hayırluı olsun. darısı başıma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
olabilir. ayrıntıları buradan takip edebilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
öncelikle hoş geldin arkadaşım. öncelikle şunu belirtiyim; foruma yeni katılıyorsun ve insanlardan motorlarını kullanmak istiyorsun. sen de motorunu alınca fark edeceksin ki onlar bizim kıymetlilerimiz. daha önce hiç vitesli motor tecrübesi olmayan, daha da önemlisi tanımadığı insanlara motorlarını emanet etmezler.
sen en güzeli vitesli motor kullanan bir arkadaşınla mototunu teslim almaya git. acemiliğini kendi motorunun üstünde at.
regalin şimdiden hayırlı olsun...
teşekkür ederim,haklısın tabiki,vermek istemeyeckitr kimse ama benim düsüncem daha çok kullanmak değil aslında da vites olayını görmekti,bilgi edinme amaçlı yani. kendi motorumda deneyecem tecruübe kazanaam elbette ama yanlıs bişey yapıp bastan hurdaya çıkarmayalım motoru diyorm![]()
teşekkür ederim,haklısın tabiki,vermek istemeyeckitr kimse ama benim düsüncem daha çok kullanmak değil aslında da vites olayını görmekti,bilgi edinme amaçlı yani. kendi motorumda deneyecem tecruübe kazanaam elbette ama yanlıs bişey yapıp bastan hurdaya çıkarmayalım motoru diyorm![]()
Eee sana motorunu veren birinin motorunu hurdaya çıkarırsan ne olacak..:queen:
o arakdasa söleyelim motorlar bir dusmeye parcalanmaz hele sanzıman felan dagılmaz en fazla bol bol stop ettırırsın motora bir baskasının motorunu ögrenmek icin istiyorsunuz ya dicek bişe bulamıyorum ben motorumu bilene bile vermiyorum artık
Cümleten merhaba millet...
Arkadaşlar Ankara'da Bridgestone motor lastiği satan bayi bilen var mıdır?
Yav hocam bugün gittim Çiniciler'e lastikleri taktırmaya. Arka lastik 2409 tarihli geldi iyi güzel hoş ama önün tarihi 4508 çıktı. Adam 09 ortasından itibaren olacak sözü vermişti. Arkayı taktık ön için yeni tarihli isteriz dedik. Tam arka lastiğin işi bitti dedik telefon geldi ön için yeni tarihli bulamamışlar. %5 iskonto yapalım onu al dediler ben de yok almicam içime sinmedi dedim. O kadar uğraştan sonra söktük arka lastiği tekrar eskisini taktık. Şimdi başka marka arıyom ama en ucuzu da Pirelli meletin, Metzeler'e 730 lira fiyat aldım ama o da pahalı geldi. Gerçi en iyisi Metzeler diyorlar ama şimdi de Bridgestone'u araştırıyorum. Pirelli Italyan, Metzeler Alman, Bridgestone Japon, dedim motor Japon bari lastiği de Japon alayım. Şansıma Bridgestone'un da pek bayisi yok, bakalım bi duyum aldım Suzuki'lerin orjinal lastikleri Bridgestone oluyormuş ve EndoRacing de Suzuki bayisi oraya bi sorucam bi ara. Ne uzun yazmışım bu arada...
üzüldüm. hem senin adına hem de kendi adıma. belki benim lastiklerden yeni tarihli olanı vardır. daha sonra senden telefonunu alırım. bu arada bugün dersim erken bitti. kızılaydan gelirken tam bi yaz havası. istanbul yolu da pek bi müsayitti basmaya. 200+ ile de gitmek pek bi güzelmişhem de bu eski lastiklerle. yenilerini takınca düşünebiyorum olacakları:mrgreen:
Yav hocam bugün gittim Çiniciler'e lastikleri taktırmaya. Arka lastik 2409 tarihli geldi iyi güzel hoş ama önün tarihi 4508 çıktı. Adam 09 ortasından itibaren olacak sözü vermişti. Arkayı taktık ön için yeni tarihli isteriz dedik. Tam arka lastiğin işi bitti dedik telefon geldi ön için yeni tarihli bulamamışlar. %5 iskonto yapalım onu al dediler ben de yok almicam içime sinmedi dedim. O kadar uğraştan sonra söktük arka lastiği tekrar eskisini taktık. Şimdi başka marka arıyom ama en ucuzu da Pirelli meletin, Metzeler'e 730 lira fiyat aldım ama o da pahalı geldi. Gerçi en iyisi Metzeler diyorlar ama şimdi de Bridgestone'u araştırıyorum. Pirelli Italyan, Metzeler Alman, Bridgestone Japon, dedim motor Japon bari lastiği de Japon alayım. Şansıma Bridgestone'un da pek bayisi yok, bakalım bi duyum aldım Suzuki'lerin orjinal lastikleri Bridgestone oluyormuş ve EndoRacing de Suzuki bayisi oraya bi sorucam bi ara. Ne uzun yazmışım bu arada...
iyi akşamlar arkadaşlar ankarada nerede ve hangi noktalarda motosikletlere çevirme yapıyorlar geçen gün daha doğrusu biraderi kolej kavşağında çevirdiler
iyi akşamlar arkadaşlar ankarada nerede ve hangi noktalarda motosikletlere çevirme yapıyorlar geçen gün daha doğrusu biraderi kolej kavşağında çevirdiler
merhaba Countdown; lastik fiyatlarını araştırdım. hem istanbuldan hem de ankaradan fiyat aldım. çiftine 750 lira fiyat çektiler. fakat serdar çiftini 500 liraya bulmuştu. ondan adamların numaralarını alacağım. sanırım pirelli idi.
serkan müsayit olsaydım seninle gelecektim. ama ders vardı ogün. lastiklere sevindim. ben de sanırım bu hafta içi değiştireceğim. virajları iple çekiyorum. bide şunu farkettimki artçılı olunca virajlar daha güvenli gibi. arkaya ağırlık binince arka teker daha iyi yol tutuyor.