Yok sağa yatmış bu..1.000 TL vereyim:mrgreen:
Buraya da yazayım arkadaşlar elidme daha bugün açtığım ve hazırladığım vlm 12 v 6A akü mevcut.Benim işime yarayacak dğeil önceki motor için almıştım.Durduğu yerde ölmesi yerine sizden ihtiyacı olan birine gitmesini isterim.Dileyen Kızılay'da uygun zmanda benden alabilir.
herkese selam..
ankarada bmw f650 funduro için bir usta arıyorum..önerebileceğiniz isimler varsa sevinirim..şimdiye kadar duyduklarım şaşmaz otosanayi sitesi yakınlarında aydın usta ve başkent motosiklet metin usta (fakat her motora bakmıyor deniyor vs)..bir de ulusan motor deniyor ama bmw lerden anlıyorlar mı bilmiyorum..
herkese teşekkürler
hocam slmlar, sanırım sen daha önce de bunun gibi bi soru sormuştun ve ben sana ostim sanayi duran motor murat usta var bmw ci demiştim.
gidip görüştünmü onunla?duran motor 34.sok no:2 ostim sanayi...tavsiye ederim bi göster motorunu tanış onunla sonra yine kararını verirsin.
saygılar...
Kuvvetmira, açtığın başlıktan gördüm senin sarı motoru. Geçen haftaydı sanırım ya da ondan önceki, Sakal'ın önüne gelmiştiniz bikaç motor. O gün yakından gördüm, güzel olmuş motorun cidden.
Arkadaşlar Herkeze merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım siteye üye olalı baya oldu ama motorumu yeni aldım ve yaklaşık 1 ay boyunca motorumu üzerime almaya çalıştım uzun lafın kısası Çingene işine döndü benim motor.Ama sonunda hallettim ruhsatı elimde :cat: Sadece emniyetten ehliyeti bekliyorum sözde evelsi gün çıkmış olması lazımdı ama daha dosya işleme bile girmemiş ilk ehliyeti başka yerden aldığım için ordan mail bekliyorlar.
Topiği takip ediyorum ama ilk yazım bu benimde toplantılara buluşmalara bende katılmak isterim
hocam merhabalar iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş vesselambenim aletin aküyü çaldırdım bende 12v 6a VLM ama tam bir komedi aküm bitikti zaten ölçmek için sökmüştük kuzenle ordan elimizde akü pense tornavida falan bakkala gittik gittiğimiz kapalıydı öbür bakkala giderkende aküyü evin önündeki telefon kutusunun arkasına koymuştum gittik geldik akü makü yok uçurmuşlar hepi topu 5-10dk sürmemiştir gidip gelmemiz. Sizinle nasıl irtibata geçebiliriz acaba?