[Ankara - MT]

5 mt araylasa iyi ama 10 adımsa çok çalışmak lazım sanırım kesinlikle ayak yere konulmadan slalom yapılmalıymış yoksa puan kırıyorlarmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

gerçi 10 adım yaklaşık 3 mt kadar oda iyi

3 metre yeterli aslında. Slalom yaparken çok yavaşlamadığınız sürece ayağı yere değmeye pek gerek kalmıyor 2. viteste hafif gaz ve debriyaj kombosu ile geçebilirsiniz. Yani slalom anında debriyaja basarak geçip kukayı geçtikten sonra hafif gaz vererek. Kendi motorunuzla mı gireceksiniz sınava? MCT ile o manevraları yapmak biraz zorlayabilir belki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya 3 metre değil ya...10 adım 3 m den fazla eder...
ya motoru calıstırmadan elinize alın dönün iste yaw...:queen::queen:
yada bisiklet ile girin :queen::queen::queen:

ya 3 metre değil ya...10 adım 3 m den fazla eder...
ya motoru calıstırmadan elinize alın dönün iste yaw...:queen::queen:
yada bisiklet ile girin :queen::queen::queen:

5 metre diyorum..Onlar yine 3 metreden devam ediyorlar..Kardeşim 3 m. den
nasıl dönecen motorun boyu 2 m. zaten..

5 m ama kurscular ayarlar siz merak etmeyin..Biz çok daha fazla yaptık..
Alın scooterla girin..veya..100 cup la gir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
5 metre diyorum..Onlar yine 3 metreden devam ediyorlar..Kardeşim 3 m. den
nasıl dönecen motorun boyu 2 m. zaten..

5 m ama kurscular ayarlar siz merak etmeyin..Biz çok daha fazla yaptık..
Alın scooterla girin..veya..100 cup la gir..

benim kursta bi herifin 600 rr vardı onla gecmisti sınavı :silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben sınavı honda titan ile ondan cabuk tamamlamıstım :bounce:
herif alısmısn 600 e titana binse acemilik cekecek....müfettis demisti zaten kendi motorunla gir diye...

Gene iyi tamamlayabilmiş abi ya, Ne bileyim düşük hızlarda iyice zorlaşmaz mı o motorla mavera yapabilmek :silent::silent:. Ben hatırlamıyorum valla heyecandan kaç saniyede gittim ne yaptım ne ettim. O kısım mevcut değil hafızamda :queen::queen::queen:

Sen geçemişsindir valla hi..

Korkma ya Kaan vardır..Fırat o bile aldı ehliyet.
Aldığı gün 2 kere düşürdü motoru..Fırat öğretmişti ona sözde..

Valla abi işte bi ilk kalkışta sorun oldu onun dışında iyiydi epey, Netten baktım da 2 puan kırıyorlarmış istop ettirmekten. Artık bekleyeceğiz :cat::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
8 kere stop ettırınce kac düşüyo...yada kac kalıyo :queen::queen::queen::queen:

İyide hemen kurs akşama doğru söyler sonuçları..
Hadi öğrende bizi discoya götür..:queen::queen:

8 e varmadı yaw 4 ya da 5 de kaldım :queen: işte 5 desek 10 puan bide kombo yaptığım için 10 puan da kombo bonusu eklenir 80le geçerim bence :queen::queen::queen:

Aramak mı gerekiyo nası öğrenicez? Disko kurban olsun size geçeyim de :):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
a2 yi bilmiyomda 4 ay önce E sınıfı ehliyet sınavımda 85 aldıgımı caktırmadan görmüştüm....daha dogrusu müfettişin öküzlüğü sayesınde görmustum :queen::queen::queen:

evet mct ile girmeyi düşünüyorum manevra zor oluyor aslında onunla ama alıştım biraz ona kardeşimde 125 UAG mondial var onunla manevra daha kolay alınıyor aslında ama onada alışmak zaman alır çünkü oturuş farklı değişik geliyor insana ama mct ile çalıştım boş arazide bayağı bir 3 mt ara ile 14 -15 adet boş şişe sıraladım ayağı yere basmadan slalom çalıştım bayağıda iyi yapıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

ayrıca bir sorum daha olacak kursa ne kadar ödediniz sınav harcı ne kadar yatırdınız ve bankayamı yatırdınız kurs bize verin biz internet aracılığı ile yatıralım dediler de

Motosikleti
Forza250-cygnusL
a2 yi bilmiyomda 4 ay önce E sınıfı ehliyet sınavımda 85 aldıgımı caktırmadan görmüştüm....daha dogrusu müfettişin öküzlüğü sayesınde görmustum :queen::queen::queen:

Çok geyik yapıyormuşsun.... Kuvvetmacunu şikayet etti seni...:bounce::bounce::queen::queen:

evet mct ile girmeyi düşünüyorum manevra zor oluyor aslında onunla ama alıştım biraz ona kardeşimde 125 UAG mondial var onunla manevra daha kolay alınıyor aslında ama onada alışmak zaman alır çünkü oturuş farklı değişik geliyor insana ama mct ile çalıştım boş arazide bayağı bir 3 mt ara ile 14 -15 adet boş şişe sıraladım ayağı yere basmadan slalom çalıştım bayağıda iyi yapıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:34 ----------

ayrıca bir sorum daha olacak kursa ne kadar ödediniz sınav harcı ne kadar yatırdınız ve bankayamı yatırdınız kurs bize verin biz internet aracılığı ile yatıralım dediler de

Kursa 45 lira verdim. Çok fazla bakınmadım açıkçası kesin kendilerine pay alıyorlar ordan. Parayı alırken adam epey bi söylendi zam yaptılar 45 oldu üstüne para vermemiz gerekiyo falan diye,50 lira vermiştim 5 lira para üstünü zor buldu. İnternette de faydalı bir bilgi bulamadım bankaya da sorulabilir size mi yatıyor ne kadar yatıyor diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok geyik yapıyormuşsun.... Kuvvetmacunu şikayet etti seni...:bounce::bounce::queen::queen:

::miiz::::miiz::::miiz:: ::koop::::koop::::koop::::koop::::deliir:: ::deliir::
gelsın bana desın ne dıyosa...kım ne dıyosa... gelın ülen burayaa....:queen::queen::queen::queen:

Bankaya yatır onun belli bir zamanı var..Dekont alacaksın..Birtane fazla iste bankadan.sende kalsın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar