[Ankara - MT]

Ahahha Ankara MT savaşı yakında çıkacak. :p:p:rendeer:

"May the horse be with you":queen::queen::queen::queen::rendeer:

Bence çıksında sonra tekrar herkes kendine gelsin. iyi olur..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

Bazen yıkıp yeniden yapmakta yarar olur..

Bence çıksında sonra tekrar herkes kendine gelsin. iyi olur..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

Bazen yıkıp yeniden yapmakta yarar olur..

Ama her zamanda incinen zarar gören taraf olur. Ayrılır gider. Nerdeyse üyesi bulunduğum tüm forumlarda bu olaylar mevcut:pale::pale::farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geç yenileniyo sayfa,sizde de öyle mi?
1 saat sonra görüyorum yazılanları.

Son düzenleme:
Ama her zamanda incinen zarar gören taraf olur. Ayrılır gider. Nerdeyse üyesi bulunduğum tüm forumlarda bu olaylar mevcut:pale::pale::farao::farao:

Hak veriyorum sana da burda sevgi, arkadaşlık, dostluk ve birliktelik duyguları ile hareket edebilecek bir zemin oluşturamazsak büyüyemeyecek MT Ankara..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kusura bakmayın,kendi aramızda bi ufak kapışırız diye düşünmüştüm.

Yani kimseyi tehlikeye atmadan,trafiği bozmadan,gezi esnasında olabilecek bişey...

ya benim uzun yol işi pazar günü gerçekleşcek büyük ihtimalle.hava durumlarını takip ediyoruz.uygun olursa pazar günü sabahtan çıkıp afyon yapacağım arkadaşda izmir den gelecek.o gün kalacağız orada pazartesi sabahtan ankara tekrar.

afyona ankara tarafından girişte sağda kaleli maleli bi ismi olan otel çok cilloptu. 40 lira geceliği.

"May the horse be with you":queen::queen::queen::queen::rendeer:

ehliyetiniz hayırlı olsun efem.
mealini yazınız lütfen canım, kendi aramızda ööle yabancı lisanla espiri yapmayalım.
ilkokul öğretmenim şöyle derdi;
"şşş cam kenarındakiler, bizede söyleyin bizde gülelim" :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

hoşgeldin genc.
sen niye yazmıyodun buraya yahu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
afyona ankara tarafından girişte sağda kaleli maleli bi ismi olan otel çok cilloptu. 40 lira geceliği.

eyvallah abi bi akrabası mı ne varmış arkadaşın orada kalacağız olmazsa dediğin yere gideriz.:pgitmedende afyonu şöyle bi araştırcam görülecek gezilecek yenecek neleri varmış ona göre gideceğim.tavsiyeleri beklerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

bu arada motorunu izmir den getirecek arkadaş jijo89 nicklidir.çok yakında aramızda olacak:rendeer:

ehliyetiniz hayırlı olsun efem.
mealini yazınız lütfen canım, kendi aramızda ööle yabancı lisanla espiri yapmayalım.
ilkokul öğretmenim şöyle derdi;
"şşş cam kenarındakiler, bizede söyleyin bizde gülelim" :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------

hoşgeldin genc.
sen niye yazmıyodun buraya yahu?

Abi starwars serisinin efsane cümlelerinden biridir "May the force be with you" yani "Güç sizinle olsun." Onu alıp biraz değiştirerek "May the horse be with you" yaptık. Demir atlarımızı kastederek "At sizinle olsun" gibi bişey oldu yani. :) Ama Türkçesi aynı etkiyi bırakmıyomuş onu farkettim :p:p:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------

Kusura bakmayın,kendi aramızda bi ufak kapışırız diye düşünmüştüm.

Yani kimseyi tehlikeye atmadan,trafiği bozmadan,gezi esnasında olabilecek bişey...

Abi lafım sana değildi ha. Elbette kapışın hatta köşeden izlemek bile isterim. Kendi dediğim "kavga çıkacak" lafınaydı söylediğim. Yoksa tatlı rekabetler çekişmeler her zaman olsun öbür türlü tadı olmaz zaten. :rendeer::rendeer::rendeer:

Sen kalk koskoca Star Wars filminin kült sözünü Türkçe'ye çevir, tabi aynı etkiyi bırakmaz be adam. :)

Abi starwars serisinin efsane cümlelerinden biridir "May the force be with you" yani "Güç sizinle olsun." Onu alıp biraz değiştirerek "May the horse be with you" yaptık. Demir atlarımızı kastederek "At sizinle olsun" gibi bişey oldu yani. :) Ama Türkçesi aynı etkiyi bırakmıyomuş onu farkettim :p:p:rendeer:

yahu böyle doktora tezi konusu gibi mizah yapmayın sizde canım :p
adama "at sizinle olsun" dedimmi buz gibi bi hava eser bizim buralarda :queen:

@racer574 telefonunu gönderde şu fiyata şu lastik var gönderiyimmi diye soram istanbuldan.

OVVVVVVVVVVVVVVVV.....

Jeton geç düştü bende...

Yorumsuz.

(Sözü büyüklere bırakıyorum,ortalık karışacak gibi hafiften)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

Muhabbete daldık,Selamı eksik ettik kusura bakmayın.

Herkese Selam olsun,

Ben Hasan,doğma büyüme Ankara'lıyım,26 yaşındayım,küçüklüğümden beri kaçırabildiğim motorlarla bir iki tur atardım,aileden gizli aldığım falan da oldu...

Yaklaşık bir senedir Ehliyetli ruhsatlı ve koruma ekipmanlarımla,doğru tekniklerle motosiklet kullanmaya başladım.

Mekaniğe önem veririm,makinam tıkır tıkır saymazsa rahat etmem...

Önemli olan iç güzelliği diyenlerdenim yani...

Saygılar.

hoş geldiniz...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu böyle doktora tezi konusu gibi mizah yapmayın sizde canım :p
adama "at sizinle olsun" dedimmi buz gibi bi hava eser bizim buralarda :queen:

@racer574 telefonunu gönderde şu fiyata şu lastik var gönderiyimmi diye soram istanbuldan.

abı msj attım geldı suan sanırım....:):queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar