[Ankara - MT]

jr.

ben bilmem gimat falan :silent: çankaya çocuğuyuz abi.

siz 10da bulusun biz anca geliriz 9da cıksak

ben bilmem gimat falan :silent: çankaya çocuğuyuz abi.

siz 10da bulusun biz anca geliriz 9da cıksak

ne alaka çankaya çocuğu filan :queen:hondaya gelmedinmi tamam işte 4 km sonra a city alla alla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

sertaç sen direk a citye gel canımı sıkma tamammı saat 9 30 da orda ol bi gelme karışmam

ne alaka çankaya çocuğu filan :queen:hondaya gelmedinmi tamam işte 4 km sonra a city alla alla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------

sertaç sen direk a citye gel canımı sıkma tamammı saat 9 30 da orda ol bi gelme karışmam

tamam gelicem zatende sadece çankayadan geliceklerin rotasını merak ettim abicim:p

jr.

abi siz 10da buluşun çok beklersiniz bak. yolu şimdi anladım sanırım. bu eskisehir yolundan ostime gider gibi sağa sapacağım değil mi. çiftlik kavşağından bir sonraki kavşak mı? :silent:

sen unut çankaya rotasını sen direk acity önüne gel saat 9:30 da orda ol olurmu dikkatli gel yavaş gel zamanlı çık acele etme sakin sakin olurmu

tamamm. erken çıkarım zaten. bende odtünün ordan anadolu bulvarından ostime gider gibi yapıp istanbul yoluna çıkıcam. ordanda acity ulaşırm diye düşünüorum :)

abi siz 10da buluşun çok beklersiniz bak. yolu şimdi anladım sanırım. bu eskisehir yolundan ostime gider gibi sağa sapacağım değil mi. çiftlik kavşağından bir sonraki kavşak mı? :silent:

evrenim konya yolundan eskişehir yoluna ordan odtü kavşağından ostime gelir gibi sonra gimat köprüsünden istanbul yoluna çık 800 metre sonra a city tamammı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 PM ----------

tamamm. erken çıkarım zaten. bende odtünün ordan anadolu bulvarından ostime gider gibi yapıp istanbul yoluna çıkıcam. ordanda acity ulaşırm diye düşünüorum :)

hah şöyle yaaa süpersin serrtaç

ha bu arada dediim gibi aksilik olmassa tek gelmiycem. 2 arkadaş daha gelicek.biri direk acitye gelirde diğeri benle gelir tahminimce

evren dikkat edilcek tek şey gimatın oradaki köprüde ilk deil 2. yerden sağa giricen yoksa ulusa gidersin

ozannnnnnnnnnnnnnnnnnnn ordamısın ses ver

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------

tamam sertaçım

şimdi kaç kişiyiz:d bulusunca kaç kişi olcaz bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:07 PM ----------

motorlu arkadaş getirinde cok olalım iyi olur

umut-ozan-sertaç-kızılbere- a city önünde buluşacaklar saat 9:00 ile 9:30 arası
evren evden direk gelecek o taraftakilerle 9:00 da panora da buluşacak fatih hocayı susuz göletinden alacaz yüzerken:queen:septumus dan ses yok acaba neden??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar