[Ankara - MT]

herkese selamlar

Arkadaşlar ben Bahadır motorumu alalı 1 buçuk ay oldu ben de artık aranızdayım etkinliklerde görüşmek dileğiyle ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 ----------

arkadaşlar hazır havalar düzelmeye başlamışken bi buluşma yapsak diyorum hem tanışmış oluruz hem de tanışanlar tekrar bir araya gelmiş olur....

hayırlı uğurlu olsun kardeşim:rendeer:
demek sende macit ci oldun :mrgreen:

NEO hayırlı olsun

Sağolun dostlar, daha iyileri sizin olsun... :cat:

Bugün MaCiT ile biraz yol yaptım yoğun rüzgara rağmen... Motorsuz geçen iki ay da bile özlemişim motoru... Yanlız eski motorumdan kalan alışkanlıkla MCT'yi de biraz zorladım, az daha patlıyordum... Dersimi aldım ; Mondial'e pek fazla güvenmemek lazımmış... :farao:

Şu yaz artık bi gelse de, buluşsak, İlker'in motoru yakından bi görsem... :cherry:

ankaradakı arkadaşlar haberiniz olsun satılık cbr 600f arıyorum 2006 model tercıhımdır.

Sağolun dostlar, daha iyileri sizin olsun... :cat:

Bugün MaCiT ile biraz yol yaptım yoğun rüzgara rağmen... Motorsuz geçen iki ay da bile özlemişim motoru... Yanlız eski motorumdan kalan alışkanlıkla MCT'yi de biraz zorladım, az daha patlıyordum... Dersimi aldım ; Mondial'e pek fazla güvenmemek lazımmış... :farao:

Şu yaz artık bi gelse de, buluşsak, İlker'in motoru yakından bi görsem... :cherry:

gececiyiz kardeşim haftasonları 4 den sonra herzaman varım :mrgreen:
yanlız hava durumu iç açıcı değil işte:salut:
yerde olsun yağmur problem değil gerçi, havada olmasın da benim için ..:)

Buluşmaları hava şartları kitlemiş durumda biraz da.
Kendimize gelemedik bi türlü yahu..

BMW test sürüşünden geliyoruzz akşama bi kaç foto patlatırım burka da ordaydı Ankara Uyuyoorrrrr!!!! :queen:

Selam arkadaşlar. Elinde Hyosung 250 veya Ninja 250 orjinal egsozu olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
[email protected]
555 345 67 78

Satma veya değiştirme nedenim eksozun susturucusuz olmasıdır. Bu kasa (2006 ve sonrası) yamaha R6' larda egsozdan hemen önce manifolt üzerinde susturucu var. Bu yüzden egsoza susturucu koymamışlar. Tabi benim motorda böyle bişey olmadığı için aftermarket egsozlar gibi ortalığı yıkıyor sesten. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Bu yüzden hyosung gt250 veya ninja 250 egsozu arıyorum. Egsozun resimleri için link burada.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8336537/detay/

Selam arkadaşlar. Elinde Hyosung 250 veya Ninja 250 orjinal egsozu olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
[email protected]
555 345 67 78

Satma veya değiştirme nedenim eksozun susturucusuz olmasıdır. Bu kasa (2006 ve sonrası) yamaha R6' larda egsozdan hemen önce manifolt üzerinde susturucu var. Bu yüzden egsoza susturucu koymamışlar. Tabi benim motorda böyle bişey olmadığı için aftermarket egsozlar gibi ortalığı yıkıyor sesten. Ben de bundan hoşlanmıyorum. Bu yüzden hyosung gt250 veya ninja 250 egsozu arıyorum. Egsozun resimleri için link burada.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8336537/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nal-egsoz-48336537/detay/?source=directSearch

İlan no: #48336537

gececiyiz kardeşim haftasonları 4 den sonra herzaman varım :mrgreen:
yanlız hava durumu iç açıcı değil işte:salut:
yerde olsun yağmur problem değil gerçi, havada olmasın da benim için ..:)

Buluşmaları hava şartları kitlemiş durumda biraz da.
Kendimize gelemedik bi türlü yahu..

Valla benimde altımda cillop gibi Honda olsa, benim içinde yerdeki yağmur problem olmaz ama Mevzu Mondialse Gerisi Teferruattır... :queen: Kuru ve düz yolda bile motoru yolda tutmak beni yoruyor iken yağmurda düşünemiyorum... :cherry:

Kardeşim, motorunda gözüm var ama yanlış anlama, maaşallah, Allah kaza, bela vermesin, imrenme anlamında gözüm var... Allah izin verirse bende alıcam yaz sonu gibi bitane... Tabii bu arada loto filan vurursa o başka... O zaman Hayabusa'dan başkası kesmez beni... :queen:

Bu hafta içi, haftasonuna doğru, bi akşam, 20:00'dan sonrası için buluşsak bence güzel olur... Çay ve sohbet yanyana güzel gider değerli arkadaşlarla... Tabi Yağmurun gazabına uğramazsak... :wiinkk:

biraz önce eve geldim. sabah çıktığımda içimde tshirt altında thermal içlik vardı. hava sıcak gibi olunca akşam 7 gibi çıkarken onu çıkardım. dönüşte dondum yine. mayıs bitecek hala soğuk arkadaş anlamadım ben bu küresel ısınma olsa da kurtulsak anasını satayım

Valla benimde altımda cillop gibi Honda olsa, benim içinde yerdeki yağmur problem olmaz ama Mevzu Mondialse Gerisi Teferruattır... :queen: Kuru ve düz yolda bile motoru yolda tutmak beni yoruyor iken yağmurda düşünemiyorum... :cherry:

Kardeşim, motorunda gözüm var ama yanlış anlama, maaşallah, Allah kaza, bela vermesin, imrenme anlamında gözüm var... Allah izin verirse bende alıcam yaz sonu gibi bitane... Tabii bu arada loto filan vurursa o başka... O zaman Hayabusa'dan başkası kesmez beni... :queen:

Bu hafta içi, haftasonuna doğru, bi akşam, 20:00'dan sonrası için buluşsak bence güzel olur... Çay ve sohbet yanyana güzel gider değerli arkadaşlarla... Tabi Yağmurun gazabına uğramazsak... :wiinkk:

yakışır kardeşim, buluşalım motor muhabbetini çayımızı yudumlarken de yaparız :mrgreen: olabilir hafta için yağmurun olmadığı bi akşam.. herzaman varım :)

biraz önce eve geldim. sabah çıktığımda içimde tshirt altında thermal içlik vardı. hava sıcak gibi olunca akşam 7 gibi çıkarken onu çıkardım. dönüşte dondum yine. mayıs bitecek hala soğuk arkadaş anlamadım ben bu küresel ısınma olsa da kurtulsak anasını satayım

Abi güneşe aldanma, hava hala tırt.Dün giymediğim tek ekipmanım pantolonun altına giydiğim extra içliğimdi.Gerisini tam giydim çünki neyle karşılaşacağımı az çok kestiriyorum artık :queen:

arkadaşlar. yeni gelen egzos tüpüme ara boru yaptırmam gerekiyor. bildiğiniz iyi bir kromcu, egzoscu bu işi temiz bi şekilde kıvıracak vatandaş var mıdır ???

bir de motosiklet fotoğrafı çekebileceğimiz, güneşli, tercihen çimlik ( motoru çimlerin üzerine çıkarabileceğimiz ) üstü açık ( ağaçlık olmamalı ) bi mekan arayışındayız. neresi olabilir :silent::silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 ----------

BMW test sürüşünden geliyoruzz akşama bi kaç foto patlatırım burka da ordaydı Ankara Uyuyoorrrrr!!!! :queen:

ben de pazar sabahı gittim. f800 gs test ettim. barış da s1000rr kullandı. anladım ki enduro benden uzak olsun :queen:
iki silindirli motosiklet bana göre değil o titreşim kıpraşım kabus gibi adamın çocuğu olmaz vallahi :queen:
gerçi 8000 devirlerde (sanırım redline bu civarda zaten :p ) 190 km/h süratte titreşim normal de olabilir bu motorlar için :mrgreen:

choperrider motordan anlamıyon gidiyon enduro test edıyon sen git hayabusa felan test et :mrgreen:

Ahlatlıbelde guzel cekersin cimlerin üzerinde :cat:

choperrider motordan anlamıyon gidiyon enduro test edıyon sen git hayabusa felan test et :mrgreen:

Ahlatlıbelde guzel cekersin cimlerin üzerinde :cat:

len dünkü çocuk gelmiş bana motordan anlamıyon diyo. ayıp ayıp, ne çabuk unuttun acemilik günlerini (gerçi şimdi de acemisin ama :queen: ) hahahaha :mrgreen:

ahlatlıbelin neresinde yahu ? o belediyenin park gibi bi yeri var anayasa mahkemesinin karşısında orada mı ???

ha evet orda parkın ıcıne gir cimlere çim motorunla beraber :) parktan gir otoparka dönme karsıya devam et soldan cime cıkabilirsin ben cıkmıstım

enduro motora binme bidaha bozacaksın guzelim aletleri :p

borusan testine gitmeyenler çok şey kaçırdı. heleki 1600 gt mükemmel ötesi.. tork ivmelenme virajı gidişi herşeyi ile 4 * 4 lük olmuş.

fotoğraflar elime geçince yüklerim buraya ...

ne zaman toplanıyoruz ?

borusan testine gitmeyenler çok şey kaçırdı. heleki 1600 gt mükemmel ötesi.. tork ivmelenme virajı gidişi herşeyi ile 4 * 4 lük olmuş.

ne zaman toplanıyoruz ?

Açıkcası fena imrendim.Fakat hayalim BMW'nin enduroları olduğu için şimdi durduk yere aklım orda kalsın istemedim :mrgreen:

ne zaman toplanıyoruz ?

bence de bi toplantı çok iyi olur haftasonu buluşalım derim..

varız gene 3-5 kişi de toplayacak, gelin ülen diyecek adam lazım abi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar