[Ankara - MT]

Bu haftasonu konya 'da da motodraglar var.. Bi abimiz katılıyor, eğer ona destek için gitmezsek bu organizasyona katılınabilir..

Ehliyet sınavında da çok zorlayacak bişey yok, denge kaybetmezseniz, çok rahat geçiriyolar.. Ben sınava girdiğimde bi bayan arkadaş kaldırıma çarptı dönüş yaparken fazla geniş aldı onu bile geçirdiler düşünün yanii.. :p Ama imkanın varsa kendin 125 cclik bi motor bulup gir, arkadaşlarında dediği gibi kursların motorlarının kesin bi yeri sorunlu oluyo.. Kaskı da bizim kurs vermişti ben balaklavamla gitmiştim herkesin taktığı kaskı direk giyemedim valla :)

Bu haftasonu konya 'da da motodraglar var.. Bi abimiz katılıyor, eğer ona destek için gitmezsek bu organizasyona katılınabilir..

Ehliyet sınavında da çok zorlayacak bişey yok, denge kaybetmezseniz, çok rahat geçiriyolar.. Ben sınava girdiğimde bi bayan arkadaş kaldırıma çarptı dönüş yaparken fazla geniş aldı onu bile geçirdiler düşünün yanii.. :p Ama imkanın varsa kendin 125 cclik bi motor bulup gir, arkadaşlarında dediği gibi kursların motorlarının kesin bi yeri sorunlu oluyo.. Kaskı da bizim kurs vermişti ben balaklavamla gitmiştim herkesin taktığı kaskı direk giyemedim valla :)

özel değilse eğer sormam kim katılacak konya ayağına ??

Sinan.. Soyadını vermemi istermi bilmem :) Düşünüyomusunuz gitmeyi?

bugüne kadar hep niyetlendim ama hiç denk gelmedi. istiyorum aslında. ama motorum şu an bazı modifieler için sehpada. jantlar ıvır zıvır parçalar söküldü işlemde. haftasonuna kadar yetiştirebilirsem hem yol yapmış olurum hem yarışları izlemiş olurum.

bugüne kadar hep niyetlendim ama hiç denk gelmedi. istiyorum aslında. ama motorum şu an bazı modifieler için sehpada. jantlar ıvır zıvır parçalar söküldü işlemde. haftasonuna kadar yetiştirebilirsem hem yol yapmış olurum hem yarışları izlemiş olurum.

Ben de bugüne kadar çok istedim ama hiç izleyemedim.. Bide motorla uzun yol bambaşka bi güzellik! Bakalım bizimde cuma cumartesi belli olur gidip gitmeyeceğimiz, inşallah bu sefer kısmet olur..

borusan bmw bu hafta sonu en yeni modellerini ankaralı motosikletseverlerle buluşturuyor.
7-8 mayıs tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda en yeni bmw modelleri test sürüşü için ankaralılara sunulacak.

adres: Birlik Mahallesi 7.Cadde No:45 Çankaya/Ankara
0312 454 15 15
tarih: 7-8 mayıs 2011 (bu hafta sonu cumartesi - pazar)
saat 10:00-17:00 arası

houston sen gidiyormusunnn??

cumartesi pazar fark etmez ben gelirim test sürüşüne kimler ne zaman gidecek ?

kuvvetmira haklı.
ben geçen sene 1200gs ve f800r test ettim. ikisi de tarzım olmamasına rağmen bu denli güvenli sürüşü olan motosikletler olduğunu görmek aklımı karıştırdı.
enduro seven biri f800 gs ya da 1200 gs test ettikten sonra tarlayı tapanı satıp parayı yatırabilir :mrgreen:

gerçi ben de s1000rr test etmeyi planlıyorum ya bakalım :)

beyler dün eskişehir yolundan bi grup motorcu geçiyordu önde bi hayabusa arkadada bmw r1150, 600 rr ,vstorm felan vardı .varmı bu gruptaki arkadaşları tanıyan:) nereye gıdıyorlardı merak ettım

bende gördüm saat 12- 1 arası yanlarından geçtim benim çinliyle bakmadılar bile aralarında dragstar 1100 650 de vardı

Arkadaşlar, bi arkadaşımın motorunu aldım şimdilik onunla idare edicem, yarın alım satımını da yapıcaz, inşallah bu hafta sonu ve sonrasında akşam buluşmalarına katılmaya çalışıcam... Siyah Mondial 250 MCT aldım... Darısı almak isteyipte alamayanların başına...

gidecek olan varmı? Ben de düşünüyorum bir gidio görmeyi BMW alacakken asya almak zorunda kaldım şuan çok memnunum ama içimde kaldı hafif :) dertlenmek istemiyorum:mrgreen:

Arkadaşlar, bi arkadaşımın motorunu aldım şimdilik onunla idare edicem, yarın alım satımını da yapıcaz, inşallah bu hafta sonu ve sonrasında akşam buluşmalarına katılmaya çalışıcam... Siyah Mondial 250 MCT aldım... Darısı almak isteyipte alamayanların başına...

hayırlı olsun kazasız belasız kullan. bildiğim kadarıyla kullanışlı ve fayda/maliyet oranı yüksek bi motosiklet.

gidecek olan varmı? Ben de düşünüyorum bir gidio görmeyi BMW alacakken asya almak zorunda kaldım şuan çok memnunum ama içimde kaldı hafif :) dertlenmek istemiyorum:mrgreen:

ben giderim herhalde ama hangi gün bilemiyorum. motorun işlerini yetiştirebilmeme bağlı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 ----------

arkadaşlar motorumun modifiyesiyle ilgili konu açtım. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. montaj aşamasına geçtim zira. konunun linki budur :
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2340527

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :rendeer:

NEO hayırlı olsun haftasonu bende BMW test sürüşüne gidecek gibiyim ya hadi hayırlısı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar