fırat emoya bende gelmek isterim herzamanki gibi hostada buluşup hep beraber gidek tüm ankaraya duyrulur...
Ehliyetsiz motosiklete binmen sıkıntı yaratır. Arabayla gelmeniz en akıllıcası.
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ercüment, Ankarada öğrenciyim. Geçtiğimiz sömestirde de Ankara'ya taşındık. emok'un düzenlediği etkinliğe ben de katılmayı düşünüyorum. Aranızda benim için de yer varsa beraber gitmek isterim. :rendeer: Hem sizlerle tanışmış olurum.![]()
racer ile alpay gidecek galiba. bizim mt'ye takılmayan arkadaşlardanda gidenler var. bende gidebilirim, buluşuruz gidersem :cat:
hosgeldın kardes...tabıkıde aramızda sanada ve tum motorculara herkese yer var...
eskısehır yolu hacettepe kavsagında bulusacagız...12 de sende orda olursan beraber gıderız...
gene strese gırmeye basladım....Ooo eskilerden birisi... İsim Burçin di değilmi?..:wiinkk::rendeer::rendeer:
Ahanda yazdım ey ankara tayfası.... Özlediniz değilmi?...:bounce::queen:
Abi pek güzel bi gündü bu arada tekrardan teşekkürler. Kawa beni yusuflattı epey giderken. Amma da rüzgar vardı yahu:queen::queen::queen::queen: . Hoşuma gitti motor epey :cat:
gene strese gırmeye basladım....:queen::queen::queen::queen:
yaw 1 haftadır ne guzel kafa dınlıyodum...r:
r:
:queen::queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:42 ----------
rıca ederım kanka yaw...
yusufladıgının farkına varılmayacak gıbı degıldıkı...hafıf bı vırajda benen önce sen yatıyon benıde yatırıyon...bunu anca yusuflayanlar yapar...usta artcının umrunda olmazkı,şoför vırajı dönmus dönememıs...:queen::queen::queen::queen:
bı ara titriyodun sankı :queen::queen::queen:
Valla hiç farkında değilim ha. Titreme rüzgardandır :d2 yerde kafadan bi vurdu,kafa gidiyo sola sola tutamıyom :queen::queen::queen:
tabı canım soguktandır...havada buz gıbıydı zaten...:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Rüzgar geliyo ya ondan ondan :queen::queen::queen::queen:
he heeee heeeeee ondan ondan...
alt tarafı bı 100 yapıp bıraktım..140 daha vardı onu da yaptırmadınkı....:queen::queen::queen: