelerinden birini hazırlayacağım. :)
Fatih hocanın verdiği bilgiler de işime yaradı tekrar teşekkürler.

arkadaşlar merhaba
malzeme olarak bir tek postalım yani ayakkabım eksik. ankarada kaliteli bir motor botunu nereden bulabilirim?

arkadaşlar merhaba
malzeme olarak bir tek postalım yani ayakkabım eksik. ankarada kaliteli bir motor botunu nereden bulabilirim?

Büyük ayakkabıcılarda Harley Davidson çizmeleri var... 160 - 180 TL civarı... Sezon sonu diye belki daha da ucuza alabilirsin... Ben alıcaktım ama motoru satınca askıya aldım... Hem çizme yağmurda daha iyi...Tabii eğer motorsiklet botu almayacaksan...Normal bot olunca yoğun yağmurda bağcıklardan su alabiliyor...

arkadaşlar merhaba

bozzy arkadaşım motomax da fiyatı uygun güzel korumalıklı botlar var. Hem pazar günleri dahil hergün açık oraya bi bak derim.

Büyük ayakkabıcılarda Harley Davidson çizmeleri var... 160 - 180 TL civarı... Sezon sonu diye belki daha da ucuza alabilirsin... Ben alıcaktım ama motoru satınca askıya aldım... Hem çizme yağmurda daha iyi...Tabii eğer motorsiklet botu almayacaksan...Normal bot olunca yoğun yağmurda bağcıklardan su alabiliyor...

harley çizmeleri benim makinaya (GV250) nasıl gider acaba? bi de yazın kullanımı nasıl olur? yinede bi bakayım haftasonu teşekkürler

:queen::queen: sen konurun oralara bi dolan istersen :mrgreen:

haftasonu kamp mı kuruyo arkidaş ne yapıyor orda anlamadım :p
yarın bitkin bi şekilde ormancı nın önünde bulucam sanırım :queen:
yada ostim taraflarında parça da arıyo olabilir motoru özelleştirmek için :cherry:

Millet bana bi motor bulun yahu...! Motoru sattım şimdi de kafama göre bi motor bulamadım... Maksimum 1.700 - 1.800 TL param var... Haber bekliyorum sizden...

Ankara uyuyor. ben motor üzerindeydim bütün gün. boyacıydı döşemeciydi dolaştım yarın konurda görüşürüz :p

Herkese iyi akşamlar adım erhan,anlaşılacağı üzere yeni üyeyim:)herkese bir merhaba diyim dedim,bahsedildiği gibi en kısa zamanda ankaralılar olarak toplu bir görüşmede buluşmak,tanışmak üzere,herkese kazasız iyi sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar