[Ankara - MT]

COMe gET it :mrgreen:

:queen::queen: süper hemen geliyorum abi :p:p:p

Bu arada Lazer Vertigo kaskıma siyah vizör almak istiyorum. Nerden bulabileceğimi bilen var mı? Ulusana sormuştum ama ellerinde yoktu getirticez demişlerdi de bir türlü gidemedim. B planı olarak başka nerede bulabilirim?

Skyblade onun yerine güneş gözlüğü tak uyuyorsa, sonra geceleri problem oluyor siyah vizör. Yanında taşıyorsun ama sonra da tak-çıkar dert oluyor...

Skyblade onun yerine güneş gözlüğü tak uyuyorsa, sonra geceleri problem oluyor siyah vizör. Yanında taşıyorsun ama sonra da tak-çıkar dert oluyor...

Normalde gözlük kullandığım için siyah vizör alayım dedim bu sefer güneş gözlüğünü numaralı yaptırmak gerekecek falan daha fazla masraf.

Fatih abi feyizoğlunda ben de gördüm de elden alayım diyodum, olmadı havale yapıp ordan getirtecem. Daha ucuza mal oluyo aslında.:) Tekrar teşekkürler:rendeer:

Fatih abi feyizoğlunda ben de gördüm de elden alayım diyodum, olmadı havale yapıp ordan getirtecem. Daha ucuza mal oluyo aslında.:) Tekrar teşekkürler:rendeer:

aynı sebepten mi bilmiyorum ama katılıyorum.
uzaktan alışverişe soğuk bakıyorum şahsen.
canlı canlı görmem, tartmam lazım.
hele kargo beklemek, ızdırap :pr:

aynı sebepten mi bilmiyorum ama katılıyorum.
uzaktan alışverişe soğuk bakıyorum şahsen.
canlı canlı görmem, tartmam lazım.
hele kargo beklemek, ızdırap :pr:

Yani bugüne kadar internetten de çok alışveriş yaptım ama, benim de işime geliyo görerek almak ya da karşımda bir muhattap olması o yüzden varsa elden almayı tercih ediyorum...

taze arkadaşlardan endüröcü yok mu?

"motorun piri yek silindirlidir"
Rajiv Gandhi

vala benim alet tam cross olmadığı için sayılabilirim galiba :pale:

buradayım arkadaşlar. motorun başında beni göremezseniz, hemen karşıda nm dersanesi var. 'kimyacı fatih hoca' derseniz yardımcı olurlar. buyrun gelin. bir çayımı için. beklerim.

Valla bende NM de Aöfe gidiyorum hangi taraftasınız bilmiyorum ama tanışalım kaynaşalım :) yerinizi tam söylerseniz bugün mat var uğrarım :queen:

ostimin içinde, vergi dairesinin filan arkalarda bi tükkan.

batıkent itfaiyenin hemen arkasında dediğin gibi vergi dairesi var sanırım yakınlarında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------

abi duran motor murata bikaç kere gitmiştim, sorunumu çözememişti (çin malı scooter)
bir arkadaşımızın xt600 ve pegasosunu çözemedi, bide motor indirip bindirip işçilik aldı.
benim gözüm tutmadı pek.
hayırlısı olsun.

abi aslında iyi ustadır ama yanında sağlam çalışan eleman yok işler bazen aksayabiliyor o sebeple...benim ybr yi aldığım yerdir orası...yalnız bmw ci olduğunu bildiğimden önerdim arkadaşa...en azından gitsin baksın kendi kararını versin...ben senin tavsiyenle gittiğim metin ustadan gayet memnunum:)

abi aslında iyi ustadır ama yanında sağlam çalışan eleman yok işler bazen aksayabiliyor o sebeple...benim ybr yi aldığım yerdir orası...yalnız bmw ci olduğunu bildiğimden önerdim arkadaşa...en azından gitsin baksın kendi kararını versin...ben senin tavsiyenle gittiğim metin ustadan gayet memnunum:)

kırıkkalede vardı esas tühkanları.
hayırlısı olsun :cat:

Emothep hoşgeldin, motorun da hayırlı olsun. Ulusan motorda vardı bitane gümüş monster, onu mu aldın?

Öncelikle hoşbulduk... Motorumu Ulusan'dan değil Endo'dan aldım Turan Güneş'te...

monster 696 mı?
bence görüşmeyelim yoksa devrelerimi yakabilirim :)

maşallah, güzel makine, hoşgeldiniz :wiinkk:

Yok abi görüşelim yav:queen: daha iyisi senin olsun inşalah.. :cat:

O zaman benden de bir soru,Balgat Migros'un civarlarında bir Intruder vardı bugün,kimin bilen var mı :mrgreen:

Ulusan'daki gümüş Monster 1000'lik diye biliyorum.

Monster 696'nız hayırlı olsun,inşallah bir ara toplanıp tanışma fırsatımız olur :mrgreen:

Teşekkür ederim sağolun... MT Ankara buluşmaları bu sayfadan mı ilan ediliyor? Yoksa periyodik bir gün saat yer var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar