[Ankara - MT]

iyiyim bebek, hala evdeyim. tabib motora olur verince iki günlük bi kamp planlıyorum kendi başıma.
akşam fokurtudayız haberin olsun. Prometheus tosbaasıda gelecek.
dexter nası hacı? izledinmi? belki onu alırız bi ara.

iyiyim bebek, hala evdeyim. tabib motora olur verince iki günlük bi kamp planlıyorum kendi başıma.
akşam fokurtudayız haberin olsun. Prometheus tosbaasıda gelecek.
dexter nası hacı? izledinmi? belki onu alırız bi ara.

Aman dikkat et kendine. İzin alır almaz yorma bünyeyi.
Dexter güzel dizi lakin ilk 2 sezonu elimde yok( Malesef sildim)
Akşam için msj geldi lakin hava kötü, motor yok. Bi ihtimal otobüsle gelirim. Migrosa çok uzak değil sanırım.

ceyar kardeşim;
motosiklet ekseninde buluşup tanışmak, helalleşmek güzel. tanıştıran motosiklet olur, devamını getirecek olan insanların sevgisi saygısı ve iyi niyetidir.

işbu bağlamda Atomdan yaklaşık on bin kez küçük olan atom çekirdeğinin yapısını ve kararsız çekirdeklerin ışımalarını araştıran bilim dalı nükleer fiziktir. Kararsız radyoaktif çekirdekler, alfa parçacığı, beta parçacığı, kütlesiz nötrinolar, pozitronlar gibi parçacıklar da salarlar (bak. radyoaktiflik). Çekirdek özellikleri, saçılım deneyleriyle saptanır. Çok yüksek hızlara çıkarılan yüksek enerjili parçacıklarla bombalanan (dövülen) hedef çekirdeklerin bu çarpışmalardan sonraki dönüşümleri, çekirdek tepkimeleri olarak adlandırılır. Çekirdek bö-lünmesi ve çekirdek kaynaşması yeni elementlerin oluşmasına yol açan tepkimelerdir.

jr.

gürsel abi'ye enduro çekip "tırt" olayından kurtarıyoruz. benden bu amaçlı fona 5 lira çalışır :p çamuru gördü mü atlasın bundan böyle.

ceyar kardeşim;
motosiklet ekseninde buluşup tanışmak, helalleşmek güzel. tanıştıran motosiklet olur, devamını getirecek olan insanların sevgisi saygısı ve iyi niyetidir.

işbu bağlamda Atomdan yaklaşık on bin kez küçük olan atom çekirdeğinin yapısını ve kararsız çekirdeklerin ışımalarını araştıran bilim dalı nükleer fiziktir. Kararsız radyoaktif çekirdekler, alfa parçacığı, beta parçacığı, kütlesiz nötrinolar, pozitronlar gibi parçacıklar da salarlar (bak. radyoaktiflik). Çekirdek özellikleri, saçılım deneyleriyle saptanır. Çok yüksek hızlara çıkarılan yüksek enerjili parçacıklarla bombalanan (dövülen) hedef çekirdeklerin bu çarpışmalardan sonraki dönüşümleri, çekirdek tepkimeleri olarak adlandırılır. Çekirdek bö-lünmesi ve çekirdek kaynaşması yeni elementlerin oluşmasına yol açan tepkimelerdir.

Hacııııı.... Sen kafaya darbe almadın dimi?... :p:cherry:

gürsel abi'ye enduro çekip "tırt" olayından kurtarıyoruz. benden bu amaçlı fona 5 lira çalışır :p çamuru gördü mü atlasın bundan böyle.

Azizzz ve muhterem din kardeşim. Benim ruhum tırt, motoru değiştirsek kaç yazar? Yinede ilk karşılaşmada fon için ayırdığın miktarı tahsil edenzi.. :p:p:p :rendeer:

hacı gürselin probleminin akut stres bozukluğu ve erken dönem duygusal travma olduğunu düşünüyorum :p
ööle enduroyla filan çözülecek gibi değil bunun tırt motorculuğu :cherry:

jr.

abi siz şu l'eau par kenzoyu takip edin de gelir gelmez bi damacana aliym ya. bu arada serkanın artçı olarak çevreyolunda 190 öneriyorum bu ruh halinden kurtulmak için :mrgreen:

jr.

hugo boss aqua element bulunur mu abi. açık olarak bulamadım hiçbir yerde. ya da hugo boss selekşın?

hugo boss aqua element bulunur mu abi. Açık olarak bulamadım hiçbir yerde. Ya da hugo boss selekşın?

e 016 boss
e 033 hugo dark
e 062 hugo
e 112 elements
e 119 boss ın motıon
e 146 element aqua
e 164 boss ın motıon edıtıor
e 166 baldessarını del mar
e 170 entrıca
e 187 borax boss salection
e 189 solomen boss soul
e192 hugo xy

Jr. Hugonun bu parfümleri listemde mevcut. Koyu renk olanlar elimde var. Onun dışında istediğin varsa cuma gününe kadar bana söylersen sipariş veririm, pazartesi elime geçer.

jr.

peki ben kenzo için ne kadar beklerim? bi dahaki gelişim ayın 25-26sı..o tarihe kenzo gelmezse akuğa da olur. bu hügobos selekşın vardı da borax diyl herhalde o

erkeğin özü brut'tur.
asansöre binmeye korkar oldum.
brut mt ankara resmi parfümü olsun.

Yapma yafuuu. O kadar etkili mi? Ben de bir deneyeyim bakalım.... :p

peki ben kenzo için ne kadar beklerim? bi dahaki gelişim ayın 25-26sı..o tarihe kenzo gelmezse akuğa da olur. bu hügobos selekşın vardı da borax diyl herhalde o

Borax dışında selection malesef bilmiyorum.

Kenzo l'eau par ı bu hafta ekliyorum listeme. Önümüzdeki haftadan sonra ne zaman istersen temin edebilirsin. :cat::rendeer:

jr.

ilgisiz kalmayalım diye ben cevap vereyim. en azından ben ankarada değilim:pale:

Aslında çarşamba akşamları Anatolya da toplanılıyor ama bu hafta kimseden ses çıkmadı, Kuvvet Mira da sanırım başka planlar yapmış, şöyle biraz ön ayak olsa bu akşam iki muhabbet ederdik.

Aslında çarşamba akşamları Anatolya da toplanılıyor ama bu hafta kimseden ses çıkmadı, Kuvvet Mira da sanırım başka planlar yapmış, şöyle biraz ön ayak olsa bu akşam iki muhabbet ederdik.

Hocam çarşamba buluşmaları aralıksız devam ediyor. Lakin Anatoliada buluştuğumuz kafe kapandı. O yüzden arkadaşlar başka yer arayışına giriştiler. Şimdilik Fokurtu cafe diye bir yerde yapılıyor buluşmalar.

Hocam çarşamba buluşmaları aralıksız devam ediyor. Lakin Anatoliada buluştuğumuz kafe kapandı. O yüzden arkadaşlar başka yer arayışına giriştiler. Şimdilik Fokurtu cafe diye bir yerde yapılıyor buluşmalar.

forumda aktif olan kimler bu görüşmeleri yapıyor yada gidiyor merak ettim ?ankara mt den kopan ınsanların yaptıgı toplantıları ankara mt yapıyor diyede yansıtmayalım, o ayrılan arkadaslar baska bir grup altında faaliyetlerini sürdürmektedirler...
ayrıca madem görüşmeler yapılıyor bir foto koysunlarda görelim...

Hıımm, ben de fokurtu lafını duyunca nargile filan içecekler sanmıştım, neyse yerini öğrenirsek takılırız arada ::sefereee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar