[Ankara - MT]

iyi geceler ankara mt kahraman maraş mt den mustafa ben hafta sonu inşallah cumartesi akşamı ve pazar günü kızılca hamam da olacağım o tarafa yol yapan arkadaşalr olursa tanışmak ce bir çay içmek isterim motorla gidemeyeceğim ama aracşla yla cıkacağım
4 tekerlede gitsem motorcu motorcudur her daim cay içelim derseniz telefon numaram 05369249762 telefon benim
kızılcahamam dan pazar akşamı çıkacağım tekrar yola

buradayım arkadaşlar. motorun başında beni göremezseniz, hemen karşıda nm dersanesi var. 'kimyacı fatih hoca' derseniz yardımcı olurlar. buyrun gelin. bir çayımı için. beklerim.

ben de ataçta oturuyorum ordan zaten bu kadar sık görmem :) bir gördüğümde uğayabilirim ki ben de beklerim çaya her zaman.

Hava yine kapattı benim surat düştü... Kısmet... Bu arada iki hafta önce hafta sonu esen rüzgara hıh ben yine dolaşacağım dedim... Tavsiye etmiyorum bir daha tövbe arkadaşlar rüzgar yağmurdan daha kötü ve tehlikeli bence...

Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba, iyi sürüşler... :rendeer:
MT e üyeliğim epey oldu ama motorumu yaklaşık 1-2 ay önce aldım... Ankara'da oturuyorum, yaklaşık 2 aydır motor sürüyorum ama 1 tane olsun motosiklet süren kişi tanımıyorum... Buluşmalarınıza tılmak isterim ama ne kimseyi nede nerde ne zaman buluştuğunuzu bilmiyorum :salut: var mı derdime bir derman??

Emothep hoşgeldin, motorun da hayırlı olsun. Ulusan motorda vardı bitane gümüş monster, onu mu aldın?

monster 696 mı?
bence görüşmeyelim yoksa devrelerimi yakabilirim :)

maşallah, güzel makine, hoşgeldiniz :wiinkk:

Emothep hoşgeldin, motorun da hayırlı olsun. Ulusan motorda vardı bitane gümüş monster, onu mu aldın?

O zaman benden de bir soru,Balgat Migros'un civarlarında bir Intruder vardı bugün,kimin bilen var mı :mrgreen:

Ulusan'daki gümüş Monster 1000'lik diye biliyorum.

Monster 696'nız hayırlı olsun,inşallah bir ara toplanıp tanışma fırsatımız olur :mrgreen:

Bugün değil de bikaç gün önce o taraflardaydım, Ankara'da 2 tane daha var Intruder onlardan biri olabilir. :)

Monster güzel motor valla, bize de bi Multistrada nasip olup inşallah. :)

O zaman benden de bir soru,Balgat Migros'un civarlarında bir Intruder vardı bugün,kimin bilen var mı :mrgreen:

Ulusan'daki gümüş Monster 1000'lik diye biliyorum.

Monster 696'nız hayırlı olsun,inşallah bir ara toplanıp tanışma fırsatımız olur :mrgreen:

curve bi özeline bakarmısın?...

Latincede karanlık ve kasvetli civarlarında seyr-i devran etmekte Tenebrosus kelimesi Sertaç'ım.

taze arkadaşlardan endüröcü yok mu?

"motorun piri yek silindirlidir"
Rajiv Gandhi

Henüz yok ilerde olabilir :p Bunu değiştirince kesin enduro/cross gibi bişey alırım. Toprak yollar daha ilgimi çeker oldu gün geçtikçe :queen::queen: Trafiğe çıkamıyorum ondan olsa gerek :queen::queen::queen:

Henüz yok ilerde olabilir :p Bunu değiştirince kesin enduro/cross gibi bişey alırım. Toprak yollar daha ilgimi çeker oldu gün geçtikçe :queen::queen: Trafiğe çıkamıyorum ondan olsa gerek :queen::queen::queen:

ben biraz tırt endurocuyum yau.
sevmem öyle taş toprak.
insanların binlerce senede kurduğu medeniyyete sırtımı dönemem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar