[Ankara - MT]

Etlik ekibi ile dün akşam tanıştım cidden çok iyi arkadaşlar. Herzaman olduğu gibi yine erken kaçmak zorunda kaldım. Tabi şimdi kim kimdi kafam karıştı lakin hani resimler nerede yafu?

Benden sonra neler yaptınız anlatın hele bakem.

İsmailim sana "Bir kaç ay içinde evlilik olacağından motoru satıyorum" demiştim ya, hatırladııı? Hah işte; Erzincan' dan bir arkadaş geldi, sattım O' na. O yüzden de Konya' ya araba yada otobüsle gideceğim abi.

Pazar sabahı erkenden otobüse binip akşama kadar takılırım. Akşam da gelirim inşallah. Ama araba olsaydı iyi olurdu.

Hatırladım abi. Düğün oldumu ?
Hayırlı olsun.

Bak gürsel abim ne güzel cevaplamış.
İşte benimde adım bu yüzden aşağıda yazıyor :mrgreen:

(gürsel abi çaktırma, gizli modda giriş yapalım siteye bence, baksana adımız takip listesine girmiş :queen::mrgreen::mrgreen: )

Cidden yafuuuu... Buldular seninle benim gibi iki garibanı yüklenip duruyorlar. Direk molotof kokteyli atarız diyerek giriştiler olaya. :queen::queen::queen::queen:

Etlik ekibi ile dün akşam tanıştım cidden çok iyi arkadaşlar. Herzaman olduğu gibi yine erken kaçmak zorunda kaldım. Tabi şimdi kim kimdi kafam karıştı lakin hani resimler nerede yafu?

Benden sonra neler yaptınız anlatın hele bakem.

Abi fotolar evde abim öğleden sonra atacak söylerim buraya da ekler. Senden sonrası MCT topicinde :p

dun aksam bulustuk...9dan saat 1e kadarberaberdık sıze amatorce cektıgım 2 resmı yoluyorum asıl resımler mct topıgınde yayınlanacak selamlar

burak müdürüm batıkentten mesa'dan gelicem ben hemen hipodromun arkası, orda bekleyelim konvoyu görünce katılırız...

sukucum 4 koldan geliniyor bu sefer maşallah, panora, a city, hipdrom, göksupark...seç beğen al

müdür az uyusaydık ya pazar sabahı... :) şimdi zaten bu konvoyun hipodruma gelmesi nerden bakılsa 11 buçuğu bulur :)napçaz kartingi

herkeş evine en yakın yerdeki toplaşma yerinde şeyediyor sukucum...etlikliler acity de çankayalılar panorada batıkentliler hipodromda, eryamanlılar susuzda

herkes kaybolcak :mrgreen: ayrıca sız 11.30da toplanırsanız gec kalırsınız ben gereklı yerlere ıhbarlarımı yapcam ozellıkle jr a kacakcılık ve souverıne ehlıyetsız arac kullanma :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar