süper şarkıymış abi :rendeer:
Barış motoru aldı..Sesi çıkmıyor..ama eminim motora ufaktan ufaktan binme talimlerine geçmiştir..
pazarr günü kimler geliyor????
eyvallah abi çok teşekkürler.Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız,keyifle kullanmayı nasip etsin...
abi ben de ekipman almadım daha durumlar nedir fiyatlar falan 4.44 ü merak ediyorum tavsiye edermisiniz,bide bu sancak mahallesinde açılan motomax ne durumda ?yiba çarşısında bulabilirmiyiz işe yarar bişeyler?Aaah ah yok abi yaa nerde. Ders vardı okuldaydım. Zaten hala ekipmanım yokale: motor sarılı şekilde arkada duruyo birazdan açıp çalıştırcam biraz yatmasın tembel tembel
:mrgreen::queen:
eyvallah abi çok teşekkürler.
abi ben de ekipman almadım daha durumlar nedir fiyatlar falan 4.44 ü merak ediyorum tavsiye edermisiniz,bide bu sancak mahallesinde açılan motomax ne durumda ?yiba çarşısında bulabilirmiyiz işe yarar bişeyler?
4.44 ü en ıyı bu arkadas cienfuegos
ona sorun 4.44 nasıl dıye :queen::queen:
İyi akşamlar arkadaşlar,
Hacettepe kavşağı Sıhhiye Köprüsüne gelmeden önceki kavşak mı?::147::![]()
Sıhhiye kampüsü değil Beytepe kampüsünün girişindeki kavşakta buluşulacak. Eskişehir yolundan Hacettepe Üniversitesi istikametine döneceksiniz. Yolun sonunda 1 tane kavşak var zaten![]()
Sıhhiye kampüsü değil Beytepe kampüsünün girişindeki kavşakta buluşulacak. Eskişehir yolundan Hacettepe Üniversitesi istikametine döneceksiniz. Yolun sonunda 1 tane kavşak var zaten![]()
:silent::silent::silent:
cicekcının orası degıl yaw...berıde kı mılletın yolun ortasında otostop cektıgı yolun ortasındakı otostop ceken ögrencıye vurmaktan son anda yırttıgım otobus duragı yawr:
r::queen::queen:
ben 11:30 gıbı orda olurum gelenler de benı görur...kor daallerya :queen::queen::queen::queen::queen:
Abi orası çok ortalıkta değil mi yaw otobüsü neyin geçiyo deli gibi. Çiçekçinin ora daha rahat olur diye orası gibi düşünmüştüm. Dediğim yerin 500 metre gerisiymiş ozmn :cat::cat:

Ahahah. abi ne zorun var motoru dağıtıp duruyon. Yarın gidicek miyiz gezginmotora?:queen: