Bence çıksında sonra tekrar herkes kendine gelsin. iyi olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
Bazen yıkıp yeniden yapmakta yarar olur..
Ama her zamanda incinen zarar gören taraf olur. Ayrılır gider. Nerdeyse üyesi bulunduğum tüm forumlarda bu olaylar mevcutale:
ale::farao::farao:
"May the horse be with you":queen::queen::queen::queen::rendeer:
Bazen öyle oluyo abi,arada düzeliyor. Değişiyor yaniÇok geç yenileniyo sayfa,sizde de öyle mi?
1 saat sonra görüyorum yazılanları.
Evet,bakalım biz becebilecek miyizHak veriyorum sana da burda sevgi, arkadaşlık, dostluk ve birliktelik duyguları ile hareket edebilecek bir zemin oluşturamazsak büyüyemeyecek MT Ankara..
ya benim uzun yol işi pazar günü gerçekleşcek büyük ihtimalle.hava durumlarını takip ediyoruz.uygun olursa pazar günü sabahtan çıkıp afyon yapacağım arkadaşda izmir den gelecek.o gün kalacağız orada pazartesi sabahtan ankara tekrar.
Eyvallah...:cat:
afyona ankara tarafından girişte sağda kaleli maleli bi ismi olan otel çok cilloptu. 40 lira geceliği.
ehliyetiniz hayırlı olsun efem.
mealini yazınız lütfen canım, kendi aramızda ööle yabancı lisanla espiri yapmayalım.
ilkokul öğretmenim şöyle derdi;
"şşş cam kenarındakiler, bizede söyleyin bizde gülelim" :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
hoşgeldin genc.
sen niye yazmıyodun buraya yahu?
Kusura bakmayın,kendi aramızda bi ufak kapışırız diye düşünmüştüm.
Yani kimseyi tehlikeye atmadan,trafiği bozmadan,gezi esnasında olabilecek bişey...
Abi starwars serisinin efsane cümlelerinden biridir "May the force be with you" yani "Güç sizinle olsun." Onu alıp biraz değiştirerek "May the horse be with you" yaptık. Demir atlarımızı kastederek "At sizinle olsun" gibi bişey oldu yani.Ama Türkçesi aynı etkiyi bırakmıyomuş onu farkettim
:rendeer:
yahu böyle doktora tezi konusu gibi mizah yapmayın sizde canım
adama "at sizinle olsun" dedimmi buz gibi bi hava eser bizim buralarda :queen:
@racer574 telefonunu gönderde şu fiyata şu lastik var gönderiyimmi diye soram istanbuldan.
OVVVVVVVVVVVVVVVV.....
Jeton geç düştü bende...
Yorumsuz.
(Sözü büyüklere bırakıyorum,ortalık karışacak gibi hafiften)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
Muhabbete daldık,Selamı eksik ettik kusura bakmayın.
Herkese Selam olsun,
Ben Hasan,doğma büyüme Ankara'lıyım,26 yaşındayım,küçüklüğümden beri kaçırabildiğim motorlarla bir iki tur atardım,aileden gizli aldığım falan da oldu...
Yaklaşık bir senedir Ehliyetli ruhsatlı ve koruma ekipmanlarımla,doğru tekniklerle motosiklet kullanmaya başladım.
Mekaniğe önem veririm,makinam tıkır tıkır saymazsa rahat etmem...
Önemli olan iç güzelliği diyenlerdenim yani...
Saygılar.
yahu böyle doktora tezi konusu gibi mizah yapmayın sizde canım
adama "at sizinle olsun" dedimmi buz gibi bi hava eser bizim buralarda :queen:
@racer574 telefonunu gönderde şu fiyata şu lastik var gönderiyimmi diye soram istanbuldan.