[Ankara - MT]

jr.

kamingler listesi:

fatihhoca
murat abi
murat
burak
evo & ceyda
serkan
sertaç
1. arkadaşı
2. arkadaşı
umut
ozan

9 psikolojik sınırını aşmalıyız:)
pardon aşmışız bile:))

arkadaşlar ben yatıorum. hepinizin kandili mübarek olsun. kendinize çok iyi bakın

abi yaş 22 meslek awea bireysel satıştaım ben awea hat satarım butun gun arabayla gezip öveçlerde çalısıyorum

neler olmuş burda yaww..ulen 2-3 saat uzak kalıyoruz sonra bir bakıyorsun geyiğin kralını çevirmişler yine..:queen:daha durun yaaww bu günden kimin nerede buluşacagını bıle yazmışsınız..:psiz yarın akşama geziyi yapar gelirsiniz artık..:queen:

Motosikleti
yok
günaydın arkadaşlar nabersiniz bakalım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------

bu arada murat abi etlikten beraber gitmiyomuyuz :silent:

günaydın arkadaşlar nabersiniz bakalım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:12 AM ----------

bu arada murat abi etlikten beraber gitmiyomuyuz :silent:

umutcum beraber gidecez saat: 8:30 da etlik lisesi önünde buluşur beraber gideriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın ankara mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

gezi konusunda sizleri şimdi daha iyi anlıyorum, 06-24 temmuz tarihlerinde ankarada kaldım gezecek yer yok ağaçlık yer yok,kuğulu parkı saymazsak:) ancak tunus caddesinde DEEP barın karşısında 3 motor görebildim 2 si chopper diğeri hayalim varedero 1000, koca ankarada tek tük motor gördüm sevgili promethesusum onurum geldi yanıma roof da biraladık dertleştik yerden göğe kadar haklısınız,kalın sağlıcakla

kızılbere sezonun kısalığı uzunluğu farketmiyor TUZ gölüne kadar oturacak ağaçlık yer yok gölbaşıda aynı onu anlatmaya çalışıyorum

Motosikleti
yok
yok kardeşim işallah anlaşırsak alıyoruz sertaçım :p

tamam murat abi 8:30 da ordayım :wiinkk:

bak oraları görmedim ve bilmiyorum buna sevindim gezilecek yer yoksa motor çekilmiyor hakkaten,hele birde 10-15 kişilik grup halinde sürüş yapılırsa tadından yenmiyor,şamata,gırgır gırla gidiyor sizlere şimdiden hafta sonu için iyi eğlenceler kazasız keyifli sürüşler dilerim

teşekkür ederim hayatının bundan sonraki bölümünde mutlu,huzurlu,sağlıklı ve kazasız belasız geçmesini dilerim ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------

sezonun kısalığındaki sözüm bu zamanları kaçırmamak lazım gelmeyen katılmayan elinde olmadan katılamayan arkadaşlarıma sersenişti..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar