[Ankara - MT]

Motosiklet.NET - Motur Grubu - Enduro Ankara - EMOK üyeleri olarak tüm gezilerimizde ortak davranıyoruz. 9 Nisan günü Kazan'da büyük bir etkinlik ile sezonumuzun sembolik açılışını yapacağız.

Gelmeyi düşünenler 9 Nisan saat 11.00'da İstanbul Yolu üzerindeki Millenium Alışveriş Merkezi önünde olsunlar.

Ayrıca Ankaralı arkadaşlar bana mail adreslerini özel mesajla atarlarsa onları mail grubuna eklerim. Foruma giremeseler bile haberleri olur buluşmalardan :cat:

Sevgili arkadaşlar, hepinizin iyi dilekleri için teşekkürler...:rendeer:
Ankaralı dostların genelde gittikleri bi yer varmı? Varsa sığışacak bi yer de bana açın.:bounce:
Sevgili adaş, siteye üye olurken bu nickle üye olan bi arkadaş olduğunu bilmiyordum. Özür:salut: . Eğer nicki nasıl değiytireceğimi anlatırsanız (bi türlü bulamadım) hemen değiştireceğim...:cat:
Kucak dolusu sevgiler. :rendeer:

Prometheus06' Alıntı:
Sevgili adaş, siteye üye olurken bu nickle üye olan bi arkadaş olduğunu bilmiyordum. Özür:salut:

Adaş değil, rumuzdaş ! :cherry:

Eğer nicki nasıl değiytireceğimi anlatırsanız (bi türlü bulamadım) hemen değiştireceğim...:cat:

Yeni bir hesap açıp, ilk mesajında durumu anlatırsın.

Kendisini 5 ay, askere uğurladığımızdan, :salut: bu rumuzla sen buralarda takılırsan, bizde hasret gideririz. Değiştirmesen de olur aslında... :queen:

Bi de tabii "pro" nun yokluğunda, sıkı çalışıp, kendini bu rumuzla özdeşleştirebilirsin :pl:
Bu durumda kendisi döndüğünde yeni bir rumuz arayışına girecektir :queen:

Yazıcı olurum yine de unutturmam kendimi :p

Prometheus06, dostum mailini bana ulaştır da seni mail grubumuza alayım. Ordan haberleşebilirsin bizimle.

Merhaba arkadaşlar, Ümitköy/Çayyolu taraflarında kaliteli eğitim veren bir yer biliyormusunuz?...

selam arkadaşlar ankarada yaşıyorum 3 yıl oldu motorkullanmak 1 yıldır istediğim birşey şimdi araştırıyorum daha kullanmasını dahi bilmiyorum motorda almadım şimdi bana nerede kurs almam konusunda ve ilk etapta ne tür bir motor düşünmem konularında tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler .

Kendi soruma cvp veriyim :) Bugün tesadüfen gördüm, çayyolunda Motodor diye bir yer açılıyormuş, gittim sordumsürüş eğitimi veriyorlarmış...

orhangazi' Alıntı:
selam arkadaşlar ankarada yaşıyorum 3 yıl oldu motorkullanmak 1 yıldır istediğim birşey şimdi araştırıyorum daha kullanmasını dahi bilmiyorum motorda almadım şimdi bana nerede kurs almam konusunda ve ilk etapta ne tür bir motor düşünmem konularında tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler .
arkadaşım tarzın, bütçen bunlar önemli konular. forumları okuyarak kararını verebilirsin.bu aradada kask, mont, eldiven gibi ihtiyaçlarınıda yavaş yavaş karşıla.sakın ehliyeti unutma ama.

arkadaşlar hepineze slm aranıza busene katıldım ama hakkını verecem :) ama benim motor scooter sorun olmaz dimi küçümsenmeyelim :):) acemiyiz nede olsa:=) saygılarr

pardon aga bilmiyoruz ortamı bi anda ezilmiyelim dedim :):):) pot için özür tekrardan

Arkadaşlar Ankara'mıza yeni bir motosiklet bayiği daha açıldı hayırlı uğurlu olsun, Çayyolu'nda açılan Motodor açılışa katılanlara keyifli anlar yaşattı. Açılışa katılmak için gelen katılımcıların her türden motosikletleri yolun kenarına dizilip hoş bir görüntü sergiledi. Evimin dibine açılan bu yere hayırlı kazançlar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...

Outcast' Alıntı:
Arkadaşlar Ankara'mıza yeni bir motosiklet bayiği daha açıldı hayırlı uğurlu olsun, Çayyolu'nda açılan Motodor açılışa katılanlara keyifli anlar yaşattı. Açılışa katılmak için gelen katılımcıların her türden motosikletleri yolun kenarına dizilip hoş bir görüntü sergiledi. Evimin dibine açılan bu yere hayırlı kazançlar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun...
nasıl bi yer arkadaşım burası.büyükmü.hangi markalar var bide.gitmek lazım.

jeorcun' Alıntı:
nasıl bi yer arkadaşım burası.büyükmü.hangi markalar var bide.gitmek lazım.

Motomax bayisiymiş abi burası, bende Motomaxin sitesinden Aprilia rs125 araştırırkene Ankara'daki bayiler arasında gördüm 4.44 vardı bi, bu vardı bide batıkentteki vardı, bunun numarası cvp vermiyodu geç saatte aradığımdan olsa gerek. Sonra bigün evce dönerken gördüm. Keewayler vardı güzel, motomaxde satılan atvler vardı, başka modellerde vardı yanılmıyorsam Kawasaki'de vardı... Gelecek haftasonu'da Aprilia'nın modellerini getiriryorlarmış racingleri, rs125 de geliomuş :) Çok aşırı büyük değil ama tam yerine açmışlar, Çayyolu'nun ortası..

slm bende ankara dayım adım ahmet burdan takip edicem yeni gördüm walla

Ben çayyolunda çalışıyorum açılışına akşam uğradım hayırlı olsun dileklerimi sundum ortam çok güzeldi canlı müzik içki eğlence çok hoştu Ayrıca sahibi çok hoş bir insan babacan eşide yanında duruyor ada çok iyi bir hanfendi çok yardımcı oluyorlar güzel biryer oldu.Aksesuar da getirdiler mağaza baya bi dolu duruyor

Son düzenleme:
meraba ankadaşlar :)ismim hakan..kimya mühendisiyim, ankarada yaşıyorum 93 ten beri.bende 500 km lik yeni bir motosiklet kullanıcısıyım.aranıza katılmak büyük zevk..gezilerde canlı canlı tanışmak dileğiyle..birde sorum olucak..mesela akşam iş çıkışı genelde gidilen bi mekan varmı veya birkaç mekan..akşam 19 30 civarı mesela..ve haftasonları tabiki..motorcu dostlarım nerde takılıyorlar acaba? hepinize önce kazasız sonra keyifli sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar