iyi akşamlar tırt moturcular.
ulen mt'den bi enduromania vardı emokta, herkes gıvırmış :
ulp::
ulen mt'den bi enduromania vardı emokta, herkes gıvırmış :
hepimiz tırtız mutluyuz!
gece yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabilecek misiniz? :queen: :queen:
ayıptır söylemesi iç çamaşırıma kadar ıslandım bugün, mışıl mışıl huzurla uyurum :queen::queen:
Neden ki suya mı düştün..?
yok abi, üzerinize afiyet epey yağışlı bir günde kot pantolonla yardırdık birazda.
Eee resim yok mu?.... :silent::silent::silent:
Bu arada fırat ın koyduğu resmin bize göre sağındaki zincir bisiklet zinciri..Konumuzla alakası olmayan bir zincir... :queen::queen:
bide 0(sıfır) ringli değil abi o-ringli muhahahahahahaaaaa:queen::queen:
Dedim ya yiyor bizi..1 dk da sökerim yarım dakkada takarım..:farao:
Eee resim yok mu?.... :silent::silent::silent:
Bu arada fırat ın koyduğu resmin bize göre sağındaki zincir bisiklet zinciri..Konumuzla alakası olmayan bir zincir... :queen::queen:
O-ring
Bu-ring
Şu ring
Onlar-ring
Bunlar-ring
Şunlar-ring...
Sallama lem fırat... Bal gibi Sıfır ring.... :queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
Doğru söylüyor ama... Klipsini söküp çft pimli parçayı çıkarırsan 2 dakika sürmez... :cat::cat::cat::cat::cat:
Gerçi o yapabilirmi orası ayrı konu.... :queen::queen::queen:
Demek bu gün Emok a gelmedi Fırat ta.... :queen::queen::queen: Kesin motoru çalıştıramamıştır... :queen::queen:
Seninde çenene vurdu sanada Fırathan diyecem... artık...şu resimdeki yazılar okunmuyor.. Netleştirde bi işe yara...:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------
Bak kaçtı.. Adam rekabet olunca aktive oluyor..Sonra yok..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
Senin zincirler sök tak yalama olmuştur..:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:26 ----------
Şu resminide değiştir yaz geldi..
başta fırat yarı yoldan dönmüş...
gece yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabilecek misiniz? :queen: :queen:
ayıptır söylemesi iç çamaşırıma kadar ıslandım bugün, mışıl mışıl huzurla uyurum :queen::queen:
bısıklet zıncırı degıl...ahada öyle oldugunu varsaysakta sonucta aralarında sadece ebat farkı var...:bounce:Eee resim yok mu?.... :silent::silent::silent:
Demek bu gün Emok a gelmedi Fırat ta.... :queen::queen::queen: Kesin motoru çalıştıramamıştır... :queen::queen:
Fırat, motoru yokuş aşağı 2 ye alıyor.Aynı araba gibi çalıştırıyor..Yapma dedim bak sibobları zorlama..Ancak öyle çalışıyor dedi motor...Araba aküsü koyduğu halde işte...:cat:
Herkesede yetişiyon maşallah...Bir adamdan da eksik kal lem....![]()
Babam motorun çok büyük olduğunu(boyut olarak, motor gücü olarak değil) ve bunu kullanamayacağımı belirtti. İzin vermedi yani. Önce sattırıp sıfır vespa almaya kalktı. Pek yanaşmadım tabi ki. Şimdi Temel sürüş eğitimini alana kadar motor bekleyecek. Daha sonrasında da yavaş yavaş sürmeye başlarım herhalde. Bu arada da alıştırma için bir tane scooter almaya niyetli sanırım. Kısacası artık motorum var ama binemiyorum abi :farao::farao:
Valla sky 2 hafta öncesine kadar seninle aynı durumdaydım. Hayatım boyunca sadece scooter kullanmışlığım vardı. O da toplasan 5 km yok.Eğitim aldım 2 hafta sürdü. Öyle haftalarca da beklemedim. Bugün EMOK'a bile o yağmur altında motorla gittim hiç sorun yaşamadım. Eğitim çok şey katıyor insana. En önemli konulardan biri de ailemin gözünde çok şeyin değişmiş olması. İsterse baban gelip eğitimi seyredebilir de. Bence hiç beklememelisin
![]()