Ankara,dan selamlar...
ahmet6946' Alıntı:slm bende ankara dayım adım ahmet burdan takip edicem yeni gördüm walla
Ben çayyolunda çalışıyorum açılışına akşam uğradım hayırlı olsun dileklerimi sundum ortam çok güzeldi canlı müzik içki eğlence çok hoştu Ayrıca sahibi çok hoş bir insan babacan eşide yanında duruyor ada çok iyi bir hanfendi çok yardımcı oluyorlar güzel biryer oldu.Aksesuar da getirdiler mağaza baya bi dolu duruyor[/QUOTE
Evet açılış güzeldi hakikaten, mağaza küçük olmakla birlikte pek çok ürünü bir arada bulabiliyorsunuz. yeni motorların yanı sıra 2. el motor da satıyorlar sanırım. Bu arada aksesuar fiyatları uygun tavsiye ederim.
Sudak
Dümdüz , virajsız,yokuşsuz bir yolda motor sürmek nasıl yavansa, güzel havada motor sürmek te pek tad vermez. Tadını almak çin bence fırtınada yağmurda da sürmeyi dene tadına doyamıyacak, yaşadığının farkına varacaksın.taraa' Alıntı:ne zaman düzelecek havalar ankara da...ben sürmek istiyorum motorumu..güzel havalar geldiğinde toplanalım bence..ankadaşlara sevgiler
ninya kimsin, ne iş yaparsın, varmıdır motorun, yaş kaç biraz anlatsaydın kendinininya' Alıntı:Selam Ankaradan yenıyım benıde aranıza alın.
arkadaşlar motur grubuyla beraber perşembeleri toplanıyoruz muhabbet ediyoruz havalar iyi olunca çayır çimen olayına gireriz yavaş yavaş.ben buluşma yeri ve saatlerini yazarım buraya gelmek isteyen arkadaşları görmek isterim aramızda.koca ankara öksüz kalırmı hiç:cat:açıkyol' Alıntı:jeorcun;
Ankara'da bi zamanlar Pro'nun gayretleriyle buluşulurdu (gerçi ben zamansızlıktan bi türlü katılamazdım ama) fotoları görür keyiflenirdim.
Hani diyorum biri el atsa da yine organizasyon işine geziler başlasa
Ankara'mızda da.Hadi seni aktif gördüm,bi silkele Ankara'yı!