Not: çayyolu tarafında oturan bi arkadaş varsa bu arıza konusunda yardımcı olabilermi ??
neresındesın çayyolu'nun ben elvankent'teyım ugrayabılırım..
Not: çayyolu tarafında oturan bi arkadaş varsa bu arıza konusunda yardımcı olabilermi ??
Peki Gürsel Abi gelmezse, bu bahsettiği alanları bilen başkası var mı?
neresındesın çayyolu'nun ben elvankent'teyım ugrayabılırım..
yaşamkentteyim kardiş bi usta var ona götürücem şimdi... çok teşekkürler ilgin için
sonradan katıldım gerçi ama yarınsa ben gürcell i alıp gelebilirim.
ben yokum kardeşim bu hafta istanbulun sıcagında kavruluyorum
sorun cozulduyse sevındım :cat: yarın aramızdasın beklıyoruz..![]()
Ben geliyormuyum sorunsalı için ise.
Siz ben yokmuşum gibi yapın planınızı, ben sonradan gelebilirsem sucuğumu kapıp gelirim.![]()
"SONUNDA SUKU'SUZ MANGAL SEFASI" TOPLAŞMASI
eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
erhan abi'den ses yok umarım kacırmaz
Benim anladığım kadarıyla çayyolu uludağ restoranın olduğu caddenin ilerisinde. E nasıl yakıcaz mangalı ben bilirim diyen çıkmadı. Bakın bir cengaver çıkmazsa zaman daralıyor geçen buluşmadaki enfes kahvaltılı planı tekrarlarız karar veremezsek.
şimdi çözülmesi gerekenler:
1-orada mangal ya da ocak var mı? yoksa ne yapacağız?
2-kim yakacak pişirecek?
3-Bu suku hala istanbuldan ne karışıyo bizim işimize
4-bu mekan paralı mı
5-başka mekan bilen var mı?
saat 11de kararlaştırabilmiş olamazsak millet yatmadan dönüş yapıp gene taşpınar incek gölbaşı eymir bilkent yapabiliriz. bu sefer plan bulanık oldu çünkü mangal olayı pek yaptığım bişey değil. fikirlerinizi bekliyorum.
Yafuuu sıfır numara kafanın neresini kazıyacaksın Kuvvetim miram.gürsel pikniğe gelsin saçlarımı kazırım vallahi, adam tırt ötesi, lastiğindeki kauçuk çapaklar bile dökülmedi daha :mrgreen:
gürselcim lost fenaymış yau, yarın 5.sezonu bitiririm böyük ihtimal. 6.sezon varsa elinde sal gelsin, sinema çekimide olur :queen:
reklamlar
parfümdende çok memnunum, kızlar rahat bırakmıyo.
wahşi cazibeli erkeğin parfümü T&T kozmetikte. T&T kozmetik, erkeğin özü :cat:
ooo gürsel abi kenzo l'eupar varsa en büyüğünden bana getiriver ya. parasız almam ama peşin peşin anlaşalım.
"SONUNDA SUKU'SUZ MANGAL SEFASI" TOPLAŞMASI
eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi
sertaç
gencay
erhan abi'den ses yok umarım kacırmaz
Benim anladığım kadarıyla çayyolu uludağ restoranın olduğu caddenin ilerisinde. E nasıl yakıcaz mangalı ben bilirim diyen çıkmadı. Bakın bir cengaver çıkmazsa zaman daralıyor geçen buluşmadaki enfes kahvaltılı planı tekrarlarız karar veremezsek.
şimdi çözülmesi gerekenler:
1-orada mangal ya da ocak var mı? yoksa ne yapacağız?
2-kim yakacak pişirecek?
3-Bu suku hala istanbuldan ne karışıyo bizim işimize
4-bu mekan paralı mı
5-başka mekan bilen var mı?
saat 11de kararlaştırabilmiş olamazsak millet yatmadan dönüş yapıp gene taşpınar incek gölbaşı eymir bilkent yapabiliriz. bu sefer plan bulanık oldu çünkü mangal olayı pek yaptığım bişey değil. fikirlerinizi bekliyorum.
ben de gelebilir miyim![]()