Bu "Duran motor", istanbul yolundan giderken şaşmaz kavşağından sağa dönünce sağ tarafta kalan yermi ? (nası bi yol tarifi olduysa artık :cherry![]()
Fark ettiysen ileride bi grup vardı park halinde çapırcı.Gerçi ben motorsuzdum içicem diye...
ostimin içinde, vergi dairesinin filan arkalarda bi tükkan.
Benim aklıma gelen tükan değil demekki.
Tümden hayırlı olsun işe yaradığına sevindim.Buluşmalarda vb. görüşmek üzere memnun oldum tekrar.![]()
kuvvetmira, buluşma konusunda söylediklerini yeni okudum... eğer eski arkadaşlardan kastın biz isek bayadır gezi vs. bişey yapılmıyor. Biraz sıkıntılı işler olduğu için kimse yanaşmıyor yapmaya sanırım.
yada birileri bana da haber vermiyor :queen:
sertaç'ın motoru sessiz sedasız değiştiğine göre demekki beni de gözden çıkartmışlar![]()
valla yüzünü gören, sesini duyan cennetlik. bu arada aldığım istibarata göre seni hacettepe şenliklerinde görmüşler
yaw arkadaşlar; ulusanda motosiklet eğitimi veriliyordu değil mi? bilen varsa fiyatlarını, eğitimin kaç saat olduğunu yazarsanız mutlu olurum.
Veriliyor evet, nakit 380 taksitli 420 liraydı 2 ay önce aldım ben de. Saatleri tam hatırlayamıyorum yalnız,teorik yaklaşık olarak 8-10 saat pratik de 12 saat yapılıyor sanırım. Telefonla veya uğrayarak tam bilgi edinebilirsiniz :rendeer::cat:
Veriliyor evet, nakit 380 taksitli 420 liraydı 2 ay önce aldım ben de. Saatleri tam hatırlayamıyorum yalnız,teorik yaklaşık olarak 8-10 saat pratik de 12 saat yapılıyor sanırım. Telefonla veya uğrayarak tam bilgi edinebilirsiniz :rendeer::cat:
nerdesin sen genc?
dedik babası kapıyı üstüne kitledi herhal motura binmesin diye :silent:
"mithatpaşadaki er6 sahibi, lütfen aracınızın başına!!"
buralardaydı hocam, daha öncede geçmişti lafı.
çok yakın demek ki bizim çocuklar sevindim denk gelir belki bir gün. bu arada hakikaten ankara mt ile benimd e hiç buluşmam görüşmem olmadı olamadı.uzun zamandır takip ederim motor geldi motor gitti derken yoldan geçen bir iki insanla bile tesadüfen tanıştık sizlerle tanışamadık
. uygun bir vakit görüşmek dileğiyle.