[Ankara - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gelecek hafta abi :queen::queen::queen::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------

dün tam vaktinde ayrılmısız ha...yağmur atıstırırken geldim eve..ve 5 dk geçmedi acayip yağmur basladı...

Hani resimler?...

Resim yoksa ianmayız... :bounce::bounce:

:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 ----------

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fırat dün baya sıcakmış,

senden laooo yamur neymiş millet kısa kollu geziyomuş 7.cadde bizde enayi gibi gittik 3.cadde takıldık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

Bende kızılayda yakalandım yağmura

Fırat dün baya sıcakmış,

senden laooo yamur neymiş millet kısa kollu geziyomuş 7.cadde bizde enayi gibi gittik 3.cadde takıldık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

Bende kızılayda yakalandım yağmura

Evet 7 cadde ile 3. cd arasında 10 C fark vardır.. Hatunlardan dolayı Alpay..
Yooo ben yakalanmadım.. Kızılaydan değilde gazi-migros-dışkapı üzerğnden gittim..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi nasıl gideyim motorla onca eşya var:p
tek dersten kaldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapma yaa.. Tabi dersi bırakıp motora binersen öyle olur.. işte..

yaz okulunda motora bine bine verecez artık napalım:queen::queen:
geçen sende ybr 125 mi yazıyordu abi bana mı öle gelmiş.:pale:

yaz okulunda motora bine bine verecez artık napalım:queen::queen:
geçen sende ybr 125 mi yazıyordu abi bana mı öle gelmiş.:pale:

evet yazıyordu..
Sizin okuldan mezun bir tanıdıktan aldım..2005 17binde temiz. Kullanmamış fazla..Ama scoterdan sonra zorlanıyorum.. Fırat scotere aldırmıştı bana...ayarım kaçmış valla..

ee hocalar 1-2 öğrenci bırakacak ki yaz okuluna para alsınlar.. Bu iş böyledir..Genelde...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yazıyordu..
Sizin okuldan mezun bir tanıdıktan aldım..2005 17binde temiz. Kullanmamış fazla..Ama scoterdan sonra zorlanıyorum.. Fırat scotere aldırmıştı bana...ayarım kaçmış valla..

ee hocalar 1-2 öğrenci bırakacak ki yaz okuluna para alsınlar.. Bu iş böyledir..Genelde...
bu lafa bayıldım abiii :queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------

evet yazıyordu..

fazla kullanmamıs...sadece 17 bin km...20 bih km de genel bakım yapılacak...gitti 500 kaat abiiiiiiiiii :pr::queen::queen::queen::queen::queen:

bu lafa bayıldım abiii :queen::queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:14 ----------

fazla kullanmamıs...sadece 17 bin km...20 bih km de genel bakım yapılacak...gitti 500 kaat abiiiiiiiiii :pr::queen::queen::queen::queen::queen:

Sallama..2005 model olarak az kullanılmış Fırat.. Yamahada 17 bin çok değildir.. ybr için.. Genel bakım 500 kaatmışş..Sen kanuniyi kaç km de aldın.. ?12 BİNDE almadın mı...?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sallama..2005 model olarak az kullanılmış Fırat.. Yamahada 17 bin çok değildir.. ybr için.. Genel bakım 500 kaatmışş..Sen kanuniyi kaç km de aldın.. ?12 BİNDE almadın mı...?

10000 km aldım abi...kendim usta oldugum için para mara harcamadım...startör harıç....:bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

Bu gün fırat ın sallama günü anlaşılan.... :p:p:p:p

jawa hakkında sölediklerim harıç sallama günümmm:p:p::):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

Adam 17 binde ybr yi beğenmiyor..Motor uzmanı oldu..Boza boza yapa yapa...:queen:
ben ybr nin hiç biseyini begenmiyom ki abi...:queen::queen::queen:
o ne öle pisiklet gibi :farao::farao::farao::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
10000 km aldım abi...kendim usta oldugum için para mara harcamadım...startör harıç....:bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

jawa hakkında sölediklerim harıç sallama günümmm:p:p::):)
5000 km sonra para harcayacak bir motorun dahi kalmayacak :queen::queen::queen::queen:

Çinli ne de olsa... 15000 normal.... :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
5000 km sonra para harcayacak bir motorun dahi kalmayacak :queen::queen::queen::queen:

Çinli ne de olsa... 15000 normal.... :queen::queen::queen:

5000 km sonra ne kalacakmıs abi....çalacan mı motorumu...
en az zarar ile en fazla km yapmıs racer olursa hiç sasma abi...:bounce::bounce::bounce::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fırat baksana ne diyeceğim.....

Sevdiğim sözü iyi oku...

" Boş Başak Dik Durur....":queen::queen:

benimde sevdiğim bi söz...ve tam beni anlatan bi söz...imzamı okuyunuz...:bounce::bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar