Merak Etme Sewimli Kedi Bende Bi Bayanim
Prometheus06' Alıntı:Sevgili adaş, siteye üye olurken bu nickle üye olan bi arkadaş olduğunu bilmiyordum. Özür:salut:
Eğer nicki nasıl değiytireceğimi anlatırsanız (bi türlü bulamadım) hemen değiştireceğim...:cat:
arkadaşım tarzın, bütçen bunlar önemli konular. forumları okuyarak kararını verebilirsin.bu aradada kask, mont, eldiven gibi ihtiyaçlarınıda yavaş yavaş karşıla.sakın ehliyeti unutma ama.orhangazi' Alıntı:selam arkadaşlar ankarada yaşıyorum 3 yıl oldu motorkullanmak 1 yıldır istediğim birşey şimdi araştırıyorum daha kullanmasını dahi bilmiyorum motorda almadım şimdi bana nerede kurs almam konusunda ve ilk etapta ne tür bir motor düşünmem konularında tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler .
nasıl bi yer arkadaşım burası.büyükmü.hangi markalar var bide.gitmek lazım.Outcast' Alıntı:Arkadaşlar Ankara'mıza yeni bir motosiklet bayiği daha açıldı hayırlı uğurlu olsun, Çayyolu'nda açılan Motodor açılışa katılanlara keyifli anlar yaşattı. Açılışa katılmak için gelen katılımcıların her türden motosikletleri yolun kenarına dizilip hoş bir görüntü sergiledi. Evimin dibine açılan bu yere hayırlı kazançlar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...
jeorcun' Alıntı:nasıl bi yer arkadaşım burası.büyükmü.hangi markalar var bide.gitmek lazım.