[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepimiz tırtız mutluyuz!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazık olmuş Ankara Mt ye... İrezil ettiniz lem...
Kuvvetmacunu da olmasa tamam.... Hakkatten tırtlamışsınız... Tırt motorcular sizi... :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok abi, üzerinize afiyet epey yağışlı bir günde kot pantolonla yardırdık birazda.

Eee resim yok mu?.... :silent::silent::silent:

Bu arada fırat ın koyduğu resmin bize göre sağındaki zincir bisiklet zinciri..Konumuzla alakası olmayan bir zincir... :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bide 0(sıfır) ringli değil abi o-ringli muhahahahahahaaaaa:queen::queen:

O-ring
Bu-ring
Şu ring

Onlar-ring
Bunlar-ring
Şunlar-ring...

Sallama lem fırat... Bal gibi Sıfır ring.... :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

Dedim ya yiyor bizi..1 dk da sökerim yarım dakkada takarım..:farao:

Doğru söylüyor ama... Klipsini söküp çft pimli parçayı çıkarırsan 2 dakika sürmez... :cat::cat::cat::cat::cat:

Gerçi o yapabilirmi orası ayrı konu.... :queen::queen::queen:

Demek bu gün Emok a gelmedi Fırat ta.... :queen::queen::queen: Kesin motoru çalıştıramamıştır... :queen::queen:

nası sıfır abi, hatta amerikalılar ouğ ring diyolar kulaklarımla duydum!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------

Bu arada fırat ın koyduğu resmin bize göre sağındaki zincir bisiklet zinciri..Konumuzla alakası olmayan bir zincir... :queen::queen:

fazla resim yok abi, elime geçerse atarım burayada. epey kalabalıktı hava şartlarına irağmen. davut'un mangalı, karbüratörü bozuk f650, crosscuların karşı tepelere tırmanışı günün önemli olaylarıydı :)

O-ring
Bu-ring
Şu ring

Onlar-ring
Bunlar-ring
Şunlar-ring...

Sallama lem fırat... Bal gibi Sıfır ring.... :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

Doğru söylüyor ama... Klipsini söküp çft pimli parçayı çıkarırsan 2 dakika sürmez... :cat::cat::cat::cat::cat:

Gerçi o yapabilirmi orası ayrı konu.... :queen::queen::queen:

Demek bu gün Emok a gelmedi Fırat ta.... :queen::queen::queen: Kesin motoru çalıştıramamıştır... :queen::queen:

Fırat, motoru yokuş aşağı 2 ye alıyor.Aynı araba gibi çalıştırıyor..Yapma dedim bak sibobları zorlama..Ancak öyle çalışıyor dedi motor...Araba aküsü koyduğu halde işte...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Seninde çenene vurdu sanada Fırathan diyecem... artık...şu resimdeki yazılar okunmuyor.. Netleştirde bi işe yara...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------

Bak kaçtı.. Adam rekabet olunca aktive oluyor..Sonra yok..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

Senin zincirler sök tak yalama olmuştur..:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------

Şu resminide değiştir yaz geldi..

o sök takı daha sonra yapacam....suan su pompası ıle her baklayı alttan ustten sagdan soldan guzelce temızleyıp yaglıyorum...:cat::cat:
Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

başta fırat yarı yoldan dönmüş...

yarı yoldan dönmedım kı abı...hıc yola cıkmadım...
hacettepe köprusune gıttım gelen olursa yol göstereyım,mıllete yalancı cıkmayım dıye...ama kımse gelmedı...zaten o havada gıtmeyecektım....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------

gece yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabilecek misiniz? :queen: :queen:

ayıptır söylemesi iç çamaşırıma kadar ıslandım bugün, mışıl mışıl huzurla uyurum :queen::queen:

valla abı öyle bı uyuyacamkıiii....böle ostura osturaa :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

bısıklet zıncırı degıl...ahada öyle oldugunu varsaysakta sonucta aralarında sadece ebat farkı var...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

benım motorum öle ybr gıbı gıy gıy gıyyy 2 saat ugrastırmıyo...tek gıy da calısıyo....
ustası benım cunku :bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

Fırat, motoru yokuş aşağı 2 ye alıyor.Aynı araba gibi çalıştırıyor..Yapma dedim bak sibobları zorlama..Ancak öyle çalışıyor dedi motor...Araba aküsü koyduğu halde işte...:cat:

abı senın dökuntu ybr gıbı 2 saat yolun ortasında calıstıracam dıye ugrasıp mıllete rezıl olmaktansa vurdurarak calıstırmayı tercıh ederım :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

ayrıca ben orda sadece soldakı kırmızı ıcındekı 3 parcayı dıkkate alın dedım...
gözunuze gözluk takın efenım :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

Herkesede yetişiyon maşallah...Bir adamdan da eksik kal lem.... :)

sölemesı ayıp her işte cok hızlıyımdır abi...:bounce::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------

baska sorusu,yarası olan varsa buyursun her turlu cvbımız hazırdır efenım...:p:queen::queen: huhahahahaaaa

Babam motorun çok büyük olduğunu(boyut olarak, motor gücü olarak değil) ve bunu kullanamayacağımı belirtti. İzin vermedi yani. Önce sattırıp sıfır vespa almaya kalktı. Pek yanaşmadım tabi ki. Şimdi Temel sürüş eğitimini alana kadar motor bekleyecek. Daha sonrasında da yavaş yavaş sürmeye başlarım herhalde. Bu arada da alıştırma için bir tane scooter almaya niyetli sanırım. Kısacası artık motorum var ama binemiyorum abi :farao::farao:

Valla sky 2 hafta öncesine kadar seninle aynı durumdaydım. Hayatım boyunca sadece scooter kullanmışlığım vardı. O da toplasan 5 km yok. :) Eğitim aldım 2 hafta sürdü. Öyle haftalarca da beklemedim. Bugün EMOK'a bile o yağmur altında motorla gittim hiç sorun yaşamadım. Eğitim çok şey katıyor insana. En önemli konulardan biri de ailemin gözünde çok şeyin değişmiş olması. İsterse baban gelip eğitimi seyredebilir de. Bence hiç beklememelisin :)

Valla sky 2 hafta öncesine kadar seninle aynı durumdaydım. Hayatım boyunca sadece scooter kullanmışlığım vardı. O da toplasan 5 km yok. :) Eğitim aldım 2 hafta sürdü. Öyle haftalarca da beklemedim. Bugün EMOK'a bile o yağmur altında motorla gittim hiç sorun yaşamadım. Eğitim çok şey katıyor insana. En önemli konulardan biri de ailemin gözünde çok şeyin değişmiş olması. İsterse baban gelip eğitimi seyredebilir de. Bence hiç beklememelisin :)

Eğitime de çağırıcam zaten,ama eğitim başlayamadı ki bi türlü :). Martta anca başlayacak sanırım:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğitimden önce kıyafetlerini tamamlayıp bikaç yüz metrelik sürüşler yapabilirsin.en azından dur kalk çalışmış olursum dostum.

Bakalım kıyafetten bahsettim mi alıp motoru gideceğimden korktu sanırım babam,alıştırma da bekleyecek azıcık daha:farao::farao::farao::pale:. Ama beklerim ya razıyım ona motoru aldım ya o da yeter bana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
beklemeye ne gerek var eyleme geç.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar