fatih numaran bende zaten haberleşiriz. bu a-siti karfurdan sonra mı önce mi..yakın mı karfura?
karfurdan önce 2 km önce sağda görersin zatii bizi ben erken gelirim yoldan geçen tüm motorcuları durdururum:queen:
fatih numaran bende zaten haberleşiriz. bu a-siti karfurdan sonra mı önce mi..yakın mı karfura?
abi ben gelmeyimmi![]()
ben bilmem gimat falan :silent: çankaya çocuğuyuz abi.
siz 10da bulusun biz anca geliriz 9da cıksak
ne alaka çankaya çocuğu filan :queen:hondaya gelmedinmi tamam işte 4 km sonra a city alla alla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------
sertaç sen direk a citye gel canımı sıkma tamammı saat 9 30 da orda ol bi gelme karışmam
abi siz 10da buluşun çok beklersiniz bak. yolu şimdi anladım sanırım. bu eskisehir yolundan ostime gider gibi sağa sapacağım değil mi. çiftlik kavşağından bir sonraki kavşak mı? :silent:
tamam gelicem zatende sadece çankayadan geliceklerin rotasını merak ettim abicim![]()
sen unut çankaya rotasını sen direk acity önüne gel saat 9:30 da orda ol olurmu dikkatli gel yavaş gel zamanlı çık acele etme sakin sakin olurmu
abi siz 10da buluşun çok beklersiniz bak. yolu şimdi anladım sanırım. bu eskisehir yolundan ostime gider gibi sağa sapacağım değil mi. çiftlik kavşağından bir sonraki kavşak mı? :silent:
tamamm. erken çıkarım zaten. bende odtünün ordan anadolu bulvarından ostime gider gibi yapıp istanbul yoluna çıkıcam. ordanda acity ulaşırm diye düşünüorum![]()
evren ben seni yoldan alim bak bu fırsat kaçmaz.ilk kez yolu biliorum![]()